MozillaZine

[ext] NoScript 1.8 - Your Browser is YOURS

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
Giorgio Maone

User avatar
 
Posts: 3516
Joined: September 21st, 2004, 12:05 am
Location: Palermo - Italy

Post Posted January 30th, 2009, 2:49 pm

@axmaan:
to allow Flash movies individually, instead of as a whole when you allow the site, check NoScript Options|Plugins|Apply these restrictions to trusted sites as well.
In recent NoScript versions, all the menus are "sticky" (i.e. don't close until you click outside or hit ESC) except the one triggered by the "Options" button on the notification bar. Just use the NoScript icon on the status bar, or configure the toolbar button, or use the CTRL+SHIFT+S shortcut.

@chrizio:
http://www.arcor.de doesn't allow HTTPS to be used on its home page (it automatically redirects to HTTP).
You've configured NoScript to force HTTPS on *.arcor.de, therefore the site and NoScript ping-pong the request and nobody can win.
Just remove *.arcor.de from your NoScript Options|Advanced|HTTPS|Force... box.

sycthos
 
Posts: 4
Joined: January 27th, 2009, 7:11 pm

Post Posted January 30th, 2009, 3:37 pm

Giorgio Maone wrote:@sychtos:
what about themes?

I'm using the default theme, so I don't think this is the issue.

luntrus

User avatar
 
Posts: 141
Joined: May 3rd, 2005, 1:37 pm
Location: Netherlands

Post Posted January 30th, 2009, 3:40 pm

Hi readers of this thread,

Mozilla is renowned for "too much recursion" problem (have this with Error: too much recursion
Source file: chrome://kabl/content/kabl-policy.js
Line: 219 el.setAttribute('style', 'display: none !important'); Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2a1pre) Gecko/20090130 Minefield/3.2a1pre - Build ID: 20090130042835

You can check this here: http://calculist.blogspot.com/2005/06/t ... 88710.html
Push the button.. (well let NoScript allow you to do so)

luntrus
Fx forever

Giorgio Maone

User avatar
 
Posts: 3516
Joined: September 21st, 2004, 12:05 am
Location: Palermo - Italy

Post Posted January 30th, 2009, 3:54 pm

nagan wrote:Please check this.Even with NS allowed and nothing blocked of ABPlus this seems to be the info.This site come up when I click a downloadable file
http://www.zshare.net/adsblocked.html . This seems to be the site referred by downloads.

Image

This works fine for me in NoScript 1.8.9.9, provided that zshare.net is allowed.
More in general, it works as long as you allow the script http://www.zshare.net/adsense.js to run (it just sets a variable to false).

nagan wrote:1.When there is only one item blocked the moment I allow the icon shifts to the right for me to go there and click again ,a small punishment for allowing status bar label?

Yes. I don't think I can do anything about that, other than moving the statusbar label on the left of the statusbar icon. I'm not sure everyone would agree...
nagan wrote:XSS ,click jacking are there, can't you noscript popunders?

No: as I said, there's nothing to tell popunders from legitimate popups.
nagan wrote:3.Even in case of partial allows it would be better if you have an icon which shows the present page condition.It could be misleading if google is allowed and not the present site.

Yes, it would be better and I put this in my TODO list.

@luntrus:
Your "too much recursion" error is from Karma Blocker.

@stichos:
are you talking about the status bar icon (that would be an inexplicable and unreproducible bug) or the yellow notification bar (which is normal)?

luntrus

User avatar
 
Posts: 141
Joined: May 3rd, 2005, 1:37 pm
Location: Netherlands

Post Posted January 30th, 2009, 5:30 pm

Hi Giorgio,

Regarding the error Karma Blocker is producing...
Yes something in the code must be pointing to itself, he had to chunk the loop, in GoogleChrome I get a normal 5000 5000; so this is not a general JS engine bug as some state.. just a JS error..
You are better in taking your browser code through loops - avoiding this :)

luntrus
Fx forever

Lassar

User avatar
 
Posts: 176
Joined: June 20th, 2007, 1:42 pm

Post Posted January 30th, 2009, 5:41 pm

:(

I am using the latest noscript version 1.8.9.7 The adwords keyword tool just sits there and does not return any results.
-
Curious about the FCC GROL License ?

Giorgio Maone

User avatar
 
Posts: 3516
Joined: September 21st, 2004, 12:05 am
Location: Palermo - Italy

Post Posted January 31st, 2009, 7:26 am

@Lassar:
please retry with 1.9, and check if any error message appears in Tools|Error Console (possibly after having set the javascript.options.showInConsole about:config pref to true)

@Everybody:
This topic is closed
NoScript discussion continues here

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 38871
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted January 31st, 2009, 7:38 am

Locking as per Giorgio's request.
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/Intel® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-62.0-70.0/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.12.
(Always choose the "Custom" Install.)

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests