MozillaZine


Youtube videos pausing

User Help for Mozilla Firefox
AdrianInaba
Guest
 

Post Posted February 22nd, 2008, 3:31 pm

I recently upgraded to flash player 9 and now when I try to watch you tube on full screen it freezes up yet all the controls still work. the loading bar stops moving but the the video keeps playing on the small screen. anyone know how to fix this?

Guest
Guest
 

Post Posted February 24th, 2008, 7:32 am

AdrianInaba wrote:I recently upgraded to flash player 9 and now when I try to watch you tube on full screen it freezes up yet all the controls still work. the loading bar stops moving but the the video keeps playing on the small screen. anyone know how to fix this?

I have exactly the same prob since upgradinging to r115. Using FF.

VanillaMozilla
 
Posts: 13808
Joined: November 7th, 2005, 11:26 am

Post Posted February 24th, 2008, 7:10 pm

Anonymous wrote:
AdrianInaba wrote:I recently upgraded to flash player 9 and now when I try to watch you tube on full screen it freezes up yet all the controls still work. the loading bar stops moving but the the video keeps playing on the small screen. anyone know how to fix this?

I have exactly the same prob since upgradinging to r115. Using FF.

That's exactly what Mike is trying to tell you. Did you actually read his post? Here it is: http://forums.mozillazine.org/viewtopic ... 22#3266222 .

stratis
Guest
 

Post Posted February 24th, 2008, 9:24 pm

i think i found the solution!

first of all do a version test here
http://kb.adobe.com/selfservice/viewCon ... &sliceId=2
if you already have the debug player sorry you re out of luck :p

if you dont have the debug player click here
http://kb.adobe.com/selfservice/viewCon ... &sliceId=2
and download the "Flash Player 9 (debugger versions)".

according to your version install the appropriate debug player and thats all.

i ve watched lots of videos in the last three hours and it seems that the freezing problem is gone!

kthxbye

JNDNAPS
 
Posts: 13
Joined: February 23rd, 2008, 10:19 am

Post Posted February 24th, 2008, 11:12 pm

stratis wrote:i think i found the solution!

first of all do a version test here
http://kb.adobe.com/selfservice/viewCon ... &sliceId=2
if you already have the debug player sorry you re out of luck :p

if you dont have the debug player click here
http://kb.adobe.com/selfservice/viewCon ... &sliceId=2
and download the "Flash Player 9 (debugger versions)".

according to your version install the appropriate debug player and thats all.

i ve watched lots of videos in the last three hours and it seems that the freezing problem is gone!

kthxbye


This is the same problem I'm having, But on myspace.. Not youtube.. I'm gonna try this..

JNDNAPS
 
Posts: 13
Joined: February 23rd, 2008, 10:19 am

Post Posted February 24th, 2008, 11:59 pm

stratis wrote:i think i found the solution!

first of all do a version test here
http://kb.adobe.com/selfservice/viewCon ... &sliceId=2
if you already have the debug player sorry you re out of luck :p

if you dont have the debug player click here
http://kb.adobe.com/selfservice/viewCon ... &sliceId=2
and download the "Flash Player 9 (debugger versions)".

according to your version install the appropriate debug player and thats all.

i ve watched lots of videos in the last three hours and it seems that the freezing problem is gone!

kthxbye



OK, I never had a problem with youtube and still don't. Mine was with myspace. But this fix did help a lot. I still have the problem, But not nearly as often. Everytime I open my profile my music player works fine.. And the videos work again.. But if I pause my music player, It sometimes won't restart and my videos stop working.. Then I have to refresh the page and it all works again.. I'll really need to give this a day or so to see if it's really better.. But so far it's way better.. Thanks.. I may have to pass this info on to the myspace fourm.. There are some people there that had the same problem as I did.. But again, I'll give it a day or so to be sure.. Thanks again Stratis..

stratis
Guest
 

Post Posted February 25th, 2008, 12:51 am

Feel free to post it anywhere you want! I am glad i helped you.
Has anyone else tried it yet?

seyyah61
Guest
 

Post Posted February 25th, 2008, 7:48 am

stratis wrote:i think i found the solution!

first of all do a version test here
http://kb.adobe.com/selfservice/viewCon ... &sliceId=2
if you already have the debug player sorry you re out of luck :p

if you dont have the debug player click here
http://kb.adobe.com/selfservice/viewCon ... &sliceId=2
and download the "Flash Player 9 (debugger versions)".

according to your version install the appropriate debug player and thats all.

i ve watched lots of videos in the last three hours and it seems that the freezing problem is gone!

kthxbye


I installed debug player. It didnt work at first but after reboot it works. But I dont know if its a long term solution. I solved the problem several times but after awhile it stucked again. Now I have to wait and see.
Thanks anyway.

seyyah61
Guest
 

Post Posted February 25th, 2008, 9:56 am

I installed debug player and after 1 hour it paused again. I uninstalled version 9.115 and installed 9.047 it works fine by now. Hope it wont puause again.

JNDNAPS
 
Posts: 13
Joined: February 23rd, 2008, 10:19 am

Post Posted February 25th, 2008, 11:09 am

Well so far for me it fixed it 75% anyway.. On myspace, The music player will play everytime I get on a profile, But still, if I pause it, It doesn't work again and the videos are back to the 2 second deal till I refresh the page.. So it's not a total fix, But more bearable than it was.. I just won't pause the player and turn the volume all the way down on it. Maybe this is only a youtube fix? I don't know, But it's better..

METALLlC BLUE
Guest
 

Post Posted February 28th, 2008, 1:45 pm

I'm having the same problem guys. I downgraded to 8.0 like one of the guys mentioned earlier. Now I can play my adobe flash music player and videos, only my videos load very slowly and then begin playing all at once! I have multiple videos on my myspace page.

This is a real annoying problem. Anyone have any other ideas?

pseizure2000
Guest
 

Post Posted March 1st, 2008, 8:33 am

Finally!!!! I found a solution to this dumb problem that's been plaguing me forever. I noticed that on the rare occasion that i rebooted my pc and flash worked for about a min that the sound was scratchy on occasion. from there i uninstalled my audio drivers and flash videos played completely FINE (sans audio of course) so I reinstalled some newer audio drivers and voila! So I hope this works for all of you since it took me for-freaking-ever to find a workable solution.

Guest
Guest
 

Post Posted March 4th, 2008, 11:44 am

pdxesto wrote:[I can't stop characterizing this problem...]

Interesting data point: Opera lists Shockwave Flash twice.

Once like this:

Shockwave Flash
application/x-shockwave-flash swf
application/futuresplash spl
C:\Program Files\Opera\program\plugins\NPSWF32.dll


Then like this:

Shockwave Flash
application/x-shockwave-flash swf
application/futuresplash spl
C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\NPSWF32.dll


Could these be fighting each other?


Exactly what I found also. And I just uninstalled the latter, keeping the one placed in the Opera directory. And voila, videos played perfectly!

milto
Guest
 

Post Posted March 8th, 2008, 10:57 am

Having the same problem with the videos... annoying :(

OneSeB
Guest
 

Post Posted March 8th, 2008, 8:52 pm

Same problem here, installing the 9r47 version did the trick for me, hopefully the version after 9r115 will be ok again.

Return to Firefox Support


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests