MozillaZine

Toggle media autoplay

User Help for Seamonkey and Mozilla Suite
Anonymosity
 
Posts: 8425
Joined: May 7th, 2007, 12:07 pm

Post Posted April 13th, 2017, 2:37 pm

Is there any way to toggle media autoplay in SeaMonkey other than with an extension? I just tried a Firefox extension for that and it does not work in SeaMonkey.

therube

User avatar
 
Posts: 17108
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted April 13th, 2017, 6:50 pm

> I just tried a Firefox extension...

Linked, viewtopic.php?f=40&t=2834855&p=14742836#p14742836.

I guess that begs the question, "Is there any way to toggle media autoplay in FF other than with an extension?" ?

Does media.autoplay.enabled do anything for you?
Setting a Plugin (Flash) to Ask?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

Anonymosity
 
Posts: 8425
Joined: May 7th, 2007, 12:07 pm

Post Posted April 13th, 2017, 10:58 pm

The Old Faithful streaming webcam in Yellowstone National Park will not stream for me unless media.autoplay.enabled is true, but otherwise I want it set to false. I really want to be able to toggle it with a click on something. I do not understand why "Autoplay Toggle" does not work, since it does not look that complex, but I know very little about javascript. I have a struggle just to modify bookmarklets to make them a little better.

TPR75
 
Posts: 562
Joined: July 25th, 2011, 8:11 am
Location: Poland

Post Posted April 14th, 2017, 12:20 am

Anonymosity wrote:I really want to be able to toggle it with a click on something.


It is possible. You need to install extension and make some modifications by your own. Here is solution:
viewtopic.php?p=14723062#p14723062
(this post and next one, bellow).

Extension is "Custom Buttons":
https://addons.mozilla.org/en-GB/seamon ... m-buttons/
and requires conversion:
http://addonconverter.fotokraina.com/?u ... m-buttons/

This combined solution will give you a button (placed on address bar) which can toggle value (false/true) for "media.autoplay.enabled" function.

Works for me 8-)

Anonymosity
 
Posts: 8425
Joined: May 7th, 2007, 12:07 pm

Post Posted April 14th, 2017, 2:21 pm

Thanks. Custom Buttons just needs bumping up for the max version, not being converted. I got my button made, and it works. The button is fine on my created addon-bar.

Return to SeaMonkey Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest