MozillaZine

[Ext] MR Tech Local Install 5.3.2.6/6.0 Alpha 29 (04-8-08)

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
mrtech

User avatar
 
Posts: 2007
Joined: May 15th, 2003, 7:46 am
Location: New York

Post Posted June 24th, 2006, 9:33 pm

Lanik wrote:I might have to do that. :( Not that I really want to right now.

just uninstall local install, close firefox and follow the first set of instructions here:
http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=394723
after restarting firefox, reinstall local install and then do a Tools|Make All Compatible from the Addons window.
mel reyes • mrtech.com • BlogPlaxoLinkedInTwitter
Support mrtech.com get our toolbar

mrtech

User avatar
 
Posts: 2007
Joined: May 15th, 2003, 7:46 am
Location: New York

Post Posted June 24th, 2006, 9:36 pm

ehume wrote:Yes! Not only does it fix the problems noted above, but it also restored function to the toolbar restart button.

toolbar buttons where hosed because the whole overlay was hosed, so non of the feature in the main browser worked nor the features in EM/TM/Addons since both windows had the "Get More.." links in the menus. I think I've removed all other dependencies so this shouldn't happened again with any other feature/string changes, but I'll double-check.
mel reyes • mrtech.com • BlogPlaxoLinkedInTwitter
Support mrtech.com get our toolbar

Lanik

User avatar
 
Posts: 606
Joined: August 18th, 2003, 9:34 pm
Location: SF Bay Area, USA

Post Posted June 24th, 2006, 10:13 pm

mrtech wrote:
Lanik wrote:I might have to do that. :( Not that I really want to right now.
just uninstall local install, close firefox and follow the first set of instructions here:
http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=394723
after restarting firefox, reinstall local install and then do a Tools|Make All Compatible from the Addons window.
Thanks those did help. I ended up just deleteing the prefs.js and launching FF after that everything played nice. I guess there was something in there FF didn't like.

BTW, thanks for an early release Mel, I and everyone else appreciate it. :D

Lost User 162649
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted June 25th, 2006, 4:35 am

well done mrtech...new build is really fine...;)
thanks a lot for all your efforts..
appreciated..:)

0live
 
Posts: 799
Joined: June 15th, 2004, 7:28 am
Location: Brussels

Post Posted June 25th, 2006, 12:18 pm

Would you like to remove the Extension installation delay?
This feature is in place as a security safegaurd,
:)
Linux i686 (ubuntu-gutsy) | Minefield (20081118020400) | Tb 2.0.0.17pre (2008092517) w/ Lightning

mrtech

User avatar
 
Posts: 2007
Joined: May 15th, 2003, 7:46 am
Location: New York

Post Posted June 25th, 2006, 7:54 pm

0live wrote:Would you like to remove the Extension installation delay?
This feature is in place as a security safegaurd,
:)

No, since you can disable it in the options menu.
mel reyes • mrtech.com • BlogPlaxoLinkedInTwitter
Support mrtech.com get our toolbar

0live
 
Posts: 799
Joined: June 15th, 2004, 7:28 am
Location: Brussels

Post Posted June 25th, 2006, 10:14 pm

(I was on about the typo in xpiMsgPrompt3)
Linux i686 (ubuntu-gutsy) | Minefield (20081118020400) | Tb 2.0.0.17pre (2008092517) w/ Lightning

XerBlade

User avatar
 
Posts: 865
Joined: October 4th, 2005, 10:45 pm
Location: Nashville, TN, US

Post Posted June 25th, 2006, 10:23 pm

Wow, someone actually reads that message? :P
User Agent
Extensions
AMD64/2.41GHz RAM/1.0GB ATI/256MB-GDDR3/128-bit/8xAGP Cable6.0M/384kbps

ezervoud

User avatar
 
Posts: 261
Joined: November 5th, 2003, 2:17 am
Location: Athens

Post Posted June 25th, 2006, 11:58 pm

On the latest nightly I get a window at the bottom of the screen as wide as my icons with the menu and the bookmark bar, saying <menuitem id="UMOExtensionContextPopup1"----^
When I disabled Local install 5.1 it went away, thus I attribute this problem to the latter
Apologies, if it was posted again

ezervoud

User avatar
 
Posts: 261
Joined: November 5th, 2003, 2:17 am
Location: Athens

Post Posted June 26th, 2006, 12:07 am

I just installed 5.1+ and solved my issue, great job, thanks!

Old R.Marotta
 
Posts: 0
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm

Post Posted June 26th, 2006, 3:33 am

Mel; (You May remember me from when I was having trouble with MTLI and the Mac Installations back in the day....)

I Think from what I have read that there is a Fixed version of MTLI, but I cannot find it, Is there a procedure to get it to work or have you
released a fixed version, I can't find it...

Sorry for all the troulble,

Ray (Web Admin, http://www.InTheMac.com) Apple Macintosh Freeware, Shareware, Commercialware +)
Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.8.1a3) Gecko/20060626 BonEcho/2.0a3 ID:0000000000 (G5 Optimized)

mrtech

User avatar
 
Posts: 2007
Joined: May 15th, 2003, 7:46 am
Location: New York

Post Posted June 26th, 2006, 5:24 am

0live wrote:(I was on about the typo in xpiMsgPrompt3)

not sure where the typo is?
"xpiMsgPrompt3=This feature is in place as a security safegaurd,"
mel reyes • mrtech.com • BlogPlaxoLinkedInTwitter
Support mrtech.com get our toolbar

shirishag75

User avatar
 
Posts: 615
Joined: August 2nd, 2005, 10:45 am
Location: Pune,India

Post Posted June 26th, 2006, 6:25 am

mrtech wrote:
Lanik wrote:I will await patiently your update just like most people. I think we can survive one day without MTLI. ;) Granted I miss it already but I'll live.

I really want to wait for the translation, but in the mean time here are two temp builds:
http://www.mrtech.com/extensions/temp/local_install.xpi (all locales)
http://www.mrtech.com/extensions/temp/l ... _en-US.xpi

thanks.


Which of the 2 should I use for the branch & Trunk nightlies? no developer, just a user.
FF 60.0 on GNU/Linux as well as Windows :)
Extensions info. viewtopic.php?t=413910 - needs to be updated
http://flossexperiences.wordpress.com

mrtech

User avatar
 
Posts: 2007
Joined: May 15th, 2003, 7:46 am
Location: New York

Post Posted June 26th, 2006, 6:41 am

shirishag75 wrote:
mrtech wrote:
Lanik wrote:I will await patiently your update just like most people. I think we can survive one day without MTLI. ;) Granted I miss it already but I'll live.

I really want to wait for the translation, but in the mean time here are two temp builds:
http://www.mrtech.com/extensions/temp/local_install.xpi (all locales)
http://www.mrtech.com/extensions/temp/l ... _en-US.xpi

thanks.


Which of the 2 should I use for the branch & Trunk nightlies? no developer, just a user.

they're actually both release builds I just haven't changed the file name, if you get your version from AMO then use the install.xpi, if you use the en-US specific version then install that one.
mel reyes • mrtech.com • BlogPlaxoLinkedInTwitter
Support mrtech.com get our toolbar

gdixith
 
Posts: 43
Joined: March 8th, 2006, 1:49 am
Location: India

Post Posted June 26th, 2006, 7:55 am

Hai
how can I remove text from buttons like install, uninstall, options, find updates from extenssion manager
please help me

and one more thing, please add support for All In One Sidebar, I want to use AIOS along with Mr Tech Lacal Install

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests