MozillaZine

[Ext] Foobar

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
revenantunknown
 
Posts: 1
Joined: June 8th, 2012, 6:25 pm

Post Posted June 8th, 2012, 6:28 pm

Hi there, absolutely love the add-on, it's probably my single most-used addition to Firefox. However, since version 13 of Firefox has been released, I've found that no matter what Search Engine I have selected, Foobar will always search using Google. Has anyone else had this problem?

craigpierce
 
Posts: 24
Joined: January 18th, 2007, 10:57 am

Post Posted June 24th, 2012, 10:20 am

Hello All -

Thank you for your continued use of Foobar!!! You've all been very patient with me, and I appreciate it.

I've been waiting for Mozilla's Add-on SDK to be feature-complete enough for me to use for Foobar - but it's just not quite there yet, and I realize that as of Firefox 13 I can wait no longer.

I'm currently working on v2.0 - which is a ground-up rewrite - and I will be seriously evaluating each and every piece of functionality. Some pieces might change, and some may be taken out altogether. Ultimately, I want Foobar to be lean and easy to use...

Thanks again for your patience - Craig

streetwolf

User avatar
 
Posts: 2119
Joined: August 21st, 2011, 8:07 am
Location: NJ (USA)

Post Posted April 9th, 2013, 10:56 am

A couple of problems hoping you will fix with V2.0.

1. There is a conflict with the add-on https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... r/?src=api This add-on places a hovered link on the URL bar instead of the bottom left of the window. The search engine icon is no longer visible on the URL bar with this add-on.

2. Without your add-on, entering something like cnn will take me to http://www.cnn.com because I setup Fx to append www. and .com. With your add-on it will do a search using the search engine icon that is showing. Can there be an option to not have any search engine for those times that I want to use the append feature, or some other method to accomplish the same thing?
Intel Core i7-8700K CPU @ 5GHz | Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7 | Corsair 1000W PSU | Corsair H115i v2 CPU Cooler | Corsair 64GB RAM | EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 GAMING 11GB | DUAL ASUS PA249Q IPS 24" LCDs | 2-512GB Samsung 960 PRO M.2 | 2TB Seagate | Windows 10 Pro x64 | FIOS 1Gb Internet

borayeris
 
Posts: 19
Joined: June 20th, 2012, 9:43 am

Post Posted April 14th, 2014, 12:35 pm

Max number of URL suggestion is broken. Even I made it 50 it shows 13 of them.

spideymouse
 
Posts: 10
Joined: January 9th, 2014, 9:10 am

Post Posted March 10th, 2015, 9:45 am

Not sure if craigpierce/encoder is still supporting this add-on, but it does not fully function in Fx36. The autocomplete does not work. There are several comments about it in the add-on's comments page.

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests