MozillaZine

[Ext] Autofill Forms - Fill out web forms automatically.

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
llev
 
Posts: 27
Joined: March 17th, 2010, 3:58 am

Post Posted April 6th, 2010, 2:43 am

Oxied wrote:Information about a "country" field :

Mmh, looked at the page source and found that on AF's website:
http://autofillforms.mozdev.org/drupal/ ... n-settings
Try that, the _country field is hidden.

llev
 
Posts: 27
Joined: March 17th, 2010, 3:58 am

Post Posted April 6th, 2010, 3:41 am

llev wrote:When trying to fill the test form, http://autofillforms.mozdev.org/test.html , the Username gets filled with my Full Name, and Street Line 2 gets filled with my Full address. I guess it's because "user_name" is matched by (?:name)|(?:nom) (the default field rule I got for Full Name after installing), so I tried to change the regexp into (?:(?:name)|(?:nom))(?!user) but that doesn't work. (And similarly for street.) I can't find the exact syntax of these regexps. Can anyone point me to some tutorial? (I know a bit on regexps, but never saw this (?:) and (?!) stuff.)


Replying to myself...
As for the syntax, it's Javascript REs, I found some details on http://www.javascriptkit.com/javatutors/redev2.shtml
About Username getting filled by Full Name, I found that I had to enable my empty Username. Then it matches the field and prevents Full Name to do so.

But still there's something I don't understand:
- a field with rule "stree(?!t)" won't catch "street_1" (nor "street_2") on the test form, which is correct;
- but with rule "street(?!_)" it will match!

(I noticed the test form page is in UTF-8 encoding, are the underscores encoded in some fancy way in those fields?)

madblueimp
 
Posts: 524
Joined: January 31st, 2007, 12:23 pm

Post Posted April 9th, 2010, 9:40 am

AUTOFILL FORMS PROJECT IS SEARCHING FOR A NEW DEVELOPER
If you are an add-on developer and would like to takeover this project please contact me at https://blueimp.net

chrisjj
 
Posts: 409
Joined: January 21st, 2004, 8:07 am

Post Posted April 12th, 2010, 6:39 pm

Anyone else finding Autofill problems with >100 profiles? That makes prefs.js lines >2600 chars...

I believe profiles are getting lost.

Thanks.

llev
 
Posts: 27
Joined: March 17th, 2010, 3:58 am

Post Posted April 13th, 2010, 2:07 am

chrisjj wrote:Anyone else finding Autofill problems with >100 profiles? That makes prefs.js lines >2600 chars...

I believe profiles are getting lost.


If I were you I'd try "Store form field rules in a custom config directory" in the Advanced tab of Advanced settings.

CornsYrup
 
Posts: 2
Joined: April 15th, 2010, 10:25 am

Post Posted April 15th, 2010, 10:30 am

Autofill forms keeps getting disabled every time I shutdown Firefox?

Anybody else having this issue?

Philip Chee

User avatar
 
Posts: 6475
Joined: March 1st, 2005, 3:03 pm

Post Posted April 15th, 2010, 10:44 am

CornsYrup wrote:Autofill forms keeps getting disabled every time I shutdown Firefox?

Anybody else having this issue?

What do you mean by "disabled"?

Phil

CornsYrup
 
Posts: 2
Joined: April 15th, 2010, 10:25 am

Post Posted April 17th, 2010, 7:46 am

Philip Chee wrote:
CornsYrup wrote:Autofill forms keeps getting disabled every time I shutdown Firefox?

Anybody else having this issue?

What do you mean by "disabled"?

Phil


It uninstalls itself. I then reinstall and it's fine until the browser is shutdown and the addon disappears. ](*,)

Philip Chee

User avatar
 
Posts: 6475
Joined: March 1st, 2005, 3:03 pm

Post Posted April 17th, 2010, 9:38 am

CornsYrup wrote:
Philip Chee wrote:
CornsYrup wrote:Autofill forms keeps getting disabled every time I shutdown Firefox?

Anybody else having this issue?

What do you mean by "disabled"?

Phil


It uninstalls itself. I then reinstall and it's fine until the browser is shutdown and the addon disappears. ](*,)

Do you mean that it is not listed in the Tools->Addons Manager when you restart Firefox?

Phil

KingOfDCP1
 
Posts: 10
Joined: April 29th, 2010, 10:02 am

Post Posted April 29th, 2010, 10:20 am

How can I fill automatically in this situation? This text area use WYSIWYG and it will not appear value even I input data

Image

chrisjj
 
Posts: 409
Joined: January 21st, 2004, 8:07 am

Post Posted April 29th, 2010, 11:08 am

I think you can't. :(

KingOfDCP1
 
Posts: 10
Joined: April 29th, 2010, 10:02 am

Post Posted April 29th, 2010, 8:58 pm

chrisjj wrote:I think you can't. :(


I think we can because we can copy-paste in it :-k

llev
 
Posts: 27
Joined: March 17th, 2010, 3:58 am

Post Posted April 30th, 2010, 2:33 am

KingOfDCP1 wrote:How can I fill automatically in this situation? This text area use WYSIWYG and it will not appear value even I input data


Right-click, Add complete form as profile...
Then fill in the Value of the short_story field in the editor. (Works with the Quick reply box on this page, at least.)

KingOfDCP1
 
Posts: 10
Joined: April 29th, 2010, 10:02 am

Post Posted April 30th, 2010, 3:46 am

llev wrote:
KingOfDCP1 wrote:How can I fill automatically in this situation? This text area use WYSIWYG and it will not appear value even I input data


Right-click, Add complete form as profile...
Then fill in the Value of the short_story field in the editor. (Works with the Quick reply box on this page, at least.)


Thanks for advide but it doesn't work.

And I want ask more question. If I want it effect on all field end with title except special_title, what can I do ](*,)

KingOfDCP1
 
Posts: 10
Joined: April 29th, 2010, 10:02 am

Post Posted May 1st, 2010, 8:03 pm

Is there any solution?

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests