MozillaZine

[SOLVED] Google-search bug

Discussion of bugs in Seamonkey
MagnumOpus
 
Posts: 6
Joined: November 1st, 2015, 4:37 pm

Post Posted November 1st, 2015, 5:02 pm

I first noticed this problem with SeaMonkey 2.38.
Initial Google search works fine; later searches stall--nothing happens.
Private data must be cleared for Google search to work again.

Tested SeaMonkey 2.38 with DuckDuckGo search; no problems.
Tested D+ browser with Google search; no problems.
Running Windows XP SP3 with all Microsoft updates.
Thanks.
Last edited by MagnumOpus on November 3rd, 2015, 12:43 am, edited 2 times in total.

barbaz
 
Posts: 1677
Joined: October 1st, 2014, 3:25 pm

Post Posted November 1st, 2015, 7:19 pm

MagnumOpus wrote:Private data must be cleared for Google search to work again.

Specifically what private data?
*Always* check the changelogs BEFORE updating that important software!

MagnumOpus
 
Posts: 6
Joined: November 1st, 2015, 4:37 pm

Post Posted November 2nd, 2015, 12:22 am

I was referring to this:
Tools ==> Clear Private Data
Specifically beyond that, I don't know.

therube

User avatar
 
Posts: 17799
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted November 2nd, 2015, 7:44 am

> Specifically beyond that, I don't know.

But you do.
Particular items are selected for clearing.
So which do you have selected?


(I believe there was a thread last week in the FF forums... ?)
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

therube

User avatar
 
Posts: 17799
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted November 2nd, 2015, 8:52 am

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

MagnumOpus
 
Posts: 6
Joined: November 1st, 2015, 4:37 pm

Post Posted November 2nd, 2015, 6:15 pm

therube wrote:
But you do.
Particular items are selected for clearing.
So which do you have selected?


Oops, completely overlooked that! :roll:
I checked all available boxes, then cleared data.

Thanks for the FF link; that's exactly what I was experiencing.
But now it's working OK, so apparently it was a Google bug.

Return to SeaMonkey Bugs


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest