MozillaZine

unable to run thunderbird 0.4 on winNT 4

User Help for Mozilla Thunderbird
michael kmd

User avatar
 
Posts: 32
Joined: May 19th, 2003, 9:30 pm

Post Posted December 8th, 2003, 2:25 am

I get the following error when trying to run thunderbird 0.4 on win NT 4.00.1381 (SP 5) "can not find entrypoint of procedure CopyStgMedium in dll urlmon.dll" (translated from dutch)
thunderbird 0.3 runs fine. I carefully read the release notes for issues, but nothing seems to help. any suggestions?

michael
kmd

XeF6

User avatar
 
Posts: 225
Joined: May 27th, 2003, 5:58 pm
Location: uk.eu

Post Posted December 8th, 2003, 8:26 am

delete the Tbird 4 installation directory and reinstall Tbird .4 then start it with a new clean profile
User-Agent: Thunderbird/2.0 Alpha 1 0808

Jabber IM:XeF6@jabber.org

michael kmd

User avatar
 
Posts: 32
Joined: May 19th, 2003, 9:30 pm

Post Posted December 8th, 2003, 11:11 am

trying to create a new profile instantly gives the same error message. I tried 'thunderbird -p'. TB was installed in a fresh folder (downloaded the .zip distro). i followed every possible instruction i could find in the release notes, including deleting the contents of the chrome folder. the error immediately pops up when launching TB. bizarre, on linux TB 0.4 runs smoothly. But I would like to see the new icons at my job as well. there I'm stuck with winnt 4.0 :( too bad.
kmd

XeF6

User avatar
 
Posts: 225
Joined: May 27th, 2003, 5:58 pm
Location: uk.eu

Post Posted December 8th, 2003, 11:27 am

Try downloading TB again, maybe your download was corrupted somehow.
User-Agent: Thunderbird/2.0 Alpha 1 0808

Jabber IM:XeF6@jabber.org

feeper
Guest
 

Post Posted December 11th, 2003, 4:35 am

I had the same problem on WinNT 4 SP 6a. I solved it by installing a minimal IE 5. We never used IE, so we had still IE 2 (sic), which was shipped with WinNT in 1996...

Return to Thunderbird Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests