MozillaZine

[Ext] GlassMyFox - GlassMyBird

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
wittking9
 
Posts: 10
Joined: September 16th, 2012, 8:33 am

Post Posted October 31st, 2012, 4:18 pm

I have noticed this on multiple sites. swagbucks.com is an example where certain popups, that usually lead to different sites don't show up. If I come across or remember any others I will let you know.

Aris

User avatar
 
Posts: 3151
Joined: February 27th, 2011, 10:14 am

Post Posted November 25th, 2012, 4:26 am

A user filed a 'bug'-report through 'compatibility reporter', but I cannot reproduce it. Such bug reports do not contain any helpfull information about other addons etc.. If someone can reproduce this 'issues' and can tell me how, I could take a look at them. I'm sure, there were no changes on tabs in v1.2.3. It sounds to me more like a problem with TabUtilities, which doesn't support Firefox 17+ (yet?).

1. Open new tab problem after update Glass My Fox 1.2.3.
2. Bug When tab move or change position [Submitted via Add-ons Manager]

Firefox 17.0 - Windows NT 6.1

trlkly
 
Posts: 11
Joined: March 20th, 2011, 9:07 am

Post Posted December 7th, 2012, 2:22 am

This addon does too work on WIndows 8--it just doesn't grant transparency. It still is very helpful if you choose a windows frame color that's not compatible with all the blue chrome moving around.

A better name for this addon, based on what it actually does, is AeroMyFox. The Glass of Aero may be gone on Windows 8, but the Aero effect is still there.

Aris

User avatar
 
Posts: 3151
Joined: February 27th, 2011, 10:14 am

Post Posted December 7th, 2012, 3:42 am

Even if a name like 'AeroMyFox' would be more correct or Win8 users, I still have hope somebody releases a tool/tweak/hack for Win8 to make windows transparent again.

Edit

Aero Glass for Win8
http://www.msfn.org/board/topic/161788-

AGTweaker
http://www.msfn.org/board/topic/162036-

Ryrynz
 
Posts: 51
Joined: January 20th, 2006, 8:55 pm

Post Posted June 30th, 2013, 3:42 am

23's about box picture has a bit of a doubling up at the bottom thanks to the new design, can ya fix it up Aris?

Aris

User avatar
 
Posts: 3151
Joined: February 27th, 2011, 10:14 am

Post Posted June 30th, 2013, 12:10 pm

Will be fixed on next update.

Blisfait
 
Posts: 2
Joined: July 8th, 2013, 7:03 am

Post Posted July 8th, 2013, 7:13 am

Hello!
After updating Firefox to version 22, noticed a bug.
Appears after some time of working with http://outlook.com/.
Manifested in the fact that the tabs become fully transparent, changing the settings does not help. Helps restart. If you do not restart, disappears after a time.
Also there are some other minor problems.
I'm sorry, I do not know what the problem is - the new version of Firefox or incompatibility with it GlassMyFirefox.
Image

Image

Aris

User avatar
 
Posts: 3151
Joined: February 27th, 2011, 10:14 am

Post Posted July 8th, 2013, 7:55 am

Does this only happen with your chosen setting (low opacity tabs) or with other tab settings too?

There might be a problem between your browsers hardware acceleration feature and/or your graphics drivers and Firefox 22.

Try to disable/enable browsers hardware acceleration option and to update your graphics drivers (if not already up-to-date).

Blisfait
 
Posts: 2
Joined: July 8th, 2013, 7:03 am

Post Posted July 9th, 2013, 1:02 am

Thanks for the answer!
I updated the video driver. Bug happens with the other settings for tabs too. Specifically, the bug appears after sending letters via http://outlook.com/.
After disable hardware acceleration in the browser bug still did not appear.

Ryrynz
 
Posts: 51
Joined: January 20th, 2006, 8:55 pm

Post Posted July 12th, 2013, 5:34 pm

Aris wrote:Will be fixed on next update.


Thanks, updated to 1.29. It's better but there's still some doubling up at the bottom.

Aris

User avatar
 
Posts: 3151
Joined: February 27th, 2011, 10:14 am

Post Posted July 12th, 2013, 6:14 pm

'Hardware acceleration' is the reason for this. :mrgreen:

Without ha it looks fine:
Image

Try GlassMyFox_1.2.9v2.xpi: http://www.mediafire.com/download/1m8yo ... .2.9v2.xpi

Ryrynz
 
Posts: 51
Joined: January 20th, 2006, 8:55 pm

Post Posted July 12th, 2013, 11:19 pm

Ahh yup, V2 fixed it.

need.for.speed
 
Posts: 6
Joined: August 11th, 2013, 3:51 pm

Post Posted August 11th, 2013, 4:31 pm

Hello Many thanks to you for your application. I would like to ask if you can do full transparency standard white background (background only, text, images, video... left as is) in Mozilla Firefox, the settings of which can be found in: Tools -> Options -> Content - Colors - Background? Also you can still make a similar transparent Firefox context menu on the desktop windows 7? Thanks you so much. I love you and your work! \(^_^)/

Aris

User avatar
 
Posts: 3151
Joined: February 27th, 2011, 10:14 am

Post Posted August 11th, 2013, 6:33 pm

Which part exactly should be white and which one full transparent? The toolbars can either be white or transparent not both at once and the webcontent itself cannot be transparent or have a different background color. The Firefox setting you are pointing to only changes contents background color for about:blank and about:newtab pages. There are settings in GMF to make both pages transparent too. Websites cannot have a transparent background.

need.for.speed
 
Posts: 6
Joined: August 11th, 2013, 3:51 pm

Post Posted August 11th, 2013, 11:10 pm

I do not want white, on the contrary I want to have everything except the text, fonts, images, videos... have transparent as examples here:
http://kyosan1988.deviantart.com/art/Fu ... -123406754
http://dragon823.deviantart.com/art/New ... -128770369
http://dragon823.deviantart.com/art/All ... -124312126

as you can see here, he does not have a white background transparent, but at the same time preserving the quality of the display of all fonts, photos, .... very well seen.

All Web sites can have a transparent background if you disable the display of colors offered by them, and firefox has a this function that allows you to disable the color scheme proposed sites, and use the color schemes that the user chooses himself. you can find it here: Tools - Options - Content - Colors - allow pages to choose their own colors, istead of my selection above.
Possible to make so that when there is a choice of colors appeared "color" transparency?
http://imageshack.us/photo/my-images/32/8z0i.jpg/

(^_^)

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests