MozillaZine

Big gray space at bottom below status bar

User Help for Mozilla Firefox
Kuy
Guest
 

Post Posted September 29th, 2006, 7:06 am

Firefox 1.5.0.7 was working beautifully on my XP machine until my last Windows update (earlier this week). I can't say for sure that it was the Windows update, but right after I installed the update, Firefox started showing a large gray space at the bottom of the browser, below the status bar. There also seems to be problems with certain pop-ups that are rendered at the bottom of a page, such as gmail chat (pop-in) windows.
What's going on?

sirj
Guest
 

Post Posted September 29th, 2006, 7:09 am

Same problem here :). Tried switching skins and the gray area remains. Any ideas?

Tony-E

User avatar
 
Posts: 8751
Joined: November 5th, 2004, 11:28 am

Post Posted September 29th, 2006, 7:10 am


sirj
Guest
 

Post Posted September 29th, 2006, 7:20 am

Tony E wrote:http://kb.mozillazine.org/Gray_bar_below_status_bar


I tried everything on that list, including removing all my extensions, and the gray bar is still here. I don't have Google Web Accelerator. Anyone else have any ideas?

-Jonathan

jarmor
 
Posts: 3
Joined: September 30th, 2006, 9:23 pm

Post Posted September 30th, 2006, 9:30 pm

Look in this folder: C:\Program Files\Mozilla Firefox\chrome

The site Tony E links to doesn't tell it all. If you have the file "m9ffxtbr.manifest" in the above folder, it will also cause the big gray bar with the red > pointing up. Manually send it to the recycle bin, and it will take care of it. \:D/
Progress? There will be no progress until IE is gone!

flanagan
 
Posts: 3073
Joined: February 13th, 2005, 3:27 am

Post Posted September 30th, 2006, 9:36 pm

@sirj: If you have actually tried all the suggestions here with no joy, you may be the first. Nevertheless, try creating a clean profile. If that works, you can
migrate_settings_to_the_new_profile.

Edit: removed comment about Tony E's link having the above item. I had not seen the file name difference m9 vs. m3

jarmor
 
Posts: 3
Joined: September 30th, 2006, 9:23 pm

Post Posted September 30th, 2006, 9:41 pm

.....
Last edited by jarmor on September 30th, 2006, 9:44 pm, edited 1 time in total.
Progress? There will be no progress until IE is gone!

jarmor
 
Posts: 3
Joined: September 30th, 2006, 9:23 pm

Post Posted September 30th, 2006, 9:42 pm

Sorry....didn't see your Edit.
Progress? There will be no progress until IE is gone!

sirj
Guest
 

Post Posted October 1st, 2006, 8:49 am

Hey guys :)

I tried creating a new profile, no success.

I've verified that I have no extensions installed whatsoever.

I checked the "chrome" folder and there are no such files as mentioned, all seems to be completely in order.

I don't have Google Web Accelerator installed.

Any other ideas? The gray bar persists ;). I'll next attempt to reinstall firefox and see if that helps.

Thank you!

-Jonathan

sirj
Guest
 

Post Posted October 1st, 2006, 8:51 am

To be very clear, I'm running the Firefox 2 RC1 right now. The gray area didn't exist prior to the update. Thanks! :)

-Jonathan

sirj
Guest
 

Post Posted October 1st, 2006, 6:08 pm

Any other ideas guys? :) - I tried reinstalling Firefox 2 RC1, with no success. Gray bar remains.

-Jonathan

malliz
Folder@Home

User avatar
 
Posts: 41958
Joined: December 7th, 2002, 4:34 am
Location: Aus

Post Posted October 1st, 2006, 6:26 pm

Did you backup you profile delete it and then reinstall firefox? Because your profile is NOT uninstalled and it may be corrupt but you can still get bookmarks et'c from your old profile
See http://kb.mozillazine.org/Profile_in_use
And
http://kb.mozillazine.org/Profile_folde ... rrupted.3F
What sort of man would put a known criminal in charge of a major branch of government? Apart from, say, the average voter.
"Terry Pratchett"

sjcamp
Guest
 

Post Posted October 1st, 2006, 7:01 pm

~~Similar~~ problem...

I downloaded weather forecaster for desktop and nothing comes up except a gray 'bar'
at bottom of my screen and script - <menuitem label="&ff.main.options.label;"accesskey="&ff.main.options.acesskey;"default="true"
oncommand="window.openDialog........ Then I run out of screen. It has
affected my main browser window in Firefox AND Netscape. I did a System
restore but it is still there. I uninstalled Netscpe and Firefox programs... No joy. HOW CAN I GET RID OF IT/CORRECT IT PLEASE?!
Thanks.

Sandy

sirj
Guest
 

Post Posted October 2nd, 2006, 7:38 am

I tried completely removing all existing profiles and created a brand new one via the Profile Manager. Still no success.. This is very odd :).

Any ideas?

-Jonathan

ashtray23
Guest
 

Post Posted October 2nd, 2006, 9:48 am

I still have the grey box as well. I've tried just about everything. I need some help here guys. Let me know if have any sucess.

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 8 guests