MozillaZine

[ext] Right Links 0.4.1

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
andy100
 
Posts: 22
Joined: June 21st, 2008, 5:18 pm

Post Posted March 13th, 2010, 9:13 pm

Please tell me how I can prevent the new function of opening to the right of a related-tab. I prefer it when right-click opens to the right of the LAST tab. Thanks.

Infocatcher

User avatar
 
Posts: 254
Joined: July 1st, 2007, 3:45 am

Post Posted March 14th, 2010, 8:43 am

This is new feature of Firefox 3.6 itself.
Set browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent to false in about:config.

And there is a little bug: Right Links don't inherit this behavior if referer sending is disabled. Workaround is RefControl extension. :D
This game has no name. It will never be the same. ©

galileo258
 
Posts: 2
Joined: May 20th, 2010, 10:41 am

Post Posted May 20th, 2010, 10:54 am

Hi infocatcher
Thanks a lot for this great tool =D>
Could'nt fix the problem with RefControl, but with TabMixPlus, also a fantastic tool.
In the options, 2nd tab "actions" there is a sub tab call "tab close" where you can do everything you want on closeTab event.
Hope it helps :D

ybabe
 
Posts: 3
Joined: May 28th, 2010, 6:24 pm

Post Posted May 28th, 2010, 6:35 pm

Is there a way to configure this add-on so that the new tab is opened in the foreground? I already have this preference set in Firefox for new tabs, but Right Links seems to override this, and opens links in new tabs in the background.

Also, the Right Links preferences button is grayed out in my Firefox add-on window. Is this where I would normally set the foreground preference?

Any help would be appreciated :)

Infocatcher

User avatar
 
Posts: 254
Joined: July 1st, 2007, 3:45 am

Post Posted May 29th, 2010, 11:10 am

ybabe wrote:Is there a way to configure this add-on so that the new tab is opened in the foreground?

You can see this option in context menu (item in Status Bar, item in Tools menu and toolbar button have the same context menu).
This game has no name. It will never be the same. ©

ybabe
 
Posts: 3
Joined: May 28th, 2010, 6:24 pm

Post Posted May 29th, 2010, 9:07 pm

Thanks for the reply, but what I like about Right Links is it can bypass the context menu. I want to be able to right click on the link and have the link automatically open in a new tab, and to switch automatically to the new tab rather than the tab being opened in the background.

Any other ideas??

:)

ybabe
 
Posts: 3
Joined: May 28th, 2010, 6:24 pm

Post Posted May 29th, 2010, 9:35 pm

I figured it out! I went to about:config and changed extensions.rightlinks.loadInBackground from true to false. This worked! Yay!

8-)

Infocatcher

User avatar
 
Posts: 254
Joined: July 1st, 2007, 3:45 am

Post Posted June 11th, 2010, 10:43 am

Right Links 0.3.5.3pre5 [16,2 KiB] (warning, this is test version!)
[x] Fixed bookmarks and history items detection in Firefox 3.7a5pre+.
[+] Added possibility to completely disable stopping click handling after mouse moving (extensions.rightlinks.disallowMousemoveDist must be -1).
[*] Small code improvements.
[+] Added support for handling clicks on images.
This game has no name. It will never be the same. ©

Infocatcher

User avatar
 
Posts: 254
Joined: July 1st, 2007, 3:45 am

Post Posted July 13th, 2010, 12:38 pm

Right Links 0.3.5.3 [16.1 KiB]

For changelog see version 0.3.5.3pre5 above.
This game has no name. It will never be the same. ©

pakmenu
 
Posts: 1
Joined: July 16th, 2010, 6:14 am

Post Posted July 16th, 2010, 6:26 am

been using Right Links for years and years now! but... have discovered Tab Kit (& BarTab!) and now....

When using RightLinks to open a new tab in TabKit, it doesn't apeear as a child in the group it opened from, but as an orphan, and as a result i'm not using right links anymore as the tabs will get lost... opening them as orphans way down the tree.

please help to find out why right links do not open in the same way as a normal 'shift click'
or 'context menu: open in new tab'. I could ask Tab Kit author but i think the problem lies with what options are used in Right Links to open new tabs.... not sure.

i also notified the author of Tab Kit... maybe you can work it out...? right links is less used now then his extention. personally i think right links should just be standard in every browser, but for more people to use it maybe it can be incorporated in some useful other extentions? (people usually look for a mayor problem, i only found right links years ago by 'accident')
Last edited by pakmenu on July 16th, 2010, 6:56 am, edited 1 time in total.

Infocatcher

User avatar
 
Posts: 254
Joined: July 1st, 2007, 3:45 am

Post Posted July 17th, 2010, 5:25 am

Tab Kit overrides some built-in functions for opening child tabs.

Seems to Tab Kit has API for this:
Code: Select all
if("tabkit" in window)
   tabkit.addingTab("related");
// Add new tab
if("tabkit" in window)
   tabkit.addingTabOver();


But I not sure, how it works with different settings.
Try new test version: right_links-0.3.5.4pre1-fx-sm.xpi.
This game has no name. It will never be the same. ©

Infocatcher

User avatar
 
Posts: 254
Joined: July 1st, 2007, 3:45 am

Post Posted July 23rd, 2010, 9:04 am

Right Links 0.3.5.4pre2 [16.2 KiB] (warning, this is test version!)
[+] Added hidden preference extensions.rightlinks.enabledOnSingleImages for disabling click handling on separately opened images.
This game has no name. It will never be the same. ©

zeufparis
 
Posts: 1
Joined: August 22nd, 2010, 9:59 pm

Post Posted August 22nd, 2010, 10:03 pm

Dear I.c

Really great great great tool ! THANK YOU very much.

But sometimes it opens 2 or 3 tabs of the the same link when I ONE click right.. Have FF 3.6.9. XP Sp3 and only Loads Links in Background selected

Thank you. Have a nice day

Infocatcher

User avatar
 
Posts: 254
Joined: July 1st, 2007, 3:45 am

Post Posted August 23rd, 2010, 12:42 pm

zeufparis wrote:But sometimes it opens 2 or 3 tabs of the the same link when I ONE click right..

Looks like problems with mouse – a few clicks happens instead of one.
Or you have some other extension(s) with similar functionality like InstaClick.
Or it's my issue, but I can't reproduce it.
This game has no name. It will never be the same. ©

galileo258
 
Posts: 2
Joined: May 20th, 2010, 10:41 am

Post Posted November 9th, 2010, 11:52 am

=D> the same for Google chrome pleaaaaase [-o<

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest