MozillaZine

Administrator password required in Vista to run Firefox

User Help for Mozilla Firefox
coakford
 
Posts: 2
Joined: October 23rd, 2007, 3:09 pm

Post Posted October 23rd, 2007, 3:13 pm

I need to use the administrator password to run Firefox in Vista OS. This wasn't required when I first installed Firefox, but something changed.

How can I make Firefox run without needing to type the password every time I want to open the browser.

FatJohn

User avatar
 
Posts: 3165
Joined: October 19th, 2007, 10:19 am

Post Posted October 23rd, 2007, 3:32 pm

Vista problem. Ask Micro$oft. I'm sure they're glad to help you.

dickvl

User avatar
 
Posts: 51381
Joined: July 18th, 2005, 3:25 am

Post Posted October 23rd, 2007, 5:25 pm

Check the settings of the shortcut that you use to start Firefox and make sure that you do not run Firefox as admin.

See e.g.: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=573024

coakford
 
Posts: 2
Joined: October 23rd, 2007, 3:09 pm

Post Posted October 24th, 2007, 5:31 am

I followed the link and found what I needed. Thanks for the help.

dickvl

User avatar
 
Posts: 51381
Joined: July 18th, 2005, 3:25 am

Post Posted October 24th, 2007, 12:20 pm

You're welcome.

FatJohn

User avatar
 
Posts: 3165
Joined: October 19th, 2007, 10:19 am

Post Posted October 24th, 2007, 12:33 pm

You're welcome.

DJRoar
Guest
 

Post Posted September 8th, 2011, 12:52 am

Ok this how I solved this issue, firstly I selected the save option instead of the run option when I downloaded mozzila. Then I typed firefox from the windows start, search programs and files text box. Then I right clicked the downloaded mozzila and selected properties and selected run as administrator. Then I searched for firefox again in exactly the same way, double click, and it should install the normal way - but with windows administrator rights. Hope this helps others.

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], LIMPET235 and 23 guests