MozillaZine

(Resolved) New Tab at the end, not next to the current Tab

User Help for Seamonkey and Mozilla Suite
bluewizard
 
Posts: 189
Joined: July 11th, 2006, 12:38 pm

Post Posted August 22nd, 2016, 7:53 pm

I know this is some simply config setting, but not sure how to get in, or which change to make.

Just bought a new computer, new install of Seamonkey, and when I open a New Tab, I want it to open at the end of all the Tabs I have open.

Currently, the new Tab opens next to the Tab that opened the link.

To illustrate -

[TAB1] [TAB2] [TAB3]

TAB2 is the active Tab, and when I open a link in a New Tab, it opens like this -

[TAB1] [TAB2] [New Tab here] [TAB3]

I want it to open like this -

[TAB1] [TAB2] [TAB3] [New Tab Here]

Can someone tell me how to get into the config, and what changes to make?

Thanks for the help.

Steve
Last edited by DanRaisch on August 23rd, 2016, 7:01 am, edited 2 times in total.
Reason: Thread marked as "(Resolved)" per OP's post.

barbaz
 
Posts: 1604
Joined: October 1st, 2014, 3:25 pm

Post Posted August 22nd, 2016, 8:07 pm

Tools > Preferences > Browser > Tabbed Browsing, un-check "Open related tabs after current tab"
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!

bluewizard
 
Posts: 189
Joined: July 11th, 2006, 12:38 pm

Post Posted August 22nd, 2016, 8:13 pm

barbaz wrote:Tools > Preferences > Browser > Tabbed Browsing, un-check "Open related tabs after current tab"


Simple as that!

Thanks, that fixed it.

Steve/bluewizard

barbaz
 
Posts: 1604
Joined: October 1st, 2014, 3:25 pm

Post Posted August 22nd, 2016, 8:25 pm

Great, you're welcome! :D
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!

bluewizard
 
Posts: 189
Joined: July 11th, 2006, 12:38 pm

Post Posted August 23rd, 2016, 6:31 am

Mark this -

RESOLVED

Steve

rsx11m
Moderator
 
Posts: 14412
Joined: May 3rd, 2007, 7:40 am
Location: US

Post Posted August 23rd, 2016, 7:37 am

Since you've opened this thread, in the future you can simply click the [Edit] button of your opening (first) post and then edit its title (as Dan just did). This will be the title of the thread.

bluewizard
 
Posts: 189
Joined: July 11th, 2006, 12:38 pm

Post Posted August 23rd, 2016, 10:14 am

rsx11m wrote:Since you've opened this thread, in the future you can simply click the [Edit] button of your opening (first) post and then edit its title (as Dan just did). This will be the title of the thread.


You are referring to adding (Resolved) to the Title?

OK ... I'll try to remember that. Seem easy enough.

Thanks.

Steve

Return to SeaMonkey Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests