MozillaZine

djeter: Win32 2004-05-09 trunk (O2/GALF7/SSE2 Optimized)

Discussion of third-party/unofficial Firefox/Thunderbird/SeaMonkey builds.
djeter

User avatar
 
Posts: 651
Joined: May 13th, 2003, 6:21 pm
Location: Falkner, MS

Post Posted May 9th, 2004, 5:53 pm

This build was built from CVS using Visual C++ .NET 2003 using some optimizations.
-----
This build has the following optimizations:
-O2px -GALF7 -c -arch:SSE2
-----
This build has the following patch:
Bug 242145 - Optimization of Inverse Discrete Cosine Transform for SSE2
-----
Download: http://www.pryan.org/mozilla/firefox/dj ... 7-SSE2.exe (5.84 MB) 7-Zip SFX
A big thanks to pryan for hosting all of my Firefox & Seamonkey builds! :)

Checkout Start: Sun May 09 16:07:31 CDT 2004
Build Complete: Sun May 09 18:27:03 CDT 2004


My .mozconfig goes something like this:
Code: Select all
ac_add_options --disable-ldap

ac_add_options --disable-mailnews
ac_add_options --enable-extensions=cookie,xml-rpc,xmlextras,p3p,pref,transformiix,universalchardet,typeaheadfind,webservices,inspector
ac_add_options --enable-crypto
ac_add_options --disable-composer
ac_add_options --disable-profilesharing
ac_add_options --disable-tests
ac_add_options --disable-debug
ac_add_options --enable-optimize="-O2px -GALF7 -c -arch:SSE2"
ac_add_options --enable-static
ac_add_options --disable-shared

My builds have the following preferences set:
pref("general.useragent.vendorComment", "djeter")
Mozilla/5.0 ( Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1b4pre ) Gecko/20090403 SeaMonkey/2.0b1pre (djeter)

bangbang023

User avatar
 
Posts: 1726
Joined: July 7th, 2003, 12:23 am
Location: Brooklyn, NY

Post Posted May 9th, 2004, 5:56 pm

hey man have you also noticed delayed rendering on some sites with your builds?

djeter

User avatar
 
Posts: 651
Joined: May 13th, 2003, 6:21 pm
Location: Falkner, MS

Post Posted May 9th, 2004, 6:52 pm

bangbang023 wrote:hey man have you also noticed delayed rendering on some sites with your builds?
For the most part, no. But I have noticed some delay on a few sites.
Mozilla/5.0 ( Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1b4pre ) Gecko/20090403 SeaMonkey/2.0b1pre (djeter)

bangbang023

User avatar
 
Posts: 1726
Joined: July 7th, 2003, 12:23 am
Location: Brooklyn, NY

Post Posted May 9th, 2004, 6:55 pm

ok as long as it's not specific to my builds lol. I trust your work the most that's why I asked you.

storm119

User avatar
 
Posts: 742
Joined: October 2nd, 2003, 7:13 am
Location: *Land Below The Wind*

Post Posted May 9th, 2004, 8:31 pm

Could you guys....please give me more information about the delayed rendering and which sites can caused a delayed???

Becuz i didn't see any problem using djeter latest build..or maybe i'm aware with this thing..???

BTW...this build running smooth and fast,one thing i noticed start-up time ,open menu almost instantly,scragz test scored 2.1s...thanx djeter :wink:

(your Seamonkey build.....????)

ByTor201
 
Posts: 573
Joined: November 26th, 2003, 10:36 am
Location: 40:53:21N 74:02:46W

Post Posted May 10th, 2004, 1:51 pm

I've noticed a delay in rendering in all the builds I've tried lately. I thought it was just me, but now that you bring it up, yes I do see it.

bangbang023

User avatar
 
Posts: 1726
Joined: July 7th, 2003, 12:23 am
Location: Brooklyn, NY

Post Posted May 10th, 2004, 3:10 pm

Neowin is one such site that seems to give me the problem most.

mmoy
 
Posts: 5028
Joined: February 17th, 2004, 9:05 pm
Location: New Hampshire

Post Posted May 10th, 2004, 3:19 pm

#242856 Slow image rendering.(trunk, since 20040506)
Dell E521 X2 5600+ MacBookPro 17'' 2.5 Ghz Penryn Dell M1330 2.0 Ghz Merom 4 GB Vista x64 Compaq r3000z AMD 64 3200+ (Win 32/64) PowerMac G5 1.8 Ghz MMOY-1.5 (OSX 10) Inspiron 8500, 4100, 4000, Dimension 2300 MacBook Pro 2.2 Ghz HP E6600 HP X2 4400+

bangbang023

User avatar
 
Posts: 1726
Joined: July 7th, 2003, 12:23 am
Location: Brooklyn, NY

Post Posted May 10th, 2004, 4:13 pm

god thank you for the bug number, I can vote for it now.

ByTor201
 
Posts: 573
Joined: November 26th, 2003, 10:36 am
Location: 40:53:21N 74:02:46W

Post Posted May 10th, 2004, 4:30 pm

Now it has my vote too.

storm119

User avatar
 
Posts: 742
Joined: October 2nd, 2003, 7:13 am
Location: *Land Below The Wind*

Post Posted May 10th, 2004, 5:41 pm

Well ok then,its a bug though....if i can see this thing happen so i'll vote for this bug!!.

Thanx for the info,guys :wink:

Return to Third Party/Unofficial Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest