MozillaZine

Thunderbird does not fetch emails after fetching header only

User Help for Mozilla Thunderbird
kerflot
 
Posts: 20
Joined: June 17th, 2008, 4:11 am

Post Posted May 1st, 2017, 1:58 am

I just updated Thunderbird to v52.1.0 (32bit) on Windows 7 Pro.

I now find that it will show email headers on my POP3 account like it always has done but when I click on "Download the rest of the message" nothing happens.

Do I need to change something or just report this as a bug and wait?

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 115780
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted May 1st, 2017, 3:20 am

Does the same thing occur if you launch the application in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode

kerflot
 
Posts: 20
Joined: June 17th, 2008, 4:11 am

Post Posted May 1st, 2017, 3:37 am

Yes.
Thank you for asking.

I have now reported this in Bugzilla under BUG1361020.

CraigNZ
 
Posts: 1
Joined: May 3rd, 2017, 2:01 pm

Post Posted May 3rd, 2017, 2:04 pm

I confirm the same problem. I then updated to the latest Beta version but the problem remains. The problem exists across several email accounts using different servers including GMail. If I change the settings and uncheck Download headers only then the emails correctly download. So the problem appears to be clicking on the send rest of message function, where nothing happens.

Craig

kerflot
 
Posts: 20
Joined: June 17th, 2008, 4:11 am

Post Posted May 3rd, 2017, 4:21 pm

As a temp measure I'm using this which is referred to in BUG 1361020,
https://support.mozilla.org/en-US/questions/1158683

"File -> Offline -> Get Selected Messages" or ALT FLL
Last edited by kerflot on May 13th, 2017, 8:19 am, edited 1 time in total.

Rafael_C_V
 
Posts: 2
Joined: May 13th, 2017, 6:37 am

Post Posted May 13th, 2017, 6:46 am

Yes, i get this problem too, i fixed mine "downgrading" for the 52.0 version, what can be get here:
https://download-installer.cdn.mozilla. ... 2.0/win32/
You can install over the 52.1.o without lost anything, worked well for me, just can't update again or the problem is back too, then need install the older version again "i even done it for test".

Rafael_C_V
 
Posts: 2
Joined: May 13th, 2017, 6:37 am

Post Posted May 16th, 2017, 6:29 am

New release version 52.1.1 fixed the problem.

kerflot
 
Posts: 20
Joined: June 17th, 2008, 4:11 am

Post Posted May 17th, 2017, 9:37 pm

Great work TB Bugs Team.
That was worth an AUD$10 donation.

Return to Thunderbird Support


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 12 guests