MozillaZine

cookies enabled but Google complains they aren't

User Help for Mozilla Firefox
cpalson
 
Posts: 4
Joined: February 2nd, 2007, 4:06 pm

Post Posted February 2nd, 2007, 5:00 pm

This problem started out when a few sites set error messages that my cookies weren't enabled. So I entered the sites as "allowed" in my Mozilla Tools/Options/Cookies.

That solved the problem for all sites but Google where changes in my preferences are not sticking. At first I was still getting the same messages - cookies not enabled - but now I don't get this message.

This does not happen in IE.

steviex
Moderator

User avatar
 
Posts: 28902
Joined: August 12th, 2006, 8:27 am
Location: Middle England

Post Posted February 2nd, 2007, 5:12 pm

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. -Albert Einstein

Please DO NOT PM me for support... Lets keep it on the board, so we can all learn.

cpalson
 
Posts: 4
Joined: February 2nd, 2007, 4:06 pm

Post Posted February 2nd, 2007, 5:43 pm

Yes - I already did. I don't have zone alarm. And my cookies on both my McCafee and in Mozilla are enabled. If that weren't the case, I wouldn't be able to set preferences in Google. And the other sites that ask for cookies enabled works.

steviex
Moderator

User avatar
 
Posts: 28902
Joined: August 12th, 2006, 8:27 am
Location: Middle England

Post Posted February 2nd, 2007, 5:58 pm

Have you checked the Privacy service in McAffee.. Check that the cookies aren't getting expired early... or at end of session
also make sure you have javascript enabled...

You may find a cookie managing extension helpfull too .. just search for cookie on the addons site.

I think you may have to bash google a few times with a blunt instrument to get these settings to stick :)
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. -Albert Einstein

Please DO NOT PM me for support... Lets keep it on the board, so we can all learn.

cpalson
 
Posts: 4
Joined: February 2nd, 2007, 4:06 pm

Post Posted February 2nd, 2007, 7:41 pm

None of this would explain why Google is so stubborn. I guess I'll just hope it solves itself.

cpalson
 
Posts: 4
Joined: February 2nd, 2007, 4:06 pm

Post Posted February 2nd, 2007, 7:44 pm

Hmmmm - I didn't use a sledge hammer or anything like that. NOW it's working
Thanks for your attention.

steviex
Moderator

User avatar
 
Posts: 28902
Joined: August 12th, 2006, 8:27 am
Location: Middle England

Post Posted February 3rd, 2007, 4:15 am

No problems... I think there's always going to be problems when there is a code change somewhere.. in this case at google...(they may have fixed the bug!)...

We got yelled at last week for the fact that they changed their layout.... (SIGH!!)
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. -Albert Einstein

Please DO NOT PM me for support... Lets keep it on the board, so we can all learn.

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 19 guests