MozillaZine

[Ext] MR Tech Toolkit 6.0.4 (11-9-09)

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
mrtech

User avatar
 
Posts: 2007
Joined: May 15th, 2003, 7:46 am
Location: New York

Post Posted June 17th, 2008, 9:55 am

MR Tech's Local Install 6.0.4

Homepage: http://www.mrtech.com/extensions/
AMO Install: https://addons.mozilla.org/firefox/421/

Download Toolkit 6.0: http://www.mrtech.com/extensions/toolkit.xpi
Toolkit 6.0 Changelog: http://www.mrtech.com/extensions/release_notes.xhtml

Download Local Install 5.x: http://www.mrtech.com/extensions/local_install.xpi
Local Install Changelog 5.x: https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... rsions/421

Supported by 6.x: Firefox 2.0-3.0, Thunderbird 2.0, Shredder, SeaMonkey 1.5+, eMusic Download Manager, eMusic Remote, Fennec, Flock, Netscape 9.x, Calendar & Sunbird
Supported by 5.x: Firefox 1.0-2.0, Thunderbird 1.5-2.0, Mozilla, SeaMonkey 1.1, Flock, Netscape 8.x, Nvu & Sunbird

Localizations: be-BY, bg-BG, cs-CZ, da-DK, de-DE, en-US, es-AR, es-ES, fa-IR, fi-FI, fr-FR, he-IL, hu-HU, hR-HR, it-IT, ja, ko-KR, lt-LT, mk-MK, nl-NL, pl-PL, pt-BR, pt-PT, ro-RO, ru-RU, sk, sr-YU, tr-TR, uk-UA, zh-CN, zh-TW
Rate It on AMO: click here
E-Mail: mrtech [at] gmail.com

Special Notes:
- New Hacks list is available on my site: http://www.mrtech.com/extensions/local_ ... hacks.html

Known Issues:
- Using Local Install with All-In-One-Sidebar may produce some adverse affects with Extension/Theme titles and other features, please disable window title, sorting and slimmode as these are already included in Local Install.
Last edited by mrtech on December 8th, 2009, 11:16 pm, edited 10 times in total.
mel reyes • mrtech.com • BlogPlaxoLinkedInTwitter
Support mrtech.com get our toolbar

käfer
 
Posts: 9
Joined: March 4th, 2008, 8:42 am

Post Posted June 17th, 2008, 10:40 am

After I installed the new version it is not longer possible to open the Add-on/ Extension Manager thru Tools -> Add-ons, but still possible thru Tools -> Options -> Main -> Manage Add-ons.
Also it is not possible to change Settings thru Tools -> MR Tech Toolkit Settings, but thru Tools -> Extensions Options -> MR Tech Toolkit (formerly Local Install) 6.0
Looks like a bug for me.

mrtech

User avatar
 
Posts: 2007
Joined: May 15th, 2003, 7:46 am
Location: New York

Post Posted June 17th, 2008, 10:53 am

I just pushed a minor update to remove some debug code I left in please try the 6.0.0.1 version from my site, thanks.
mel reyes • mrtech.com • BlogPlaxoLinkedInTwitter
Support mrtech.com get our toolbar

käfer
 
Posts: 9
Joined: March 4th, 2008, 8:42 am

Post Posted June 17th, 2008, 11:08 am

Update has fixed the issues. Thanks.

John Liebson
 
Posts: 6514
Joined: July 29th, 2003, 1:09 pm

Post Posted June 17th, 2008, 11:19 am

Toolkit 6.0.0.1, Vista Home Premium, Firefox 3.0: Archiving still does not work, and Toolkit/Options/General/Archive/Auto Archive is greyed-out with Default Archive Paths both selected.

Example: I installed 6.0.0.0, then 6.0.0.1, but the latest version in my default FF extension folder is dated 18Mar08.

makondo
 
Posts: 1961
Joined: October 18th, 2007, 5:26 pm
Location: Rocky Mountains

Post Posted June 17th, 2008, 11:54 am

Just marking my spot.

WildcatRay

User avatar
 
Posts: 7467
Joined: October 18th, 2007, 7:03 pm
Location: Columbus, OH

Post Posted June 17th, 2008, 12:24 pm

makondo wrote:Just marking my spot.

There is a "Subscribe topic" link near the top and right of the page. Just click it to subscribe without having to post to the topic. :)
Ray

OS'es: 4 computers with Win10 Pro 64-bit; Current Firefox, Beta, Nightly, Chrome, Vivaldi

makondo
 
Posts: 1961
Joined: October 18th, 2007, 5:26 pm
Location: Rocky Mountains

Post Posted June 17th, 2008, 12:40 pm

Yes, but then i will recieve emails i don't care for. I'd rather have it in my ego.

John,
this is from the end of the old thread:
mrtech wrote:...auto archive is currently disabled for fx 3.0...

mrtech

User avatar
 
Posts: 2007
Joined: May 15th, 2003, 7:46 am
Location: New York

Post Posted June 17th, 2008, 12:56 pm

John Liebson wrote:Toolkit 6.0.0.1, Vista Home Premium, Firefox 3.0: Archiving still does not work, and Toolkit/Options/General/Archive/Auto Archive is greyed-out with Default Archive Paths both selected.

Example: I installed 6.0.0.0, then 6.0.0.1, but the latest version in my default FF extension folder is dated 18Mar08.


I didn't have enough time to fix the fx 3.0 auto archiving so i disabled the option. auto archiving does work with fx 2.0 now though.... I'm having connectivity issues with amo so I can't update 6.0.0.1
mel reyes • mrtech.com • BlogPlaxoLinkedInTwitter
Support mrtech.com get our toolbar

John Liebson
 
Posts: 6514
Joined: July 29th, 2003, 1:09 pm

Post Posted June 17th, 2008, 12:59 pm

makondo wrote:John,
this is from the end of the old thread:
mrtech wrote:...auto archive is currently disabled for fx 3.0...


And I wrote, "Archiving still does not work", because it still does not work, even with two updates in one day. That failure happened despite my not reading an old, no-longer-valid thread. Given how long ago I reported the problem, I rather thought that it would be fixed by 6.0.0.0 or 6.0.0.1.

(No, I did not see that comment in the old thread, which might explain why this feature still does not work. On the other hand, the failure might not be caused by my not having read that comment...).

Hmm, it seems that Noah was an "arkivist"....

RazorBoy
 
Posts: 47
Joined: May 27th, 2008, 12:20 am

Post Posted June 17th, 2008, 3:52 pm

John Liebson wrote:Toolkit 6.0.0.1, Vista Home Premium, Firefox 3.0: Archiving still does not work, and Toolkit/Options/General/Archive/Auto Archive is greyed-out with Default Archive Paths both selected.

Example: I installed 6.0.0.0, then 6.0.0.1, but the latest version in my default FF extension folder is dated 18Mar08.


The same thing happened to me on Windows XP.

mrtech wrote:I didn't have enough time to fix the fx 3.0 auto archiving so i disabled the option. auto archiving does work with fx 2.0 now though.... I'm having connectivity issues with amo so I can't update 6.0.0.1


So I guess the fixed version will be 6.0.0.2?

darklight_tr
 
Posts: 12
Joined: January 22nd, 2006, 7:29 pm
Location: Madison, WI

Post Posted June 17th, 2008, 5:40 pm

I just upgraded to 6.0.0.1 and the My Config button in the Addons Toolbar will no longer hide, no matter what setting I use.

I am using Firefox 2.0.0.14, since many extensions that I use are not compatible with Firefox 3.0.

Alan Baxter
 
Posts: 4419
Joined: May 30th, 2005, 2:01 pm
Location: Colorado, USA

Post Posted June 17th, 2008, 9:34 pm

darklight_tr wrote:I just upgraded to 6.0.0.1 and the My Config button in the Addons Toolbar will no longer hide, no matter what setting I use.

I am using Firefox 2.0.0.14, since many extensions that I use are not compatible with Firefox 3.0.

Thanks for reporting. That's a known issue in both Fx 2 and Fx 3. It's on Mel's fix list I'm sure.

Tuxman
 
Posts: 633
Joined: August 23rd, 2004, 11:53 am

Post Posted June 18th, 2008, 6:18 am

Ah, finally a final version. Updating immediately. :)

mrtech

User avatar
 
Posts: 2007
Joined: May 15th, 2003, 7:46 am
Location: New York

Post Posted June 18th, 2008, 7:07 am

darklight_tr wrote:I just upgraded to 6.0.0.1 and the My Config button in the Addons Toolbar will no longer hide, no matter what setting I use.

I am using Firefox 2.0.0.14, since many extensions that I use are not compatible with Firefox 3.0.


found and fixed locally, it was conflicting with the options to hide the filter field search as well as the hiding the sort button. Next build will include this fix.
mel reyes • mrtech.com • BlogPlaxoLinkedInTwitter
Support mrtech.com get our toolbar

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests