MozillaZine

[Ext ] Sidebar Bookmarks Search Plus

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
sumit116
 
Posts: 1
Joined: October 1st, 2013, 2:10 pm

Post Posted October 1st, 2013, 2:22 pm

First of all, thank you for your work, it is very useful. two things i noticed with this plugin:

1. search for bookmark on sidebar, click the bookmark, then plugin below takes me to the folder but doesn't highlight the bookmark that was searched (it did the first time for one bookmark but that's it, i tried different ones, no luck) so if a folder contains 50 bookmark, i still have to scan for the one i am looking for (when I can just use your another awesome plugin and right click to "go to parent folder and it does it right there.

2. search for a bookmark, then I have to click on the bookmark which means going to the link itself, this is also avoided if i use go the parent folder.

perhaps I am not using it properly.
Thanks again.

Alice0775

User avatar
 
Posts: 2573
Joined: October 26th, 2007, 11:25 pm
Location: OSAKA JPN

Post Posted April 17th, 2014, 7:45 pm

For Firefox30+, Working in progress...
http://space.geocities.jp/alice0775/STO ... us-2.0.xpi

acw
New Member
 
Posts: 1
Joined: March 15th, 2015, 4:10 pm

Post Posted March 15th, 2015, 4:18 pm

Hi Alice075. Thanks for taking the time to give up this useful add-on and for taking the time to maintain it.

I wanted to add my voice to sumit116's comments. Especially the second comment. It would be a great help to be able to select a bookmark in the search results, see what folder it is in ... without having the link open in the viewing window.

Perhaps make this an option if there are folks that always want to view on the first click.

Thanks again for all you work.

Alice0775

User avatar
 
Posts: 2573
Joined: October 26th, 2007, 11:25 pm
Location: OSAKA JPN

Post Posted March 16th, 2015, 6:51 am

You should click on empty area at the left side of the search results, should not click on the icon/label.

bugblatter
 
Posts: 57
Joined: June 21st, 2005, 12:31 am

Post Posted September 1st, 2016, 5:16 am

Hi Alice,
Not sure if you're still supporting this, but just in case...
If used with Go Parent Folder, the context menu item "Go Parent Folder" collapses the new tree, but the Ctrl-F1 shortcut does not. I tried to take a look at your GoParent hack, where you modify the openParentFolder function to append a changeTree call, but for some reason the original version of the function without the change runs with Ctrl-F1. I guess this is some kind of scope-related thing, which always trips me up. Any tips on how I can make it work? Thanks in any case, no reply needed if you're busy.

Alice0775

User avatar
 
Posts: 2573
Joined: October 26th, 2007, 11:25 pm
Location: OSAKA JPN

Post Posted September 11th, 2016, 1:05 pm

bugblatter wrote:Hi Alice,
Not sure if you're still supporting this, but just in case...
If used with Go Parent Folder, the context menu item "Go Parent Folder" collapses the new tree, but the Ctrl-F1 shortcut does not. I tried to take a look at your GoParent hack, where you modify the openParentFolder function to append a changeTree call, but for some reason the original version of the function without the change runs with Ctrl-F1. I guess this is some kind of scope-related thing, which always trips me up. Any tips on how I can make it work? Thanks in any case, no reply needed if you're busy.


Please try Version 2.0.2(not yet reviewed) if still interested

bugblatter
 
Posts: 57
Joined: June 21st, 2005, 12:31 am

Post Posted September 12th, 2016, 12:33 pm

Tested it out and works great. Learned something too. Thanks again.

P1h3r1e3d13
 
Posts: 5
Joined: April 18th, 2012, 9:43 am

Post Posted April 12th, 2017, 8:50 am

Hi Alice,
I love this extension and use it daily, but I see that you've pulled it from AMO. Are you still supporting it, or is the code available for someone else to adopt? Thanks!

Alice0775

User avatar
 
Posts: 2573
Joined: October 26th, 2007, 11:25 pm
Location: OSAKA JPN

Post Posted April 13th, 2017, 8:40 am

Sorry, I abandoned all addons

P1h3r1e3d13
 
Posts: 5
Joined: April 18th, 2012, 9:43 am

Post Posted April 13th, 2017, 8:49 am

Bummer. Can you make the code available for someone to pick up? Pretty please?

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: DCLXVI and 10 guests