MozillaZine

Sending of password did not succeed. Mail server pop.att.yah

User Help for Mozilla Thunderbird
coysroy
Guest
 

Post Posted July 13th, 2012, 6:38 pm

I get the message "Sending of password did not succeed. Mail server pop.att.yahoo.com responded: invalid user/password" wheniver I try to get mail or send mail. Don't know what to do?!

tanstaafl
Moderator

User avatar
 
Posts: 38941
Joined: July 30th, 2003, 5:06 pm
Location: Massachusetts

Post Posted July 13th, 2012, 9:07 pm

Did it ever work?

coysroy
Guest
 

Post Posted July 13th, 2012, 11:24 pm

Did what ever work?

tanstaafl
Moderator

User avatar
 
Posts: 38941
Joined: July 30th, 2003, 5:06 pm
Location: Massachusetts

Post Posted July 13th, 2012, 11:53 pm

Did you used to be able to use the account to fetch, read and send email? I'm trying to rule out problems with the account settings.

KE4AVB
 
Posts: 94
Joined: June 1st, 2008, 6:31 am

Post Posted July 14th, 2012, 6:41 am

Here is the setting that is working here on receive...

Server: pop.att.yahoo.com
Port: 995
Username: Your full email address
Connection Security: SSL/TLS
Authentication Method: Normal Password

Also try deleting the TB saved password for this account. Could be a corrupt or incorrect password saved.

coysroy
Guest
 

Post Posted July 14th, 2012, 12:15 pm

Yes. It has worked perfectly for several years. It just stopped accepting my password 2 days ago and won't accept any password changes I make or accept the password on file. I've checked all my info and everything looks correct so, I'm stumped!

coysroy
Guest
 

Post Posted July 14th, 2012, 12:19 pm

Server: pop.att.yahoo.com
Port: 995
Username: Your full email address
Connection Security: SSL/TLS
Authentication Method: Normal Password

Also try deleting the TB saved password for this account. Could be a corrupt or incorrect password saved.

I have checked all the above and it is correct. I also deleted the password and still won't work.

KE4AVB
 
Posts: 94
Joined: June 1st, 2008, 6:31 am

Post Posted July 15th, 2012, 4:33 am

Try logging into the ATT webmail through you internet browser. I remember having a similar problem several months ago. I was able to login via the net but neither TB or PP could login using the same password. I ended up resetting my att password via the website and things started working again. Can't explain why I could login one way but not the other; unless, somehow there was hiccup on the att-yahoo side. In my case I just re-enter the same password that I was using all along.

May not fix your problem but is worth trying.

coysroy
Guest
 

Post Posted July 15th, 2012, 8:30 pm

Tried the logging in at ATT. That didn't work either. Anybody else have any other suggestions?

gggggggggg
Guest
 

Post Posted July 17th, 2012, 5:56 pm

There is something wrong with the yahoo/att login. I have had this issue for 2 weeks. No answer posted anywhere.

MikeO3
Guest
 

Post Posted July 20th, 2012, 6:01 pm

Took me 4-5 times on two different accounts to change my Yahoo pop account. I logged in to the Yahoo web interface 1st to make sure my password & account were not locked out. Logout cleanly.

On Linux client:
Edit>Preferences>Security>Password Manager
Delete the account and smtp account
Restart TB
Enter password when prompted to retrieve mail > Yes to save in Password manager
Send a test mail
Enter SMTP password > Yes to save in Password manager

So after a few times of doing this it finally took. PIA but resolved itself.

Return to Thunderbird Support


Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot] and 13 guests