MozillaZine

cant get my firebird to work

User Help for Mozilla Firefox
Guest
Guest
 

Post Posted November 8th, 2003, 2:11 pm

i recently downloaded the mozilla firebird 0.7 for linux, in the web page say that i only need to extract it into my home folder and run a script that it's in the mozilla firebird folder, i tried with the files mozillafirebid, mozillafirebird-bin and run-mozilla.sh and cant get my firebird to work.

what is wrong?? what am i doing wrong?? wich file (script) should i use??

if anyone can help me i would be grateful

Guest
Guest
 

Post Posted November 8th, 2003, 2:15 pm

by the way, i'm using Red Hat 8.0 in server install, im using too mozilla 1.0.1

Old Persist
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted November 8th, 2003, 5:49 pm

It's the MozillaFirebird shellscript you should run. If it's in your home folder open a terminal and enter
Code: Select all
~/MozillaFirebird/MozillaFirebird
and it should run. ( ~ is short for /home/username) If you just get an error printed in the terminal post it back and we'll Google on it.

Guest
Guest
 

Post Posted November 9th, 2003, 2:40 pm

i tried what you told me to do and i got the next error:

INTERNAL ERROR on Browser End: No manager for initializing factory?

System error?:: Conseguido

Old Persist
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted November 9th, 2003, 6:39 pm

That sounds like the error message you get if you install a symbolic link to the wrong java plugin. I didn't work that out for myself, I draged the mouse across where you said "INTERNAL ERROR on Browser End: No manager for initializing factory?", right clicked on it and chose "Web search". From the what you say in your post it sounds like you haven't got as far as installing java yet so it may be that you have mozilla installed, Firebird is scaning Mozilla's plugins folder and is trying to use the libjavaplugin_oji.so it found there. If you remove the plugin, Firebird should work.

Guest
Guest
 

Post Posted November 11th, 2003, 10:27 pm

i did it and it worked!!! thanks a lot

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests