MozillaZine

firebird - scroll bars and navigation arrows missing?

User Help for Mozilla Firefox
its ash
Guest
 

Post Posted December 23rd, 2003, 8:41 am

hello,

I installed firebird 0.7, and it works fine.

I've looked everywhere for an answer and havn't found one.

In the navigation toolbar, there are no back or forward buttons. Is there meant ot be? or is there any way i can get them? (im not really concerned about the foward button).

Also, there is no scroll bar. this prevents me from scrolling down and up a webpage. I am currently using the up / down arrows and page up / down. How can i make it appear?

All i know about firebird is how to install, please don't get really detailed.

Thanx in advance.
ASH

!!!!cdn!

User avatar
 
Posts: 250
Joined: December 7th, 2003, 2:58 pm
Location: Latitude 53ish

Post Posted December 23rd, 2003, 9:35 am

which theme are you using ?
!!!!cdn!
-- http://extensionroom.mozdev.org/#chromedit -- http://themes.mozdev.org/ --
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-*; rv:*.*) Gecko/200*mmdd Mozilla Firebird/*.*

its ash
Guest
 

Post Posted December 23rd, 2003, 12:37 pm

Im using the theme 'orbit red'.

I think i have found a solution for it, but i'm not sure what the reason was.

Could it just be this theme?

ASH

Guest
Guest
 

Post Posted December 23rd, 2003, 12:38 pm

I'm not sure about my solution, and using default theme, and have scroll bars and a im using a different profile

alanjstr
Moderator

User avatar
 
Posts: 9100
Joined: November 5th, 2002, 4:43 pm
Location: Anywhere but here

Post Posted December 23rd, 2003, 12:38 pm

It could be the theme. Did Firebird Help have a big label like "This theme is not compatible" ?
Former UMO Admin, Former MozillaZine General Mod
I am rarely on mozillaZine, so please do not send me a private message.
My Old Firefox config files

R4F

User avatar
 
Posts: 999
Joined: December 7th, 2003, 12:13 pm
Location: Netherlands

Post Posted December 23rd, 2003, 2:49 pm

Orbit Red should work on the 0.7 milestone. Can you paste the string from Help -> about in this thread?
[size=9:0df8c2550c]Firefox Help | Nederlands
Thunderbird Help | Nederlands[/size:0df8c2550c]

Guest
Guest
 

Post Posted January 20th, 2004, 10:21 pm

Hmm... I have exactly the same problem, using both Orbit Green and Smoke. Here's my Help -> About:

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7

Guest
Guest
 

Post Posted January 20th, 2004, 10:25 pm

Ok, Smoke isn't buggy. Here's what happens -
When I start up mozilla (with Orbit Green), the aforementioned problems occur, and do not disappear if I change the theme or open a new window. But if I change the theme *and* open a new window, everything is fine in the new window. Then, if I change the theme (of the new window) back to Orbit Green, it works just fine.

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 18 guests