MozillaZine

"send link" sends old link

Discussion of bugs in Seamonkey
jeffw_00
 
Posts: 468
Joined: August 23rd, 2003, 3:23 pm

Post Posted October 1st, 2015, 5:36 pm

HI - If I use File -> Send Link more than once in a session. It repeatedly pastes the first link selected into the Email. What's up with that?

Thanks!
/j

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 120118
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted October 1st, 2015, 5:55 pm

Try menu path Edit->Preferences->Advanced->Cache->click on the "Clear cache" button. Close and restart SeaMonkey and see if the problem still exists.

If it does, see if the same thing occurs if you launch the application in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode

jeffw_00
 
Posts: 468
Joined: August 23rd, 2003, 3:23 pm

Post Posted October 1st, 2015, 6:29 pm

ok, but my cache size is 0MB......

patrickjdempsey

User avatar
 
Posts: 23734
Joined: October 23rd, 2008, 11:43 am
Location: Asheville NC

Post Posted October 1st, 2015, 7:03 pm

If you are "private browsing" then your disk cache will read 0, but you still have a cache stored in RAM.
Tip of the day: If it has "toolbar" in the name, it's crap.
What my avatar is about: https://addons.mozilla.org/en-US/seamonkey/addon/sea-fox/

jeffw_00
 
Posts: 468
Joined: August 23rd, 2003, 3:23 pm

Post Posted October 1st, 2015, 8:54 pm

I'm not private browsing

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 120118
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted October 2nd, 2015, 4:10 am

DanRaisch wrote:...see if the same thing occurs if you launch the application in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode

therube

User avatar
 
Posts: 19043
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted October 2nd, 2015, 8:45 am

This ? Bug 1105343 - Send Link does not send correct link from a Youtube playlist ?
(I didn't test to see if that issue is still there or not.)

Otherwise, Send Link is working as expected for me.
(Send Link from various web pages to my email program, Eudora.)
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

jeffw_00
 
Posts: 468
Joined: August 23rd, 2003, 3:23 pm

Post Posted October 3rd, 2015, 11:06 am

You know, I think it may be specific to Youtube - did you do your test with Youtube?

barbaz
 
Posts: 1680
Joined: October 1st, 2014, 3:25 pm

Post Posted October 3rd, 2015, 12:05 pm

jeffw_00 wrote:You know, I think it may be specific to Youtube

... which, when it can, navigates by some weird use of AJAX or some such thing rather than the "normal" way... could that be related? Is Tunein likewise affected?
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!

Return to SeaMonkey Bugs


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest