MozillaZine

[EXT] Menu Wizard

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
madmudmob

User avatar
 
Posts: 810
Joined: August 30th, 2006, 7:34 am
Location: Somerset, UK

Post Posted July 7th, 2017, 2:40 pm

Menu Wizard is my favourite add-on but today it has started to give me a problem ....

I have discovered by disabling my add-ons one by one that it is Menu Wizard that is stopping me closing, maximizing or minimizing any page using the buttons top right. I click the buttons but nothing happens.

I have tried uninstalling it then clearing cookies/cache/history and then re- installing it but no joy.

I do hope you can help please as there is no other add-on that comes close to it.
Mud is good!

pag77
 
Posts: 1596
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted July 7th, 2017, 11:25 pm

madmudmob wrote:Menu Wizard is my favourite add-on but today it has started to give me a problem ....

I have discovered by disabling my add-ons one by one that it is Menu Wizard that is stopping me closing, maximizing or minimizing any page using the buttons top right. I click the buttons but nothing happens.

I have tried uninstalling it then clearing cookies/cache/history and then re- installing it but no joy.

I do hope you can help please as there is no other add-on that comes close to it.

Please more details with screenshots

madmudmob

User avatar
 
Posts: 810
Joined: August 30th, 2006, 7:34 am
Location: Somerset, UK

Post Posted July 8th, 2017, 2:51 am

Apologies - it was not Menu Wizard causing the issue and thankyou for responding.
Mud is good!

Exterminator13
 
Posts: 2
Joined: July 13th, 2017, 2:16 am

Post Posted July 13th, 2017, 2:43 am

Hi,
I've assigned Alt+Z shortcut to the Main Menu item: View -> Zoom -> Zoom Text Only.
The shortcut was shown next to the menu item, but didn't work!

Then, I assigned a shortcut for another menu item: View -> Enter Reader View.
I assigned Ctrl+3 for it, checked and it worked!

Then I reassigned Ctrl+3 for Zoom Text Only.
Again, no luck! That menu item doesn't work irrelevant to a key combination assigned to!

Then I suspected the problem takes place only when we need to reach to a menu item which is hidden under submenu in Main Menu.
For testing, I assigned Ctrl+3 to View -> Toolbars -> Customize... and I was right! It didn't work either!

evo_9
 
Posts: 2
Joined: July 25th, 2017, 9:21 am

Post Posted July 25th, 2017, 9:26 am

Hey there, great add-on love it. I've got a question and/or bug (I think) may have found though. I'm on Mac/osX btw.

I've disabled command-i from showing page details and added a new short-cut to the File menu for the Email Link... item... I've added a new shortcut of command-i for Email Link... however it only works if I first click on 'File' and open the File drop-down so I can actually see the menu choice... if I then press command I it works... if I don't first click on File to open the drop-down, then I see it 'flash' as if it's trying to send the short-cut but it doesn't actually fire...

I'm not sure if I need to add a command to say open the drop-down (File) menu first, but I've looked at Print and Save Web Page and matched how those were setup... not sure if this is a bug or I've set it up wrong, please advise...

Thanks!

pag77
 
Posts: 1596
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted July 26th, 2017, 1:28 am

evo_9 wrote:Hey there, great add-on love it. I've got a question and/or bug (I think) may have found though. I'm on Mac/osX btw.

I've disabled command-i from showing page details and added a new short-cut to the File menu for the Email Link... item... I've added a new shortcut of command-i for Email Link... however it only works if I first click on 'File' and open the File drop-down so I can actually see the menu choice... if I then press command I it works... if I don't first click on File to open the drop-down, then I see it 'flash' as if it's trying to send the short-cut but it doesn't actually fire...

I'm not sure if I need to add a command to say open the drop-down (File) menu first, but I've looked at Print and Save Web Page and matched how those were setup... not sure if this is a bug or I've set it up wrong, please advise...

Thanks!

Please screenshots "step-by-step" about your problem

spanktastic2120
 
Posts: 10
Joined: September 24th, 2009, 12:30 am

Post Posted July 30th, 2017, 3:56 pm

I'm trying to make a "settings" folder that can hold all the various settings menu items for addons and whatnot, but that will open the default "preferences" dialog window when clicked on its own.

so something like:
Code: Select all
Settings...
 | Item1
 | Item2
 | Item3
 | ...

where clicking "Settings..." opens the preferences dialog.

If i put openPrefernces(); in the onClick section of the folder then it works, BUT clicking any of the submenu items will also open that preferences dialog along with whatever else they do. Placing the same code in the OnCommand section just does nothing when clicked. I'm after the same functionality of the "options" item from the appmenu, if that makes it any clearer.

Any help would be appreciated

johnb23
 
Posts: 1
Joined: August 1st, 2017, 4:04 am

Post Posted August 1st, 2017, 4:08 am

Where in the profile does menu wizard store its settings?
Thank you.

pag77
 
Posts: 1596
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted August 1st, 2017, 8:14 am

johnb23 wrote:Where in the profile does menu wizard store its settings?

Go to the menu Help -> Troubleshooting Information (or enter about:support into address line) and then click the Folder Profile - Show folder button. With sufficient rights you will see all folders and files of your profile
Search folder "s3menuwizard"

greatlord
 
Posts: 13
Joined: February 22nd, 2014, 4:34 am

Post Posted August 25th, 2017, 6:58 pm

Isn't compatible with a couple of new add-ons:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... -this-tab/
https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... ercontrol/
https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... iver-menu/
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... se-search/

These appear on the bottom of my main context menu and do not appear at all in the menu wizard page.

Thank you for the add-on. It makes Firefox so much less cluttered. I hope you bring it over to webextensions!

delicacy1
 
Posts: 304
Joined: September 28th, 2016, 11:25 am

Post Posted August 27th, 2017, 1:55 am

Hi Oleksandr,

It would be nice if you could give me a userstyle (css code) or even userscript to hide:

Address bar
all services
manage services

& the two separators..

of searchwith submenu in firefox context menu
( https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... earchwith/ )
Cause it's greyed out in menu wizard..

avada
 
Posts: 1789
Joined: February 10th, 2008, 6:30 am
Location: Hungary

Post Posted August 27th, 2017, 2:06 am

delicacy1 wrote:Hi Oleksandr,

It would be nice if you could give me a userstyle (css code) or even userscript to hide:

Address bar
all services
manage services

& the two separators..

of searchwith submenu in firefox context menu
( https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... earchwith/ )
Cause it's greyed out in menu wizard..

You can do that yourself, by using DOM Inspector and Element Inspector to identify the element, and simply hiding them via "display:none !important" using CSS.

delicacy1
 
Posts: 304
Joined: September 28th, 2016, 11:25 am

Post Posted August 27th, 2017, 2:22 am

if you have it, it would be nice to provide me the code avada, as i installed dom inspector
3 times in the past & never succeeded in using it properly

Brummelchen
 
Posts: 3893
Joined: March 19th, 2005, 10:51 am

Post Posted August 27th, 2017, 5:00 am

DOMi is dead since version 50
https://addons.mozilla.org/de/firefox/a ... ctor-6622/

you need to enable chrome debugging
https://developer.mozilla.org/en-US/doc ... er_Console

I hope you bring it over to webextensions!

was answered here: No
https://addons.mozilla.org/de/firefox/a ... ws/909477/

delicacy1
 
Posts: 304
Joined: September 28th, 2016, 11:25 am

Post Posted August 27th, 2017, 5:23 am

it still can be tested on v49.

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests