MozillaZine

Paypal Logon problem

User Help for Seamonkey and Mozilla Suite
JEFF---D
 
Posts: 5
Joined: January 25th, 2018, 12:16 am

Post Posted January 25th, 2018, 12:36 am

When I click a link, (example-clicking 'Use PayPal' from a Ebay pay page), Seamonkey won't go. It has in the past for many years, but not any longer. This is what appears - a blank page with the header " about:blank - Sea Monkey " How do I get my former abilities back?

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 120602
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted January 25th, 2018, 6:38 am

Does the same thing occur if you launch the application in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode

Frank Lion

User avatar
 
Posts: 20102
Joined: April 23rd, 2004, 6:59 pm
Location: ... The Exorcist....United Kingdom

Post Posted January 25th, 2018, 7:03 am

JEFF---D wrote:When I click a link, (example-clicking 'Use PayPal' from a Ebay pay page), Seamonkey won't go.

Works OK for me.

Sometimes on EBay you have to reload the page and select PayPal again to get their fancy PayPal UI to come up. That must affect everyone as it is EBay who are telling you to do that, if the PayPal stuff doesn't come up 1st go.
Metal Lion latest SeaMonkey & Thunderbird Themes - Sea Monkey and Silver Sea Monkey
"The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing." - Edmund Burke (attrib.)

JEFF---D
 
Posts: 5
Joined: January 25th, 2018, 12:16 am

Post Posted January 25th, 2018, 1:24 pm

I will try the Safe Mode approach next opportunity, but still am puzzled as to what caused this problem to start

JEFF---D
 
Posts: 5
Joined: January 25th, 2018, 12:16 am

Post Posted January 31st, 2018, 5:26 pm

DanRaisch wrote:Does the same thing occur if you launch the application in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode

-----------------------------------------------
Using "Mozilla Safe Mode" let me log on. Actually I was able to log on to PP the next day,(1/26/18), in the standard manner, then today
(1/31/18) the issue cropped up again when attempting to make a PP Credit payment. Using the Safe Mode I was able to log on to PP & complete the trans action.
I see this disables all add-ons, is there a specfic add-on that is causing this problem?

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 120602
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted February 1st, 2018, 5:09 am

Try disabling all extensions but one and then close and restart the program. (Disable them by using menu path Tools->Addons->Extensions->click on "Disable" for every extension but one.) See if the problem is present. If not, enable an additional extension and close and restart the application. Repeat this procedure until the problem reappears. The last enabled extension will be the cause of the problem.

JEFF---D
 
Posts: 5
Joined: January 25th, 2018, 12:16 am

Post Posted February 1st, 2018, 1:28 pm

DanRaisch wrote:Try disabling all extensions but one and then close and restart the program. (Disable them by using menu path Tools->Addons->Extensions->click on "Disable" for every extension but one.) See if the problem is present. If not, enable an additional extension and close and restart the application. Repeat this procedure until the problem reappears. The last enabled extension will be the cause of the problem.

OK, I'll give that a shot & see what happens & report back. Thanks

TPR75
 
Posts: 680
Joined: July 25th, 2011, 8:11 am
Location: Poland

Post Posted February 1st, 2018, 2:03 pm

JEFF---D wrote:
DanRaisch wrote:Try disabling all extensions but one and then close and restart the program. (Disable them by using menu path Tools->Addons->Extensions->click on "Disable" for every extension but one.) See if the problem is present. If not, enable an additional extension and close and restart the application. Repeat this procedure until the problem reappears. The last enabled extension will be the cause of the problem.

OK, I'll give that a shot & see what happens & report back. Thanks


You can start with ADBlock and/or NoScript... :-"

JEFF---D
 
Posts: 5
Joined: January 25th, 2018, 12:16 am

Post Posted February 1st, 2018, 8:32 pm

TPR75 wrote:
JEFF---D wrote:
DanRaisch wrote:Try disabling all extensions but one and then close and restart the program. (Disable them by using menu path Tools->Addons->Extensions->click on "Disable" for every extension but one.) See if the problem is present. If not, enable an additional extension and close and restart the application. Repeat this procedure until the problem reappears. The last enabled extension will be the cause of the problem.

OK, I'll give that a shot & see what happens & report back. Thanks


You can start with ADBlock and/or NoScript... :-"

-------------------------------------------------------
Thanks, any/all suggestions are appreciated !!

TPR75
 
Posts: 680
Joined: July 25th, 2011, 8:11 am
Location: Poland

Post Posted February 1st, 2018, 11:33 pm

JEFF---D wrote:
TPR75 wrote:You can start with ADBlock and/or NoScript... :-"

-------------------------------------------------------
Thanks, any/all suggestions are appreciated !!


Check cookie permissions. It must be "Allow" for both:
paypal.com
paypalobjects.com (it's third party cookie)

Return to SeaMonkey Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests