MozillaZine

[Ext] ThunderBrowse 3.3.5 for Thunderbird

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
netMASA

User avatar
 
Posts: 617
Joined: July 26th, 2006, 3:21 pm
Location: On the internet

Post Posted June 30th, 2010, 11:39 pm

John-DW wrote:
netMASA wrote:I'm going to upload a beta version that will fix:
...
Or you can just get it here: https://addons.mozilla.org/en-US/thunde ... ns/3.3.1b2

Great! That seems to fix the issues I was having with 3.3 and 3.3.1b1:
    Options window is back to correct size, has all 3 buttons, and OK works again
    Left-click opens in new tab as it should
    Ctrl-click opens in browser as it should
    Visit in browser works again
Thanks!


No Problem. The issue stemmed from using let (which I had forgotten was only implemented in JavaScript 1.7 [and Thunderbird 2 never got the JS upgrade]), thus causing code to stop loading. That's what fixed the link issues. Everything else was a new patch fix.

Either way, Enjoy!
Check out ThunderBrowse, the browser for Thunderbird. Donate to ThunderBrowse!

weezecat

User avatar
 
Posts: 55
Joined: November 27th, 2004, 11:54 am
Location: Isle of Wight, England

Post Posted July 1st, 2010, 1:25 am

Thank you netMASA for version 3.3.1b2!
All the previous problems appear to have been fixed now and Thunderbrowse is working as intended.
David Baker
Windows 7 Premium, FF32.0.3, TB 31.1.2

netMASA

User avatar
 
Posts: 617
Joined: July 26th, 2006, 3:21 pm
Location: On the internet

Post Posted July 1st, 2010, 1:41 am

weezecat wrote:Thank you netMASA for version 3.3.1b2!
All the previous problems appear to have been fixed now and Thunderbrowse is working as intended.


Glad it's working out for you! :D
Check out ThunderBrowse, the browser for Thunderbird. Donate to ThunderBrowse!

jgabele
 
Posts: 1
Joined: July 6th, 2010, 1:47 am

Post Posted July 6th, 2010, 1:55 am

When I use a middle mouse click on a link to open it in an external browser (or a left click with the ThunderBrowse button crossed out) the link opens in two duplicate tabs. However, this does not occur if I use a right mouse click and then choose the option to open the link in an external browser. In that case the link opens correctly in only one tab. I am now using Thunderbird 3.1 and I find this problem with both ThunderBrowse 3.3 and 3.3.1b2.

ilwhx
 
Posts: 30
Joined: September 6th, 2004, 5:55 pm

Post Posted July 7th, 2010, 10:54 pm

Hello net MASA, Could Thunderbrower change icons to Tango suit?
http://tango.freedesktop.org/Tango_Icon_Library

I think it will look much better like current set. Do you think so? Hope for new released TB with Tango icons (or add theme function we can choose tango theme build in)

Thanks.

netMASA

User avatar
 
Posts: 617
Joined: July 26th, 2006, 3:21 pm
Location: On the internet

Post Posted July 11th, 2010, 10:55 am

ilwhx wrote:Hello net MASA, Could Thunderbrower change icons to Tango suit?
http://tango.freedesktop.org/Tango_Icon_Library

I think it will look much better like current set. Do you think so? Hope for new released TB with Tango icons (or add theme function we can choose tango theme build in)

Thanks.


No probably not, however any skin or theme designer can easily change the ThunderBrowse icons via stylesheet changes.

It's in the all folder with minicons.css. Here are the important defines:

Code: Select all
#newTab,  #tbrowse-tab-button {list-style-image: url("chrome://tbrowse/content/images/newtab.png");}
#urlbar-go {list-style-image: url("chrome://tbrowse/content/images/gobutton.png");}
#urlbar-ref {list-style-image: url("chrome://tbrowse/content/images/refresh.png");}
#urlbar-bck {list-style-image: url("chrome://tbrowse/content/images/backbutton.png");}
#urlbar-fwd {list-style-image: url("chrome://tbrowse/content/images/fwdbutton.png");}


You can change those to different icons if you wish.

jgabele wrote:When I use a middle mouse click on a link to open it in an external browser (or a left click with the ThunderBrowse button crossed out) the link opens in two duplicate tabs. However, this does not occur if I use a right mouse click and then choose the option to open the link in an external browser. In that case the link opens correctly in only one tab. I am now using Thunderbird 3.1 and I find this problem with both ThunderBrowse 3.3 and 3.3.1b2.


Might be something with Firefox. I'll look into it.
Check out ThunderBrowse, the browser for Thunderbird. Donate to ThunderBrowse!

netMASA

User avatar
 
Posts: 617
Joined: July 26th, 2006, 3:21 pm
Location: On the internet

Post Posted July 13th, 2010, 12:15 am

ThunderBrowse 3.3.1 is now on AMO!
Check out ThunderBrowse, the browser for Thunderbird. Donate to ThunderBrowse!

netMASA

User avatar
 
Posts: 617
Joined: July 26th, 2006, 3:21 pm
Location: On the internet

Post Posted July 16th, 2010, 8:34 am

The bugreporter, the FAQ and the help section have all been updated! :D Enjoy!
Check out ThunderBrowse, the browser for Thunderbird. Donate to ThunderBrowse!

netMASA

User avatar
 
Posts: 617
Joined: July 26th, 2006, 3:21 pm
Location: On the internet

Post Posted July 17th, 2010, 8:38 pm

Testing Spicebird TB3 tabs.
Check out ThunderBrowse, the browser for Thunderbird. Donate to ThunderBrowse!

netMASA

User avatar
 
Posts: 617
Joined: July 26th, 2006, 3:21 pm
Location: On the internet

Post Posted July 18th, 2010, 2:52 am

Check out ThunderBrowse, the browser for Thunderbird. Donate to ThunderBrowse!

lemoo
 
Posts: 1
Joined: July 20th, 2010, 4:10 pm

Post Posted July 20th, 2010, 4:54 pm

I'm using tb 3.1 and Thunderbrowse 3.3.1
I read RSS feeds in Tb. Lately I've been having this issue: Embedded flash files and videos in websites stopped working after upgrading to TB 3.1. Latest flash plugin installed. Everything was working perfectly before. I copied plugin contents from Firefox to Tb just as it's suggested in FAQ but problem still exists, I get a blank screen where the videos should be. If anyone knows a way to fix this please share.

Thank you.

dallen50

User avatar
 
Posts: 63
Joined: June 18th, 2004, 3:13 am
Location: Harrison, Ohio

Post Posted July 21st, 2010, 2:29 am

When will we be able to download v 3.3.2? Does not appear to be available on AMO (no suprise) or on your web site!

netMASA

User avatar
 
Posts: 617
Joined: July 26th, 2006, 3:21 pm
Location: On the internet

Post Posted July 23rd, 2010, 1:13 pm

dallen50 wrote:When will we be able to download v 3.3.2? Does not appear to be available on AMO (no suprise) or on your web site!


It's still in development, thus the "Announcing". I always announce versions that I'm working on.
Check out ThunderBrowse, the browser for Thunderbird. Donate to ThunderBrowse!

dallen50

User avatar
 
Posts: 63
Joined: June 18th, 2004, 3:13 am
Location: Harrison, Ohio

Post Posted July 23rd, 2010, 3:05 pm

Sorry! Waiting for the update!

netMASA

User avatar
 
Posts: 617
Joined: July 26th, 2006, 3:21 pm
Location: On the internet

Post Posted August 3rd, 2010, 3:09 pm

Hello everyone,

I am well aware that the site says the account has been suspended (it was not for anything malicious, I assure you).
I'm currently working on getting the site back up again, and it should be back within the next couple of days.

-MASA
Check out ThunderBrowse, the browser for Thunderbird. Donate to ThunderBrowse!

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests