MozillaZine

Extension to stop Youtube Flash video?

Discussion of third-party/unofficial Firefox/Thunderbird/SeaMonkey builds.
Slickone
 
Posts: 161
Joined: February 6th, 2008, 3:02 pm

Post Posted November 10th, 2014, 2:12 pm

I used to use Tubestop, but it's been removed from addons.mozilla.org. There's another one called Stop YouTube Autoplay, but it won't let me install it. There's another called StopTube, but it's only for HTML5 video. Is there a working one for Flash? Is there a workaround to install Stop YouTube Autoplay?

Is there a way to make FF's Click to Play only work on Youtube?

LoveMyFoxy

User avatar
 
Posts: 1914
Joined: December 11th, 2009, 11:23 am
Location: USA

Post Posted November 10th, 2014, 5:28 pm

I use FlashBlock and choose which sites I want to give permission.
Desktop--Win 7 Ult. 64-bit, 6GB RAM /FF 52ESR 64/ Thunderbird 52 / MS Sec. Essent./ Windows firewall / Verizon FIOS

therube

User avatar
 
Posts: 17806
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted November 10th, 2014, 7:19 pm

Depending on how PM corresponds to FF, you may need the "fixed" version of FlashBlock.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

LoveMyFoxy

User avatar
 
Posts: 1914
Joined: December 11th, 2009, 11:23 am
Location: USA

Post Posted November 10th, 2014, 9:50 pm

Sorry, I didn't see the Pale Moon notation.
Desktop--Win 7 Ult. 64-bit, 6GB RAM /FF 52ESR 64/ Thunderbird 52 / MS Sec. Essent./ Windows firewall / Verizon FIOS

Slickone
 
Posts: 161
Joined: February 6th, 2008, 3:02 pm

Post Posted November 12th, 2014, 1:16 pm

FYI, I use FF as well.

What is the "fixed" version?

From Flashblock's page, it says:
"Note: Flashblock does not work with Javascript disabled or with NoScript installed."
Is that true as stated, or can NS be installed, but whitelisted for the site you want to use FB with?

TheVisitor
 
Posts: 4416
Joined: May 13th, 2012, 10:43 am

Post Posted November 12th, 2014, 1:39 pm

Slickone wrote:FYI, I use FF as well.

What is the "fixed" version?

From Flashblock's page, it says:
"Note: Flashblock does not work with Javascript disabled or with NoScript installed."
Is that true as stated, or can NS be installed, but whitelisted for the site you want to use FB with?


3rd party fix for FBhere: http://1drv.ms/1q0dV5V I've been using it several weeks, and works OK, so link is safe.

Nothinguseful
 
Posts: 2
Joined: November 12th, 2014, 11:12 pm

Post Posted November 12th, 2014, 11:25 pm

You could try "Youtube Center", it works with Noscript (I think) and has a wide range of options: prevent autoplay(the player will show the thumbnail until you hit the play button; it even works on embed videos), autobuffer, and likes on thumbnail preview(greent/red bar underneath the thumbnail), preferred resolution (this stops youtube from changing resolutions when I enter fullscreen, which drives me insane), and player type (flash or html5), among others.

Just make sure you get the latest version, the addons page may have an outdated version, I would suggest for you to look for it in Github, you can install it from there.

https://github.com/YePpHa/YouTubeCenter/wiki

Slickone
 
Posts: 161
Joined: February 6th, 2008, 3:02 pm

Post Posted November 13th, 2014, 11:45 am

Flashblock won't work because it uses a whitelist and I don't really want to spend time creating yet another whitelist. A blacklist would work (if it still had the quick click to enable like FB).

Guess I'll try Youtube Center. I was hoping for something simple with no bloat.

the traveller

User avatar
 
Posts: 20
Joined: November 7th, 2014, 2:50 pm

Post Posted November 13th, 2014, 1:08 pm

I use 'Flash Control'. It places a button on the bar to click on or off. Also, if you click on the flash emblem on the video it will resume playing. Click the button again and it's off. I don't know if it conflicts with 'no script' etc. Many people use different extensions so results may vary. Works great for my setup.
REMEMBER; amateurs built the ark. Professionals built the Titanic

the traveller

User avatar
 
Posts: 20
Joined: November 7th, 2014, 2:50 pm

Post Posted November 13th, 2014, 1:15 pm

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0
curious...my posts say i'm using 33.0...I auto updated and it's actually 33.1 No big deal, just curious..
.
....Edit: Thanks therube...jayhawksrock for clarifying.
Last edited by the traveller on November 13th, 2014, 3:07 pm, edited 1 time in total.
REMEMBER; amateurs built the ark. Professionals built the Titanic

mightyglydd

User avatar
 
Posts: 9031
Joined: November 4th, 2006, 7:07 pm
Location: Hollywood Ca.

Post Posted November 13th, 2014, 1:17 pm

Slickone wrote:FYI, I use FF as well.

@ FYI: https://forum.palemoon.org/viewtopic.php?f=44&t=5883
#KeepFightingMichael

therube

User avatar
 
Posts: 17806
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted November 13th, 2014, 1:29 pm

> curious...my posts say i'm using 33.0...I auto updated and it's actually 33.1

That's expected behavior.
IOW its absolute stupidity on Mozilla's part (IMO).

What you're seeing here is your UA, & that is "33.0".
But the version you're running is different, & that is "33.1".

If you go to about: you will so both noted.
So in that respect, all is "correct".

(Don't get me started on "20100101".
Actually if you use that date, we're in FF's 4th year ;-).
So much for Anniversaries.)
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

JayhawksRock

User avatar
 
Posts: 10429
Joined: October 24th, 2010, 8:51 am

Post Posted November 13th, 2014, 1:58 pm

the traveller wrote:Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0
curious...my posts say i'm using 33.0...I auto updated and it's actually 33.1 No big deal, just curious.

The UA only uses the Firefox major version number.
"The trouble with quotes on the internet is you never know if they are genuine" ...Abraham Lincoln

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 117738
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted November 13th, 2014, 2:01 pm

Moving to Third Party Builds.

Slickone
 
Posts: 161
Joined: February 6th, 2008, 3:02 pm

Post Posted November 13th, 2014, 2:52 pm

the traveller wrote:I use 'Flash Control'. It places a button on the bar to click on or off. Also, if you click on the flash emblem on the video it will resume playing. Click the button again and it's off. I don't know if it conflicts with 'no script' etc. Many people use different extensions so results may vary. Works great for my setup.

It won't install on PM. I'll install it on FF though.

Mod, the main thread topic isn't a Pale Moon issue.

Return to Third Party/Unofficial Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests