MozillaZine

[Ext] Duplicate Tab 0.9 [2007-01-18]

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
twanno
 
Posts: 284
Joined: February 10th, 2004, 8:58 am

Post Posted October 16th, 2004, 12:56 pm

Yeah, I am aware of the problem. The next update of Duplicate Tab will be compatible with Tab X. The same problem exists with Tab Clicking Options and Tab X and this will also be resolved in the next update of that extension.

Twanno

twanno
 
Posts: 284
Joined: February 10th, 2004, 8:58 am

Post Posted November 5th, 2004, 6:02 am

I have updated Duplicate Tab: It should now work with TabX extension

- Twanno

sasquatch
 
Posts: 6022
Joined: November 25th, 2003, 8:56 am

Post Posted November 5th, 2004, 7:27 am

I just tried update, and it came up empty.

twanno
 
Posts: 284
Joined: February 10th, 2004, 8:58 am

Post Posted November 5th, 2004, 7:39 am

Can you try again? Maybe fx update tried to connect to a mirror (one of the few, maybe the only one) that didn't have the updated Duplicate Tab listed yet.

sasquatch
 
Posts: 6022
Joined: November 25th, 2003, 8:56 am

Post Posted November 5th, 2004, 7:41 am

Too late. I went to the link in the first post and did it "manually" from there. Assuming the update could be put right over the original without uninstalling first. Seemed to take.

onemen

User avatar
 
Posts: 1126
Joined: October 15th, 2004, 7:48 am

Post Posted November 5th, 2004, 10:27 am

Thank you Twanno ... :biggrin:

onemen

User avatar
 
Posts: 1126
Joined: October 15th, 2004, 7:48 am

Post Posted November 8th, 2004, 2:36 pm

in version 0.3.2 Changelog :

"The tab which had focus before merging, has also focus after merging now."

it doesn't work for me, the last tab in the merge window get the focus.

twanno
 
Posts: 284
Joined: February 10th, 2004, 8:58 am

Post Posted November 8th, 2004, 2:44 pm

onemen wrote:in version 0.3.2 Changelog :

"The tab which had focus before merging, has also focus after merging now."

it doesn't work for me, the last tab in the merge window get the focus.

Did this occur when you selected some tabs, but not the tab you had focus to? Because in that case, when the focussed tab isn't being merged, I've set the extension to focus the last tab.

onemen

User avatar
 
Posts: 1126
Joined: October 15th, 2004, 7:48 am

Post Posted November 10th, 2004, 11:14 am

no matter what i do it always change the focus... the current tab lose focus.

in your
Code: Select all
prevTabContainer.selectedIndex = prevTabContainer.childNodes.length-browsers.length+currentIndex


i use extension that put new tab after the current tab not at the end, so i don't think that your code will work in my case.

you can use .setAttribute('keepfocus', 'true') for the tab that you want and than look for it.

twanno
 
Posts: 284
Joined: February 10th, 2004, 8:58 am

Post Posted November 10th, 2004, 6:12 pm

OK, thanks for pointing this out.
What extension is it that you use, I would like to test with it. And I will try to find another method to keep focus to a tab.

Twanno

onemen

User avatar
 
Posts: 1126
Joined: October 15th, 2004, 7:48 am

Post Posted November 11th, 2004, 1:22 pm

I'm use MiniT 20040920.3
you can find it here http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=161

Your name is on the contributors list...........

Tessmctessy

User avatar
 
Posts: 38
Joined: August 10th, 2004, 2:22 am

Post Posted December 31st, 2004, 4:55 pm

Hi, thanks for making this great extension! Is there a way to put a button on the toolbar to duplicate the tab? It would be a nice addition. And maybe a way to choose where in the context menu the options to duplicate the tab, or merge windows options occur (i'd prefer the top of the menu). Also, I might be the only one, but I think it'd be nice to open a link in a new tab with the new tab keeping the history of the first. OK! That's it. Wow, that kind of turned into a wish list... Sorry, and thanks!

Tess

twanno
 
Posts: 284
Joined: February 10th, 2004, 8:58 am

Post Posted January 4th, 2005, 8:17 am

Duplicate Tab 0.4 released:

- Added integration with tablib so the duplicate tab can be placed next to the original tab when tablib is installed.
- Fixed the merging of windows on Linux.
- Better duplication of in frame navigation history
- Better duplication of scrollposition and textzoom
- Changes to the contextmenu items do not require restart of firefox anymore
- Made firefox 1.0+ compatible.

Automatic Update does not work: I forgot to specify an update link in the previous version

Twanno

twanno
 
Posts: 284
Joined: February 10th, 2004, 8:58 am

Post Posted January 4th, 2005, 8:20 am

@Tessmctessy:
For your first request you could use Customizable Toolbar Buttons, where you must add the following code to the button: duplicateTab.duplicateTab('tab', null, event); or duplicateTab.duplicateTab('window', null, event); when you want to duplicate to a new window. I haven't tested this, so I'm not sure it will work.
But, for now I'm not planning to add a toolbar button to this extension (main reason: I don't have the time and experience to do the graphical design).

About the context menu items: I will look into that.

And for the link opening with history: I like that idea, but I'm only willing to do this by adding an option to the link's context menu. It is too much work to enable this by just clicking on a link.

twanno
 
Posts: 284
Joined: February 10th, 2004, 8:58 am

Post Posted January 4th, 2005, 8:22 am

onemen wrote:in version 0.3.2 Changelog :

"The tab which had focus before merging, has also focus after merging now."

it doesn't work for me, the last tab in the merge window get the focus.


This should be fixed in Duplicate Tab 0.4.

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: Jost0123 and 3 guests