MozillaZine

[Ext] Magic Actions for YouTube

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
bobthecookie
 
Posts: 5
Joined: August 26th, 2011, 3:09 am

Post Posted March 20th, 2015, 9:41 am

Hi Serge,

I found a bug related to; html5 video, "Cinema Mode" and fullscreen.
Apologies if this has already been reported.

Steps to reproduce:
  1. Force player type to "HTML5".
  2. Start "Cinema Mode" on a video.
  3. Set the video to play in fullscreen mode.

Actual result:
The video controls are positioned in middle(ish) of the video. Screenshot: http://imgur.com/W681lZe

Serge1
 
Posts: 87
Joined: November 29th, 2009, 11:44 pm

Post Posted March 20th, 2015, 3:21 pm

@bobthecookie

Yes, we know about that. But I think it's a minor issue, because you can always choose which mode you want to use: or go to fullscreen, or go to "Cinema Mode". Just exit from "Cinema Mode", then go to fullscreen.
Anyway, we will try to fix it.

bobthecookie
 
Posts: 5
Joined: August 26th, 2011, 3:09 am

Post Posted March 21st, 2015, 9:26 am

Serge1 wrote:@bobthecookie

Yes, we know about that. But I think it's a minor issue, because you can always choose which mode you want to use: or go to fullscreen, or go to "Cinema Mode". Just exit from "Cinema Mode", then go to fullscreen.
Anyway, we will try to fix it.


That's good to know, thanks. :)

I don't use "Cinema Mode" much so it''s not really an issue for me, just figured I'd let you know.

Thanks for a great add-on by the way. :)

horna12
 
Posts: 3
Joined: January 15th, 2015, 10:28 am

Post Posted March 21st, 2015, 3:52 pm

I have the latest version installed, and like in the previous versions, i get about 95% of the time "an error occurred please try again later" when speed booster is turned on. Refreshing page on every video is pain in the a**. What is causing this?

Serge1
 
Posts: 87
Joined: November 29th, 2009, 11:44 pm

Post Posted March 21st, 2015, 4:56 pm

@horna12

Try the following: create a new clean Firefox profile without any extensions -> install Magic Actions -> then check if the issue exist.
How to create a new Firefox profile on Windows

Slickone
 
Posts: 169
Joined: February 6th, 2008, 3:02 pm

Post Posted March 24th, 2015, 9:46 pm

Serge1 wrote:@Slickone

Try re-enabling the addon: go to Add-ons page ( about:addons ) -> disable then enable again.

or

Try repairing/resetting the addon preferences:

1. Exit Firefox

2. Enter the keyboard shortcut "Windows key + E" to open Windows Explorer

3. In the Windows Explorer window that appears enter the following in the address bar:
%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles

4. Open profile directory -> jetpack

and remove directory hamed jid0-UVAeBCfd34Kk5usS8A1CBiobvM8@jetpack

5. Run Firefox

If the problem still exists, please contact us.


I disabled/enabled it and it didn't fix it. Possible the 2nd option will fix it?

Serge1
 
Posts: 87
Joined: November 29th, 2009, 11:44 pm

Post Posted March 25th, 2015, 7:10 am

@Slickone

1. Try repairing the addon preferences.
2. If the problem remains: create a new clean Firefox profile without any extensions -> install Magic Actions -> then check if the problem exists.

SerenityFL
New Member
 
Posts: 1
Joined: March 27th, 2015, 12:28 am

Post Posted March 27th, 2015, 12:31 am

Today the country flag next to commenters' names stopped working, as well as the zoom avatar.

I saw the suggestion above to create a new profile, add the Magic Actions, and see if the problem persisted. It did not in the new profile.

Where to go from here to get those two features to work again? They were working fine earlier today, then suddenly those two features stopped working. Everything else on the Magic Actions add on works as it has.

Any clue where to start to figure out what went wrong? Or is this just another YouTube thing that happens every so often?

Serge1
 
Posts: 87
Joined: November 29th, 2009, 11:44 pm

Post Posted March 27th, 2015, 6:05 am

@SerenityFL

Try the following steps as described in "Help & Tips"... if you still have problems, contact us with details.

TroyTheZombie
New Member
 
Posts: 1
Joined: April 2nd, 2015, 6:32 am

Post Posted April 2nd, 2015, 6:39 am

Hi,

So I have come across an odd issue that I haven't been able to solve. On a specific PC i am missing the Magic Actions bar that appears under the video all together. Things I have tried to fix the issue:

Uninstalled firefox, reinstalled
deleted profiles
Deleted magic actions addon folder
reinstalled windows
Have Only magic actions addon installed
All suggestions in this thread

None of the above have resolved the issue. It is specific to this one PC, and I have no idea what is causing it. I am running windows 8.1 and the latest stable version of firefox as well as the latest version of magic actions.

Any help would be appreciated.

avada
 
Posts: 1788
Joined: February 10th, 2008, 6:30 am
Location: Hungary

Post Posted April 3rd, 2015, 5:37 am

TroyTheZombie wrote:Hi,

So I have come across an odd issue that I haven't been able to solve. On a specific PC i am missing the Magic Actions bar that appears under the video all together. Things I have tried to fix the issue:

Uninstalled firefox, reinstalled
deleted profiles
Deleted magic actions addon folder
reinstalled windows
Have Only magic actions addon installed
All suggestions in this thread

None of the above have resolved the issue. It is specific to this one PC, and I have no idea what is causing it. I am running windows 8.1 and the latest stable version of firefox as well as the latest version of magic actions.

Any help would be appreciated.

I wish I could be missing that. :) That is what I want to disable the most, but the only thing you can't...
Last edited by avada on April 4th, 2015, 4:30 am, edited 1 time in total.

Serge1
 
Posts: 87
Joined: November 29th, 2009, 11:44 pm

Post Posted April 3rd, 2015, 4:54 pm

@TroyTheZombie

Please contact us using the feedback form.

guniu
 
Posts: 6
Joined: October 10th, 2014, 11:06 am

Post Posted April 28th, 2015, 10:59 pm

Some new glitches pop out today (Firefox):

Image

That black bar to the left. Also when going to Cinema mode player gets moved to the right quite a lot.

Serge1
 
Posts: 87
Joined: November 29th, 2009, 11:44 pm

Post Posted April 29th, 2015, 6:22 am

Today YouTube has changed the layout... We will try to fix it ASAP!!

Xere
 
Posts: 1
Joined: May 2nd, 2015, 12:28 pm

Post Posted May 2nd, 2015, 12:30 pm

Thanks for working on the black bar issue, obviously it's not that big of a deal but it's still kind of annoying. Hope the next update gets pushed soon!

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest