MozillaZine

[EXT] Menu Wizard

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
avada
 
Posts: 1847
Joined: February 10th, 2008, 6:30 am
Location: Hungary

Post Posted June 16th, 2014, 9:45 am

pag77 wrote:probably you are using some add-on that conflicts with a S3.Menu Wizard...

Huh? No. I don't think you understand. I requested support for menus other than the tab/tools/file/main/button context menus. (I mentioned the ones for the bookmarks sidebar and the menubar)

pag77
 
Posts: 1630
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted June 16th, 2014, 9:52 am

sorry.. =))) ok, please wait new versions...

avada
 
Posts: 1847
Joined: February 10th, 2008, 6:30 am
Location: Hungary

Post Posted June 17th, 2014, 2:36 pm

Cool. Will do.

avada
 
Posts: 1847
Joined: February 10th, 2008, 6:30 am
Location: Hungary

Post Posted June 20th, 2014, 6:38 am

A have this small annoyance. The topmost separator always appears with a delay after the context menu is shown for the main context menu.
Here are animations showing the issue:
Image Image

It happens all the time whatever the context may be. I have no clue why this is happening.

pag77
 
Posts: 1630
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted June 20th, 2014, 6:45 am

I'm sorry, I can not repeat it.
maybe it makes some other add-on?

if you activate the "edit on the fly", this separator is visible? you can hide this separator?

avada
 
Posts: 1847
Joined: February 10th, 2008, 6:30 am
Location: Hungary

Post Posted June 20th, 2014, 6:47 am

I tried the replacing the separators with custom ones of s2mw but they are not good, static. The separators persist if the elements between them are not shown in the context.
Image

pag77
 
Posts: 1630
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted June 20th, 2014, 6:54 am

I am sorry, I do not understand :(

avada
 
Posts: 1847
Joined: February 10th, 2008, 6:30 am
Location: Hungary

Post Posted June 20th, 2014, 7:09 am

pag77 wrote:I am sorry, I do not understand :(

I dragged new S3MW separators and disabled the ones that were there. And that was the result

pag77 wrote:I'm sorry, I can not repeat it.
maybe it makes some other add-on?

if you activate the "edit on the fly", this separator is visible? you can hide this separator?


Is that the "Show button "Configure this menu" in menu" option?
Anyway. I re-enabled the original ones and disabled the ones I added and it stopped happening. (for now anyway)

pag77
 
Posts: 1630
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted June 20th, 2014, 7:20 am

> Is that the "Show button "Configure this menu" in menu" option?
yes
click to button -> show checkboxes...

avada
 
Posts: 1847
Joined: February 10th, 2008, 6:30 am
Location: Hungary

Post Posted July 2nd, 2014, 10:54 am

Hello!
I have a persistent issue. Separator often appear when they the items between them don't appear and they shouldn't:
Image Image

difabor

User avatar
 
Posts: 14
Joined: December 1st, 2012, 4:24 pm

Post Posted July 13th, 2014, 9:31 am

Very nice and useful addon. First of all - thank you very much.
But I have few proposals.
1. There are a lot of menuitems in context menues. It will be great to be able to highlight searched items by standard way as in regular page
(to add Ctrl-F to about:config-menu that will open find bar).
2. Regarding hidden items.
Let say there is some predefined folder "Hidden Items" and all hidden items will be moved into it.
The opened context menu will contain all unhidden items/folders and folder "Hidden Items" if it actually contains some hidden items.
In such way we don't need Ctrl-Right Click to show hidden items - it will be the standard way
3. If I need to organize my context menu (especially Main Context Menu) from scratch I need to do some routine actions (drag and drop), but many times, a lot of times.
And this is boring... :( A lot of routine actions are always boring
My third proposal is to have some bulk support:
a) To be able to mark/unmark items by some simple way
b) To have an operation "Move marked items here".
These two additional options can facilitate the context menu organizing drasticly
Thank you

pag77
 
Posts: 1630
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted July 14th, 2014, 4:26 am

Thank you for your suggestion
Those suggestions are already in the to-do list and will be implemented in the next releases

pag77
 
Posts: 1630
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted July 21st, 2014, 12:57 am

version 1.05 await approval
https://addons.mozilla.org/addon/s3menu-wizard/versions/

changes:
added: New feature: Now you can change or disable any of used keyboard shortcuts
added: auto-hide double menu-separators

avada
 
Posts: 1847
Joined: February 10th, 2008, 6:30 am
Location: Hungary

Post Posted July 21st, 2014, 1:34 am

pag77 wrote:version 1.05 await approval
https://addons.mozilla.org/addon/s3menu-wizard/versions/

changes:
added: New feature: Now you can change or disable any of used keyboard shortcuts
added: auto-hide double menu-separators

Cool. This was greatly missed. One thing though: could they be hidden before the context menu is shown? At the moment I see them getting hidden and context menu items jump.

pag77
 
Posts: 1630
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted July 21st, 2014, 1:50 am

avada wrote:One thing though: could they be hidden before the context menu is shown? At the moment I see them getting hidden and context menu items jump.

I'm sorry, I can not understand you.
please explain simpler and/or in pictures

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest