MozillaZine


[Ext] Gmail Manager 0.6.4.1 - Manage multiple Gmail accounts

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
tarunarya
 
Posts: 8
Joined: October 7th, 2009, 12:29 pm

Post Posted October 14th, 2009, 1:11 pm

lektem wrote:okay, that's it. I quit. This addon is history now and i go my own separate way. it does not and probably will not work anymore. and this situation makes me creep.

Last I checked patience was a virtue. ;-)

hal.hockersmith
 
Posts: 6
Joined: November 29th, 2006, 9:58 am

Post Posted October 14th, 2009, 10:02 pm

lektem wrote:okay, that's it. I quit. This addon is history now and i go my own separate way. it does not and probably will not work anymore. and this situation makes me creep.

So you tried 0.5.7.5b2 and it didnt work or you haven't installed it yet. Im back up and running with the 0.5.7.5b2 release.

mal03
 
Posts: 2
Joined: October 15th, 2009, 5:36 am

Post Posted October 15th, 2009, 5:54 am

So GM stopped working about 3 days ago. It just shows 0 on the notifier at the bottom of firefox. Not sure if it was after an update or not. Haven't installed any new addons in quite a while. My version is 0.5.7.4. Firefox is v.3.5.3.
It appears to be logged in but shows only zeros for the accounts I monitor with it. When I click on the notifier it takes me to the Gmail login page instead of to my account page. I have tried clicking on check accounts now with no change. I've tried logging out all accounts and then logging in all accounts and still no joy. Just zeros ](*,)
Hope something can be done soon. Been a great proggie until now.

mal03
 
Posts: 2
Joined: October 15th, 2009, 5:36 am

Post Posted October 15th, 2009, 6:05 am

OK, call me a n00b. Didn't think to scroll to the end of the thread. So after I posted I saw all the stuff about 0.5.7.5b2. Found the link and installed it. Everything back to normal. No more head banging.

Thank you Todd Long for keeping on top of this.

leftkidney
 
Posts: 21
Joined: March 29th, 2009, 10:57 pm

Post Posted October 15th, 2009, 6:08 am

tmlong wrote:All, I've submitted 0.5.7.5 to AMO almost two weeks ago and it is still waiting approval. At this point there isn't much more I can do but wait as I've tried emailing the reviewers to no avail. Thank you for your patience.

In the meantime please use the following fix:

http://longfocus.com/firefox/gmanager/releases/gmanager0575b2.xpi

- TL



works fine for me so far - what was the problem caused by and has it been fixed or is this a patch of some kind

tamimat
 
Posts: 1
Joined: October 15th, 2009, 8:26 am

Post Posted October 15th, 2009, 8:28 am

http://longfocus.com/firefox/gmanager/r ... 0575b2.xpi

Works for me. I was in panic when Gmail Manager stopped working. I thought it was my Firefox. Please keep up the good work.
Thnx

kiwichick
 
Posts: 87
Joined: October 25th, 2006, 4:12 pm
Location: New Zealand

Post Posted October 15th, 2009, 12:26 pm

I had only been using this great little add-on for a few days when it stopped working. I'm so glad I came here and found the updated version. What a godsend this wee thing is!!!!!! Cheers from De in New Zealand.

jmiller22
 
Posts: 1
Joined: October 15th, 2009, 1:18 pm

Post Posted October 15th, 2009, 1:19 pm

Installed 0.5.7.5b2. My regular Gmail accounts are now working, but my Google Apps-based accounts still have the same problem as before. All 0's and clicking just sends me to the login page.

Tried it on several PC's with Firefox 3.0 and the latest (3.5.3). Tried removing and re-installing, no luck.

Chaosas
 
Posts: 102
Joined: July 18th, 2004, 3:22 am

Post Posted October 15th, 2009, 4:07 pm

jmiller22 wrote:Installed 0.5.7.5b2. My regular Gmail accounts are now working, but my Google Apps-based accounts still have the same problem as before. All 0's and clicking just sends me to the login page.

Tried it on several PC's with Firefox 3.0 and the latest (3.5.3). Tried removing and re-installing, no luck.

Hey, same thing here... After this update all other mailboxes started working normally again, but not the ones from Google Apps.

e_piph_a_ny
 
Posts: 3
Joined: October 5th, 2009, 7:47 am

Post Posted October 15th, 2009, 4:59 pm

jmiller22 wrote:Installed 0.5.7.5b2. My regular Gmail accounts are now working, but my Google Apps-based accounts still have the same problem as before. All 0's and clicking just sends me to the login page.

Tried it on several PC's with Firefox 3.0 and the latest (3.5.3). Tried removing and re-installing, no luck.

Add me to the list. Home pc and office laptop. Both XP machines

lsutiger
 
Posts: 8
Joined: May 16th, 2009, 7:58 am

Post Posted October 15th, 2009, 6:41 pm

How do I install the .xpi file for the fix on the Shiretoko version of Firefox (3.5.3) for Ubuntu (9.04)?

TEA-Time

User avatar
 
Posts: 74
Joined: October 29th, 2007, 7:34 pm

Post Posted October 15th, 2009, 7:00 pm

lsutiger wrote:How do I install the .xpi file for the fix on the Shiretoko version of Firefox (3.5.3) for Ubuntu (9.04)?

Just drag & drop the downloaded file into Firefox, or use File->Open File.

lsutiger
 
Posts: 8
Joined: May 16th, 2009, 7:58 am

Post Posted October 15th, 2009, 7:24 pm

TEA-Time, Thank you for dropping that knowledge on me :D

TEA-Time

User avatar
 
Posts: 74
Joined: October 29th, 2007, 7:34 pm

Post Posted October 15th, 2009, 7:33 pm

lsutiger wrote:TEA-Time, Thank you for dropping that knowledge on me :D

Hah, good one. :-)

Enjoy!

EazyDude
 
Posts: 1
Joined: October 15th, 2009, 11:55 pm

Post Posted October 16th, 2009, 12:00 am

tamimat wrote:http://longfocus.com/firefox/gmanager/releases/gmanager0575b2.xpi

Works for me. I was in panic when Gmail Manager stopped working. I thought it was my Firefox. Please keep up the good work.
Thnx


Many thanks. Another happy user.

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests