MozillaZine

[Ext] Status-4-Evar 2017.03.19.12b

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
Sivabhaskar
 
Posts: 4
Joined: March 30th, 2017, 11:02 am
Location: Chennai, India.

Post Posted August 8th, 2017, 10:53 am

I updated Firefox to Version 55.0 (32 bit) today.

Issues:
1) Progress Meter is not working in the location bar. I made sure I closed and opened Firefox again, I mean a second time after it restarted after it was updated from 54.xx to 55.0. FYI, I have the 'Fill' option selected for the Progress Meter (location bar).
2) The Status Bar shows up alright. However, the Add-ons I had added to it have disappeared. FYI, I had added Adblock Plus and Video Downloadhelper to the status bar. I went into Firefox's 'Customize' option and tried to add them back (drag and drop) to the status bar. Apparently Firefox wouldn't let me add them back to the status bar. The drag and drop did not work.
3) Link details are not being displayed when I hover over links in a page. FYI, I have the 'pop-up' option set for links.
4) Status Text is not being displayed. FYI, I have the Status Text added right next to the '+' sign at the top, the one that is used to open a new tab. Instead of displaying the actual Status Text, it now displays just the text 'Status Text'. I mean, it literally says 'Status Text' where it usually used to display the progress details of the page.

pcbjr
 
Posts: 29
Joined: November 4th, 2004, 11:05 am

Post Posted August 8th, 2017, 11:06 am

Updated to FF 55 (64 bit) today. Same issue as described above - no progress meter and the Status Text just shows up as text ...
The icon is not active either; I have to go to preferences inside of Tools>Add-ons to get to S-4-E; if I try to get the progress bar to show up, once I exit, it is gone from view ...

Jack Black

User avatar
 
Posts: 80
Joined: January 17th, 2011, 2:17 pm

Post Posted August 8th, 2017, 4:33 pm

Sivabhaskar and pcbjr: the latest beta version takes care of that: https://addons.mozilla.org/firefox/addo ... sions/beta

pcbjr
 
Posts: 29
Joined: November 4th, 2004, 11:05 am

Post Posted August 8th, 2017, 4:40 pm

Jack Black wrote:Sivabhaskar and pcbjr: the latest beta version takes care of that: https://addons.mozilla.org/firefox/addo ... sions/beta

Not here ... :~(

MagikGimp
 
Posts: 2
Joined: March 14th, 2010, 1:49 pm

Post Posted August 9th, 2017, 7:00 am

The new beta release fixed buttons not showing previously (since latest FF update) for me. Thank you for all your work.

pcbjr
 
Posts: 29
Joined: November 4th, 2004, 11:05 am

Post Posted August 9th, 2017, 7:59 am

Did the beta and still no progress meter and the Status Text just shows up as text ...

Any ideas?

KrazyK3210
New Member
 
Posts: 1
Joined: August 12th, 2017, 3:04 pm

Post Posted August 12th, 2017, 3:08 pm

I've been having the same problem since updating to FF55. The status bar is there but blank. Nothing shows up.

pcbjr
 
Posts: 29
Joined: November 4th, 2004, 11:05 am

Post Posted August 12th, 2017, 5:21 pm

KrazyK3210 wrote:I've been having the same problem since updating to FF55. The status bar is there but blank. Nothing shows up.

Frankly, at this point, I wonder if anyone even cares ... :~(
What a waste ...

lpn
 
Posts: 55
Joined: August 2nd, 2005, 3:27 pm

Post Posted August 12th, 2017, 10:25 pm

Same problems here. Let's hope that this great add-on is not abandoned.

WildcatRay

User avatar
 
Posts: 7419
Joined: October 18th, 2007, 7:03 pm
Location: Columbus, OH

Post Posted August 13th, 2017, 5:36 am

AFAIK: WebExtensions will not have an API that will allow modifying the browser chrome. That would, I assume, include adding new toolbars like this add-on does.
Ray

OS'es: 4 computers with Win10 (1703) Pro 64-bit; Current Firefox ESR, Beta, Nightly

Alexo
 
Posts: 187
Joined: January 23rd, 2005, 7:21 pm
Location: Canada, GTA

Post Posted August 13th, 2017, 2:00 pm

WildcatRay wrote:AFAIK: WebExtensions will not have an API that will allow modifying the browser chrome. That would, I assume, include adding new toolbars like this add-on does.


So much for "Internet for people"

pcbjr
 
Posts: 29
Joined: November 4th, 2004, 11:05 am

Post Posted August 13th, 2017, 4:20 pm

FF 55 has killed everything I need to see and do ...
Safari, here I come ...

FineWine

User avatar
 
Posts: 176
Joined: July 16th, 2004, 12:21 am

Post Posted August 15th, 2017, 3:31 pm

Also not working with FF55.

Such a shame that Mozilla is killing of the very thing that made me a user - CUSTOMISATION

Oh well PaleMoon here I come

Johan_et_Pirlouit
 
Posts: 6
Joined: October 18th, 2004, 12:22 pm

Post Posted August 16th, 2017, 1:54 pm

Jack Black wrote:Sivabhaskar and pcbjr: the latest beta version takes care of that: https://addons.mozilla.org/firefox/addo ... sions/beta

Hi everyone, hi Bluefang,

I've just updated to FF 55.0.2 (64 bits) from FF 54.0.1 and this beta (2017.03.19.12b) makes my status bar to work again but even if the download button is there and works fine as expected, its main icon is not visible (the arrow), only the small progress bar is visible over the button during downloading.

Btw, I'm sad to see what could become FF after the v57 and the v59esr releases and the killing of what made FF so special..... So I thank you for your work :wink:

sageylee
 
Posts: 2
Joined: December 22nd, 2004, 6:41 am

Post Posted August 16th, 2017, 8:44 pm

I've just updated to FF 55.0.2 (64 bits) from FF 54.0.1 and this beta (2017.03.19.12b) makes my status bar to work again but even if the download button is there and works fine as expected, its main icon is not visible (the arrow), only the small progress bar is visible over the button during downloading.


Updated to 55.0.2 64bit here, and it's working! Thanks Mozilla, and Johan_et_Pirlouit for the heads-up.

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: aletaziar and 3 guests