MozillaZine

I had flash problem too.

User Help for Mozilla Firefox
michael@proparms.com
Guest
 

Post Posted December 10th, 2003, 10:31 pm

I have newest version of firebird and all plugins.On NFL.com, I clicked on the dolphins website link and that was where I saw 2 icons saying i needed flash. I installed Flash and one icon went away and the other still says i need plug in. it is the nfl logo/ling in the top left corner of page that still says i need flash.

LeRoi
Moderator

User avatar
 
Posts: 10346
Joined: September 15th, 2003, 10:22 am

Post Posted December 10th, 2003, 10:47 pm

Have you the Shockwave plugin installed?

Have you the Java Runtime Environment installed?

[added]

There seem to be four flash files on that page, which all display perfectly for me (FB 0.7 unofficial installer version). There may also be some flash ads that are blocked by my userContent.css file.

michael@proparms.com
Guest
 

Post Posted December 11th, 2003, 1:36 pm

i dont have shockwave plugin installed after checking about:plugins. But when i click on that icon to get the plugin it takes me to the flash download which i have. I will just try installing the plugin myself. Thanks for your help!!

LeRoi
Moderator

User avatar
 
Posts: 10346
Joined: September 15th, 2003, 10:22 am

Post Posted December 11th, 2003, 1:39 pm


Guest
Guest
 

Post Posted December 14th, 2003, 7:52 pm

installed the plugin and still cannot see icon/link in top left hand corner of the page, the plugin the link lleds me to is installed. I dont know what to do.

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests