MozillaZine

tables fail on copy and paste

User Help for Mozilla Thunderbird
tinydisk28
 
Posts: 4
Joined: February 28th, 2017, 1:53 am

Post Posted April 16th, 2017, 3:49 am

I have 2 thunderbirds
1_Desktop has thunderbird version 45.8.0 and runs windows 8
2_Laptop has thunderbird version 45.8.0 and runs windows 8

When I copy and paste a letter with a table in it on my desktop it works perfectly
But when I do this on the laptop it loses all formatting (table is gone words in bold shown as normal etc)

See video clip of it work on desktop https://www.screencast.com/t/qUXLaGaNx
See video clip of failing on laptop https://www.screencast.com/t/A2O4Lm1gfxP

Any help appreciates as I have no idea of how to fix this

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 115510
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted April 16th, 2017, 4:39 am

Make sure that on the laptop Thunderbird is set to default message composition format as HTML for that account. Use menu path Tools->Account Settings->Composition & Addressing->Compose messages in HTML format.

tinydisk28
 
Posts: 4
Joined: February 28th, 2017, 1:53 am

Post Posted April 16th, 2017, 4:51 am

DanRaisch wrote:Make sure that on the laptop Thunderbird is set to default message composition format as HTML for that account. Use menu path Tools->Account Settings->Composition & Addressing->Compose messages in HTML format.
Hi DanRaisch

just checked and it is already set to HTML in Composition & Addressing

Regards

Andrew

tinydisk28
 
Posts: 4
Joined: February 28th, 2017, 1:53 am

Post Posted April 21st, 2017, 3:45 am

Hi All

Can anyone help with this, please... I am stuck :(

Regards

Andrew

tinydisk28
 
Posts: 4
Joined: February 28th, 2017, 1:53 am

Post Posted Yesterday, 2:43 am

Can anyone help with this, please

Regards

Andrew

Return to Thunderbird Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests