MozillaZine


SeaMonkey Hardware Acceleration work?

User Help for Seamonkey and Mozilla Suite
Diamanti
 
Posts: 757
Joined: June 12th, 2008, 9:02 am

Post Posted September 28th, 2022, 11:36 am

When I have Hardware Acceleration enabled in SeaMonkey, I not see any GPU consume in Task Manager.
Instead I see it when use Firefox.
Why?

frg
 
Posts: 1258
Joined: December 15th, 2015, 1:20 pm

Post Posted September 28th, 2022, 12:40 pm

Firefox uses a separate GPU procee in later release. We don't. Would need multiprocess enabled and this somethng for late or the next generation. About:support should show what acceleration is enabled. Linux is a bit limited here currently I think.

FRG

Diamanti
 
Posts: 757
Joined: June 12th, 2008, 9:02 am

Post Posted September 28th, 2022, 9:45 pm

My user agent is Linux but I referer to Windows.
In about:support acceleration result enabled.
But also with single process I shouldn't see GPU use when hardware accelerate in Windows Task Manager?

TPR75
 
Posts: 1195
Joined: July 25th, 2011, 8:11 am
Location: Poland

Post Posted September 29th, 2022, 1:09 am

Diamanti wrote:When I have Hardware Acceleration enabled in SeaMonkey, I not see any GPU consume in Task Manager.


Run this "browser game" and check again:
https://wasm.continuation-labs.com/d3demo/

:-"

Return to SeaMonkey Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests