MozillaZine

Adding accounts on thunderbird with same name

User Help for Mozilla Thunderbird
forrie
 
Posts: 286
Joined: February 12th, 2004, 11:19 am

Post Posted April 21st, 2017, 9:25 am

I'm migrating my domain MX to another provider from a private/blade server I've been running. Obviously, both will have the same email address. My intention was to set up another account in Thunderbird, then I could drag-and-drop to copy (IMAP) content over -- unfortunately, I can't seem to do this as there is already a server with my user@domain.com listed. I'm trying to find a way around this - has anyone experienced this?

Error: Incoming server already exists


Thanks.

forrie
 
Posts: 286
Joined: February 12th, 2004, 11:19 am

Post Posted April 21st, 2017, 9:31 am

I used an IP address instead of the DNS name and that worked.

Secondary question, can we re-order the appearance of accounts in the left window pane, where there are multiple IMAP accounts listed? My new one appears at the bottom, but I'd prefer it be at the top.

morat
 
Posts: 2261
Joined: February 3rd, 2009, 6:29 pm

Post Posted April 21st, 2017, 9:56 am


mgagnonlv
 
Posts: 591
Joined: February 12th, 2005, 8:33 pm

Post Posted April 21st, 2017, 10:22 am

One small correction.

To put an account at the top, you don't need this extension.
Right-click on the account title (in the left sidebar) and select "Parameters" to open the "Account Parameters" window. Then right-click on the account name and select "Default account".
Being the new default account, your new account will then be at the top and the older one will move towards the bottom (you may have to restart Thunderbird).

The "Manually sort folders" extension is still very useful if you have 3 or more accounts and you want to move an account, say, from 4th to second position or any other similar move.
Michel Gagnon

Return to Thunderbird Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests