MozillaZine

[ext] Stay-Open Menu

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
itisomegakai

User avatar
 
Posts: 353
Joined: February 13th, 2014, 11:52 am

Post Posted April 13th, 2017, 7:38 am

GHM113 wrote:
itisomegakai wrote:Just set process to 8 or more and e10s on, quickly open a few bookmarks from first folder and very quickly from another using middleclick or ctrl+click.
Tabs are replaced .

E: found a related bug, maybe it helps

[e10s-multi] Firefox 55 breaks tabs & session with high number of processes and causes critical data-loss
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1352706

I reproduced this bug a couple of times without Stay Open Menu installed so this is not a bug in the addon but a bug in Firefox.


](*,)

well can you help with str? so can be sure. :shock:
which version did you reproduce it in? :-k
It's was happening with SOM in last weeks build. #-o

can you comment on the mozilla bug too. :?

GHM113
 
Posts: 274
Joined: December 16th, 2015, 3:59 am
Location: Moscow, Russia

Post Posted April 13th, 2017, 8:13 am

itisomegakai wrote:well can you help with str? so can be sure. :shock:
which version did you reproduce it in? :-k
It's was happening with SOM in last weeks build. #-o

can you comment on the mozilla bug too. :?

I've been using Nightly for more than 1.5 years and this bug occurred from time to time. I'll try to find good STR and post them on bugzilla.
I am an idiot. Sorry for my poor English.

itisomegakai

User avatar
 
Posts: 353
Joined: February 13th, 2014, 11:52 am

Post Posted April 13th, 2017, 1:06 pm

GHM113 wrote:
itisomegakai wrote:well can you help with str? so can be sure. :shock:
which version did you reproduce it in? :-k
It's was happening with SOM in last weeks build. #-o

can you comment on the mozilla bug too. :?

I've been using Nightly for more than 1.5 years and this bug occurred from time to time. I'll try to find good STR and post them on bugzilla.


Maybe you are referring to some other bug because in the bug report it states that e10s with ipc more than 8 causes the issue,
with SOM set ipc=8 had the problems in last weeks builds

custom.firefox.lady
 
Posts: 292
Joined: February 28th, 2008, 3:48 am
Location: PA

Post Posted April 20th, 2017, 7:33 pm

3.1.0b1 is now available for testing

Changes since 3.0.2

* Added SeaMonkey compatibility
* Added Pale Moon compatibility

Known issue:
The Smart Location Bar Option has no effect on SeaMonkey, i.e. the dropdown does not stay open due to different code used by SM (likely WONTFIX)

The issue with autoclosing on SeaMonkey was that it was tripping over errors caused by calling getElementById on newer (Australis) menu items that are not present in SeaMonkey (or PM). So I expect this should fix it for PM too, though I haven't tested. SM & PM users please test and report success/issues, thanks.

woefully
 
Posts: 27
Joined: November 13th, 2005, 4:14 pm

Post Posted April 21st, 2017, 8:29 am

Thank you for the nice update custom.firefox.lady. Everything seems fine on Pale Moon.

The menus now auto-close, and both the "distance from menu" / "Redisplay after Properties..." options work as intended.

LewS
 
Posts: 106
Joined: January 28th, 2014, 2:18 pm

Post Posted April 22nd, 2017, 7:44 pm

3.10b1 won't install in SeaMonkey 2.49; error message says not compatible.
This might be specific to 2.49 since it's still beta.

custom.firefox.lady
 
Posts: 292
Joined: February 28th, 2008, 3:48 am
Location: PA

Post Posted April 22nd, 2017, 8:04 pm

LewS wrote:3.10b1 won't install in SeaMonkey 2.49; error message says not compatible.
This might be specific to 2.49 since it's still beta.
I don't know if SeaMonkey defaults to compatible like Fx does. I tried manually upping the compatibility on AMO to 2.49.*. Would you please try installing again? Thanks.

agenthardtofind
 
Posts: 7
Joined: February 26th, 2017, 7:59 am

Post Posted April 23rd, 2017, 6:17 am

custom.firefox.lady wrote:3.1.0b1 is now available for testing

Changes since 3.0.2

* Added SeaMonkey compatibility
* Added Pale Moon compatibility

Known issue:
The Smart Location Bar Option has no effect on SeaMonkey, i.e. the dropdown does not stay open due to different code used by SM (likely WONTFIX)

The issue with autoclosing on SeaMonkey was that it was tripping over errors caused by calling getElementById on newer (Australis) menu items that are not present in SeaMonkey (or PM). So I expect this should fix it for PM too, though I haven't tested. SM & PM users please test and report success/issues, thanks.


Oh wow thanks for the update and SM/palemoon/ESR support is greatly appreciated.
Testing it, Cheers.

GHM113
 
Posts: 274
Joined: December 16th, 2015, 3:59 am
Location: Moscow, Russia

Post Posted April 23rd, 2017, 8:46 am

I am an idiot. Sorry for my poor English.

LewS
 
Posts: 106
Joined: January 28th, 2014, 2:18 pm

Post Posted April 23rd, 2017, 9:07 am

The beta version still says "Firefox only..." Clicking on "Download Anyway", which
has worked in the past, results in a SeaMonkey message: "...could not be installed
because it is not compatible..."

I tried this with both SM 2.49 beta and 2.46 stable with identical results.

I will try again tomorrow just in case this was the result of some weekend special
at AMO, but don't really expect any change.

custom.firefox.lady
 
Posts: 292
Joined: February 28th, 2008, 3:48 am
Location: PA

Post Posted April 23rd, 2017, 7:17 pm

LewS wrote:The beta version still says "Firefox only..." Clicking on "Download Anyway", which
has worked in the past, results in a SeaMonkey message: "...could not be installed
because it is not compatible..."

I tried this with both SM 2.49 beta and 2.46 stable with identical results.

I will try again tomorrow just in case this was the result of some weekend special
at AMO, but don't really expect any change.

<sigh> general AMO beta channel weirdness ... :roll:
Bug 1170736
(start reading at comment 26 - on release version you get a download anyway link; beta version does not)

Option 1: (works; not exactly user friendly <grin>)
Go to Edit > Preferences > Advanced > Scripts & Plugins > Disable 'Enable Javascript' for 'Browser'.
Go to https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/stay-open-menu/
Scroll to bottom of page where it says 'Development Channel'
Click 'Download Now'
Click 'Install Now'
Reset your Javascript pref back to enabled

Option 2:
Install AMO Browsing for Seamonkey (fixes AMO weirdness)
Install Stay-Open Menu beta via 'Download' button

Option 3:
Bypass AMO and install from here:
http://www.shadetreeapiary.com/extension/Prerelease/stay_open_menu-3.1.0b1-fx+sm.xpi

...tested on 2.46 but probably works for either...hope that helps

LewS
 
Posts: 106
Joined: January 28th, 2014, 2:18 pm

Post Posted April 24th, 2017, 6:27 am

Works perfectly. I took Option 3 - if I can't trust you who can I trust.
Thanks.

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests