MozillaZine

Occasional Composer problem w/jpg

User Help for Seamonkey and Mozilla Suite
Peter Creasey

User avatar
 
Posts: 409
Joined: October 26th, 2007, 2:32 pm
Location: Texas

Post Posted March 2nd, 2017, 7:45 pm

I frequently create documents containing text and jpg and save the document as an html file to be emailed as an attachment. The documents always look fine in Composer.

Usually this sequence works fine and the recipient receives everything in good usable form. However, occasionally the recipient receives the file and the jpg entries in the doccument are blank and, of course, not viewable. Resending the file creates the same exact problem.

The only solution to this problem is to load the document in Composer and copy and paste it into Word and save the file as *.doc file. This sequence works fine.

Why does this problem sometimes occur? And how can I avoid having it happen?

Thanks!
. . . . . . . . . . Pete

therube

User avatar
 
Posts: 17536
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted March 3rd, 2017, 12:05 pm

Are you sure the jpg are actually embedded in the html file, & not simply something you're loading (from /cache/) on your end (or that you are using a "local link" to the picture on your end - which would not work for anyone else.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

Peter Creasey

User avatar
 
Posts: 409
Joined: October 26th, 2007, 2:32 pm
Location: Texas

Post Posted March 3rd, 2017, 2:33 pm

t, thanks for responding!

Some of the jpg are copy/pasted from my flicker account and some are copy/pasted from public internet sites.

These methods normally work fine but occasionally fail as per my original posting.
. . . . . . . . . . Pete

Return to SeaMonkey Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests