MozillaZine

[Ext] Unified Back-/Forward Button 0.6 [Aug 25]

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
yuoo2k

User avatar
 
Posts: 721
Joined: November 1st, 2005, 9:03 am
Location: Taiwan

Post Posted August 31st, 2007, 11:10 am

XerBlade wrote:There is a problem with the navigation buttons with IE Tab 1.3.3.20070625 and Unified Back-/Forward Button 0.6.

Try this workaround:
unified_back-_forward_button-0.6-fx.xpi
Modify "unibafo.xml" (line 43)
From
Code: Select all
var canGoBack = getWebNavigation().canGoBack;
var canGoForward = getWebNavigation().canGoForward;

To
Code: Select all
var canGoBack = !document.getElementById("Browser:Back").hasAttribute("disabled");
var canGoForward = !document.getElementById("Browser:Forward").hasAttribute("disabled");

XerBlade

User avatar
 
Posts: 865
Joined: October 4th, 2005, 10:45 pm
Location: Nashville, TN, US

Post Posted August 31st, 2007, 7:45 pm

That works. Thanks. You've once again proven why there was no reason for me to stick with the IE Tab project, heh.
User Agent
Extensions
AMD64/2.41GHz RAM/1.0GB ATI/256MB-GDDR3/128-bit/8xAGP Cable6.0M/384kbps

DMCrimson
 
Posts: 1025
Joined: February 13th, 2004, 6:11 am

Post Posted September 10th, 2007, 1:16 pm

Back to 0.5 for me, DOMi deadlocks FF with 0.6 if I try to inspect the main browser window...

DMCrimson
 
Posts: 1025
Joined: February 13th, 2004, 6:11 am

Post Posted September 11th, 2007, 12:42 pm

0.6.1: The proble is fixed. Thanks for swft actions!

Pasqui
 
Posts: 51
Joined: December 2nd, 2003, 11:59 am

Post Posted September 12th, 2007, 12:12 pm

DMCrimson wrote:0.6.1: The proble is fixed. Thanks for swft actions!


Where did you get that version ? I cannot find it.

DMCrimson
 
Posts: 1025
Joined: February 13th, 2004, 6:11 am

Post Posted September 12th, 2007, 12:33 pm

automatic update - fire up extension manager and "search for updates"

old zeniko
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted September 12th, 2007, 12:47 pm

DMCrimson: There should be no version 0.6.1. There's a pseudo-version 0.6.0.1 which when installed still identifies itself as 0.6 and as the only difference has a different place it will look for updates at (as I've moved to a different server). If that version works for you, I suspect that your issue from two days ago was not related to this extension...

DMCrimson
 
Posts: 1025
Joined: February 13th, 2004, 6:11 am

Post Posted September 17th, 2007, 7:30 am

I've no idea what happened... anyhow - with prior installation of 0.6, DOMi crashed, with 0.5 it didn't, then popped out 0.6.(0.)1 and it worked... some sorta mess:P

zeniko
 
Posts: 201
Joined: October 19th, 2007, 4:50 am
Location: Swiss Confederation

Post Posted October 19th, 2007, 8:49 am

This thread was broken during the Great Dataloss on October 18 and has therefore been replaced:
Go the the new thread.

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests