MozillaZine


[Ext] Tab Utilities 1.5 - light but featureful

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
neromadrid
 
Posts: 15
Joined: October 25th, 2007, 6:49 pm

Post Posted February 25th, 2010, 7:42 am

Cantello wrote:
neromadrid wrote:Nevermind...I found it :)


Where did you find it? I have the same problem with CTRL-arrow in textarea fields.


Appearance -- > Buttons -- > Toolbar (in the dropdown)

Cantello
 
Posts: 15
Joined: November 5th, 2002, 1:21 am

Post Posted February 25th, 2010, 7:46 am

neromadrid wrote:Appearance -- > Buttons -- > Toolbar (in the dropdown)


Huh? I only have options for showing or hiding the icons in the status bar and the undo close button. Anything I have missed or are we talking two different things?

neromadrid
 
Posts: 15
Joined: October 25th, 2007, 6:49 pm

Post Posted February 25th, 2010, 7:56 am

Cantello wrote:
neromadrid wrote:Appearance -- > Buttons -- > Toolbar (in the dropdown)


Huh? I only have options for showing or hiding the icons in the status bar and the undo close button. Anything I have missed or are we talking two different things?


You tell me: Image

Cantello
 
Posts: 15
Joined: November 5th, 2002, 1:21 am

Post Posted February 25th, 2010, 8:26 am

Well, I was talking about the tab-switching with CTRL-arrow and this being a nuisance in textarea fields...

neromadrid
 
Posts: 15
Joined: October 25th, 2007, 6:49 pm

Post Posted February 25th, 2010, 8:45 am

Cantello wrote:Well, I was talking about the tab-switching with CTRL-arrow and this being a nuisance in textarea fields...


my bad

Image

Cantello
 
Posts: 15
Joined: November 5th, 2002, 1:21 am

Post Posted February 25th, 2010, 9:00 am

Ah, there it is, thanks a lot! :-)

RNiK

User avatar
 
Posts: 561
Joined: August 9th, 2006, 6:47 am
Location: Forette City, Italy

Post Posted February 26th, 2010, 7:11 am

ithinc wrote:
RNiK wrote:I'm using Tab Utilities Lite and I got 2 questions:
1. Is there any way to have the "Close other tabs" context menu function?
2. Is there any way to get rid of the Status Bar buttons "Force to open all links in New Tabs" and "Force to open all tabs in Background"?

extensions.tabutils.menu.closeOtherTabs
extensions.tabutils.hideOpenAllInTab
extensions.tabutils.hideLoadAllInBackground

Thanks a lot! 8-)

One (last??) question: is there any way to make middle-click open links in backgroud?
MondoWin ==> Italian site for information about MS Windows tweaking

ithinc
 
Posts: 1029
Joined: February 19th, 2008, 12:10 am

Post Posted February 26th, 2010, 1:14 pm

RNiK wrote:
ithinc wrote:
RNiK wrote:I'm using Tab Utilities Lite and I got 2 questions:
1. Is there any way to have the "Close other tabs" context menu function?
2. Is there any way to get rid of the Status Bar buttons "Force to open all links in New Tabs" and "Force to open all tabs in Background"?

extensions.tabutils.menu.closeOtherTabs
extensions.tabutils.hideOpenAllInTab
extensions.tabutils.hideLoadAllInBackground

Thanks a lot! 8-)

One (last??) question: is there any way to make middle-click open links in backgroud?

browser.tabs.loadInBackground
extensions.tabutils.inverseMiddleFocus

There are some more hidden options in about:config. I will list them on Mozilla Add-on page.
Post feature requests to http://tabutils.uservoice.com.
Post bug reports to https://github.com/ithinc/tabutils/issues.

RNiK

User avatar
 
Posts: 561
Joined: August 9th, 2006, 6:47 am
Location: Forette City, Italy

Post Posted March 1st, 2010, 9:55 am

ithinc wrote:
RNiK wrote:One (last??) question: is there any way to make middle-click open links in backgroud?

browser.tabs.loadInBackground
extensions.tabutils.inverseMiddleFocus

There are some more hidden options in about:config. I will list them on Mozilla Add-on page.

browser.tabs.loadInBackground is TRUE
extensions.tabutils.inverseMiddleFocus is TRUE

Am I missing something? :?:
MondoWin ==> Italian site for information about MS Windows tweaking

ithinc
 
Posts: 1029
Joined: February 19th, 2008, 12:10 am

Post Posted March 1st, 2010, 7:11 pm

RNiK wrote:
ithinc wrote:
RNiK wrote:One (last??) question: is there any way to make middle-click open links in backgroud?

browser.tabs.loadInBackground
extensions.tabutils.inverseMiddleFocus

There are some more hidden options in about:config. I will list them on Mozilla Add-on page.

browser.tabs.loadInBackground is TRUE
extensions.tabutils.inverseMiddleFocus is TRUE

Am I missing something? :?:

true ^ true = false
So middle-click opens links in foreground.
Post feature requests to http://tabutils.uservoice.com.
Post bug reports to https://github.com/ithinc/tabutils/issues.

ithinc
 
Posts: 1029
Joined: February 19th, 2008, 12:10 am

Post Posted March 2nd, 2010, 11:26 pm

roshambo wrote:Moving to right because it hasn't been looked at but it isn't 'unread' by tabutils. While I could get them 'unread' there's a few problems with it:
1. with focus new tabs typical pages load in 100-200ms which is rarely enough time to select another tab, favicon would be impossible
2. without focus new tab video won't load until tab is selected because of how firefox handles flash to reduce resources.
3. if all tabs are unread the problem still exists with the last tab going to the left instead of last selected because it's adjacent.

The option to select last selected tab if tab doesn't exist would fix all. Is it impossible or very tough to do?

So do you mean some tabs are incorrectly marked as unread? What would you suggest then?

I'm still not clear the whole procedure you open and focus tabs. How do you switch from GReader to its opened tabs? How could you ensure the video tabs always at the left of other tabs?
Post feature requests to http://tabutils.uservoice.com.
Post bug reports to https://github.com/ithinc/tabutils/issues.

ithinc
 
Posts: 1029
Joined: February 19th, 2008, 12:10 am

Post Posted March 2nd, 2010, 11:29 pm

RNiK wrote:
ithinc wrote:
RNiK wrote:Just FYI, Tab Utilities heavily conflict with Tree Style Tab extension (see screnshot below).

Image

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7 - Tab Utilities 0.8.2 - Tree Style Tab 0.8.2009122501

Tree Style Tab 0.9.2010020502 has improved its compatibility with Tab Utilities.
https://addons.mozilla.org/firefox/addons/versions/5890#version-0.9.2010020502

YEAH! I already knew it! GREAT! 8-)

By the way, do you know any other incompatibility between Tab Utilities and Tree Style Tabs? :?:

I don't use Tree Style Tabs, so I'm not clear whether any other incompatibilities.
Post feature requests to http://tabutils.uservoice.com.
Post bug reports to https://github.com/ithinc/tabutils/issues.

ithinc
 
Posts: 1029
Joined: February 19th, 2008, 12:10 am

Post Posted March 2nd, 2010, 11:33 pm

neromadrid wrote:Actually I've found some bothersome behaviour:

In the status bar of the browser 3 icons show up.

I've gone into Appearance --> Buttons and disabled all 3 a number of times. However, that setting resets to enabled each time I restart my browser.

I've repeated the error countless times now.

Problem still exists? What's the Fx version and TU version? Any error reported in the Error Console? It's maybe a conflict with some other extension.
Post feature requests to http://tabutils.uservoice.com.
Post bug reports to https://github.com/ithinc/tabutils/issues.

ithinc
 
Posts: 1029
Joined: February 19th, 2008, 12:10 am

Post Posted March 2nd, 2010, 11:36 pm

banthaz wrote:Hi! Thanks for this wonderful extension!

I have a problem with the highlighting of unread tabs. When I restart Firefox all background tabs will be marked as unread. I would like all tabs to have the same state as before the restart: The ones which were unread should be marked as unread, and the read tabs should be marked as read.

Thank you for you report, but I think all background tabs are marked as unread is reasonable. You may reopen Firefox one day later or even more.
Post feature requests to http://tabutils.uservoice.com.
Post bug reports to https://github.com/ithinc/tabutils/issues.

ithinc
 
Posts: 1029
Joined: February 19th, 2008, 12:10 am

Post Posted March 2nd, 2010, 11:39 pm

cbray wrote:A very useful enhancement (for me) would be to allow reuse of any tab currently set to the "home" page. Many times I fire up my browser and am shown the home page, and when I click on a bookmark would prefer for it to reuse the tab containing the home page rather than opening a new tab. This is basically the same as the reuse "blank" tabs feature, just extended to tabs currently containing the home page.

Thanks!
Chris

If you open the "home" page by New Tab button, the tab will be marked as "reusable".
Post feature requests to http://tabutils.uservoice.com.
Post bug reports to https://github.com/ithinc/tabutils/issues.

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests