MozillaZine

Odd question marks in Thunderbird emails - help!

User Help for Mozilla Thunderbird
timber2
 
Posts: 2
Joined: June 5th, 2019, 5:35 pm

Post Posted June 5th, 2019, 5:38 pm

I am getting odd question marks that show up all over my Thunderbird emails. This is driving me nuts, people think I am being sarcastic when I email them. Is there a solution to this problem? Please help.

timber2
 
Posts: 2
Joined: June 5th, 2019, 5:35 pm

Post Posted June 5th, 2019, 7:13 pm

I may have solved it by using the solution in quotes below. I will have to test a bit to be sure.

"This is caused by bug 1435903. Yahoo!'s SMTP-server doesn't advertise it's capabilities conform the standards.

According to the bug, there's a workadound by setting the preference mail.strictly_mime to true. Go to Tools > Options > Advanced > General > Config Editor and set the pref accordingly. "

417brianf2
New Member
 
Posts: 1
Joined: June 19th, 2019, 2:52 pm

Post Posted June 19th, 2019, 3:05 pm

I have this problem as well, however I am running TB 60.7.1 and Mac OSX 10.14.5 and there is no options -> advanced under the tools menu. Are there any other fixes?

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 121465
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted June 19th, 2019, 7:39 pm

That menu path was for a Windows version of Thunderbird. For a Mac, try Thunderbird → Preferences...etc.

Return to Thunderbird Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests