MozillaZine


[EXT] Forecastfox (fix version)

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
Brewskie
 
Posts: 19
Joined: October 31st, 2004, 11:57 am

Post Posted December 21st, 2020, 7:32 pm

FIXED!

I could not change the City using a zip code

The fix is turning off "HTTPS-Only Mode" in the Firefox settings

But I do hope the author of this extension updates it to take the setting into account

Just a heads-up for anyone stumbling into my post

Cheers!

Brew

edit

Doing this seems to be compatible with the add-on "HTTPS Everywhere"

Gazdok
 
Posts: 24
Joined: May 9th, 2016, 12:27 pm

Post Posted December 23rd, 2020, 9:15 am

MY FCF 4.26 was not updating, or better it updated when I disabled it and reenabled.
I am now using FCF fix 4.11 and there is no more dis and enabling.

PEGGIE47
New Member
 
Posts: 1
Joined: February 4th, 2021, 8:21 am

Post Posted February 4th, 2021, 9:19 am

sundancer268 wrote:
Shadoefax wrote:It has to do with Forecastfox resolving http: vs https: protocols.

Add the following line to your C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts file: 184.28.182.59 forecastfox3.accuweather.com


Where do you add this line, Registry? If so, what section? I really need to get Forecast Fox working again. Thanks, Ed


HOW do I add this line to the host file? All that comes up is the sample.

Shadoefax

User avatar
 
Posts: 460
Joined: April 29th, 2005, 2:59 pm
Location: Glendale, AZ

Post Posted February 4th, 2021, 2:44 pm

Just add it to the end.

If you have no other entries in the hosts file, after adding the line it will look like this:

Code: Select all
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
#      102.54.94.97     rhino.acme.com          # source server
#       38.25.63.10     x.acme.com              # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
#   127.0.0.1       localhost
#   ::1             localhost
184.28.182.59   forecastfox3.accuweather.com
All my signatures are stolen from other people. Including this one.
Homepage

Robwood

User avatar
 
Posts: 288
Joined: November 8th, 2005, 4:31 pm

Post Posted February 19th, 2021, 7:25 am

The toolbar display is broken. No matter how I try to reload the data--whether through clicking on the link, restarting the browser, or restarting my computer--the current forecast isn't being displayed.
Never give anyone your two cents because it's only a penny for your thoughts.

Rickkins
 
Posts: 512
Joined: January 12th, 2004, 3:25 pm

Post Posted February 27th, 2021, 8:23 am

Just back to Firefox, after quite some time, and have installed forecastfox(fix). Looks like the old forecast on longer displays atop the page. I'm guessing that's just how it is now...??

Thanks.

p060477
 
Posts: 8
Joined: August 27th, 2019, 7:11 am

Post Posted April 1st, 2021, 7:05 am

no way to use it since yesterday...
ff 87 win 10 home 64

sabesin2001
 
Posts: 3
Joined: October 29th, 2019, 10:07 am

Post Posted April 3rd, 2021, 10:50 am

am i really the only one who has this issue? on both my computers??

Posted May 30th, 2020, 4:18 pm
still wondering on this below, really liked getting the severe thunderstorm alerts on there previously

Hi pag77, I don't seem to get severe weather messages anymore on firefox. I tried toggling the option for it back and forth but they seem to be gone. Anyone else having that behavior?

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest