MozillaZine

[Ext] Tab Utilities 1.5 - light but featureful

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
ithinc
 
Posts: 1029
Joined: February 19th, 2008, 12:10 am

Post Posted August 31st, 2012, 4:19 am

K4RBQT99 wrote:
ithinc wrote:Could you please help to check why "resource://app/chrome/toolkit/skin/classic/global/tree/twisty-open.png" doesn't work on Linux? Is "resource://app/chrome/toolkit/skin/classic/global/tree" accessible?

I don't sure how. The higher non-accesible folder is "toolkit". It isn't available.

Ok, the problem doesn't happen running Firefox downloaded from the main site. The problem is with this one distributed by the Fedora's main repositories. Different configure arguments, I guess. If it happens with other distributions, it should be something managed by the TU side.

Thanks for your feedback. Then it's understandable, for I didn't find a bugzilla number for this change. What's the content in "resource://app/chrome/" in your system?

sdfstdsfsdfsdf
 
Posts: 8
Joined: October 30th, 2011, 10:01 am

Post Posted August 31st, 2012, 6:27 am

Ctrl-x hotkey isn't working after update to Firefox 15.

K4RBQT99
 
Posts: 284
Joined: November 11th, 2010, 3:23 pm

Post Posted August 31st, 2012, 8:38 am

ithinc wrote:Thanks for your feedback. Then it's understandable, for I didn't find a bugzilla number for this change. What's the content in "resource://app/chrome/" in your system?

browser/
en-US/
pdfjs/
localized.manifest
nonlocalized.manifest

djsolidsnake86
 
Posts: 25
Joined: March 12th, 2009, 12:12 am

Post Posted September 1st, 2012, 5:40 am

ithink i have an important feauture request:
disable right click on images
let me know thanks

ithinc
 
Posts: 1029
Joined: February 19th, 2008, 12:10 am

Post Posted September 1st, 2012, 7:00 pm

djsolidsnake86 wrote:ithink i have an important feauture request:
disable right click on images
let me know thanks

How is this related to Tab Management?

djsolidsnake86
 
Posts: 25
Joined: March 12th, 2009, 12:12 am

Post Posted September 2nd, 2012, 2:39 am

is related to mouse clicks

fenrei
 
Posts: 41
Joined: July 10th, 2011, 12:38 pm

Post Posted September 3rd, 2012, 9:29 am

It's good to see that you updated the Tab Utilities Lite, but when will you fix this bug?

fenrei wrote:Bug in Tab Utilities Lite

The problem is with Read/Unread tab highlighting.

Example:
If I refresh/load a tab, the refresh/load finished, then I switch to other tab, then about 1-2 seconds later I see that the previous tab's unread highlighting again active (or the read highlighting removed).

This bug is not in Tab Utilities, but it is in Tab Utilites Lite.

andi-03
 
Posts: 3
Joined: December 3rd, 2010, 7:07 am

Post Posted September 4th, 2012, 6:41 am

Yeah, ithinc is back :-)

I just wanted to remind you, that scrolling in multi-row tabs doesn't work, as I detailly described here:
viewtopic.php?p=12181091#p12181091

Is there any chance of fixing that?

Thank you a lot for your effort!

Greets
andi

MURZ
 
Posts: 7
Joined: November 8th, 2003, 10:42 pm

Post Posted September 5th, 2012, 3:37 am

How I can disable "Ctrl+Shift+V" shortcut? It used in Google Docs for "Paste as plain text" and with Tab Utilities extension I can't use it, Firefox opens new tab instead of pasting text into Google Docs. If I disable extension, all works well. Please add option for configuring shortcuts.

andi-03
 
Posts: 3
Joined: December 3rd, 2010, 7:07 am

Post Posted September 5th, 2012, 6:29 am

MURZ wrote:How I can disable "Ctrl+Shift+V" shortcut? It used in Google Docs for "Paste as plain text" and with Tab Utilities extension I can't use it, Firefox opens new tab instead of pasting text into Google Docs. If I disable extension, all works well. Please add option for configuring shortcuts.

Maybe the extension KeyConfig can help you. You can add and deactivate FF-Shortcuts whith this eytension.
Deactivating or reseting the relevant shortcut could lead to your desired shortcut behavior.

Mizuhiro Neko
 
Posts: 3
Joined: September 5th, 2012, 7:11 am

Post Posted September 5th, 2012, 7:19 am

Hello, I have a bug in Tab Utilities after upgrading to Firefox 15. It breaks the session information, and causes all tabs to load as blank and without their group information. It also causes some freezing errors in Firefox while viewing web sites. I have noticed this issue on two different PCs, one Windows XP and one Windows 7, with different Firefox addons installed. Is this a known issue, and is there a way to fix it? I had to disable Tab Utilities, and I'd like to be able to reenable it soon. Thank you.

K4RBQT99
 
Posts: 284
Joined: November 11th, 2010, 3:23 pm

Post Posted September 6th, 2012, 7:15 pm

MURZ wrote:How I can disable "Ctrl+Shift+V" shortcut? It used in Google Docs for "Paste as plain text" and with Tab Utilities extension I can't use it, Firefox opens new tab instead of pasting text into Google Docs. If I disable extension, all works well. Please add option for configuring shortcuts.

It's possible. Set extensions.tabutils.shortcut.key_pasteAndSearch to false via about:config

ydudchak
 
Posts: 2
Joined: September 10th, 2012, 4:54 pm

Post Posted September 10th, 2012, 4:59 pm

Mizuhiro Neko wrote:Hello, I have a bug in Tab Utilities after upgrading to Firefox 15. It breaks the session information, and causes all tabs to load as blank and without their group information. It also causes some freezing errors in Firefox while viewing web sites. I have noticed this issue on two different PCs, one Windows XP and one Windows 7, with different Firefox addons installed. Is this a known issue, and is there a way to fix it? I had to disable Tab Utilities, and I'd like to be able to reenable it soon. Thank you.

I want to confirm that I have the same problem.
In addition - shortcuts Ctrl + Tab / Ctrl + Shift + Tab - does not work with "Tree Style Tab" add-on. All was working in Firefox ver 14.0.1 - I had to disable "Tab Utilities" add-on.

PS: Thank you for great add-on.

petescape
 
Posts: 2
Joined: September 11th, 2012, 6:52 am

Post Posted September 11th, 2012, 12:54 pm

(Some) Pinned Tab's won't move position to left or right..
I want to put my pinned tab's in a sertain order but (most of them) keep there position..
Also when I un-pinned a tab and pinned It back (after a week or so) it goes back to the old position and won't move...
What is the solution to make my own order?
(Sorry for my Englisch) - Pete.

K4RBQT99
 
Posts: 284
Joined: November 11th, 2010, 3:23 pm

Post Posted September 11th, 2012, 4:36 pm

You should to can to drag a pinned tab to any position. Maybe you have other tab-related extensions conflicting with TU?

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests