MozillaZine

Just me - session restore

Discussion about Seamonkey builds
tqft

User avatar
 
Posts: 1232
Joined: April 22nd, 2003, 11:57 pm

Post Posted December 23rd, 2012, 1:00 am

Yes I build my own
User agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:20.0) Gecko/20100101 Firefox/20.0 SeaMonkey/2.17a1
Build identifier: 20121223153952
Session restore was working about 2 days ago after updating today, having a problem with session restore - doesn't want to work,
Maybe related to issues noted here in firefox nightly thread
viewtopic.php?f=23&t=2632127&p=12561341#p12561341

This bug is referenced
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=532150
A followup bug is suggested but I can't see it yet though this could be relevant
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=824107


Just me?

tqft

User avatar
 
Posts: 1232
Joined: April 22nd, 2003, 11:57 pm

Post Posted January 2nd, 2013, 5:17 am

Session restore now working again
User agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:20.0) Gecko/20100101 Firefox/20.0 SeaMonkey/2.17a1
Build identifier: 20130101215202

Edit : added build id
Last edited by tqft on January 2nd, 2013, 3:01 pm, edited 1 time in total.

therube

User avatar
 
Posts: 17822
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted January 2nd, 2013, 11:28 am

Considering they fubar'd the UA (20100101 cough, cough, cough) & about: (without the buildid) we cannot tell at what point it started working again, so ...?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

tqft

User avatar
 
Posts: 1232
Joined: April 22nd, 2003, 11:57 pm

Post Posted January 2nd, 2013, 3:05 pm

Thanks. Added buildid.
Annoying thing is bug reports I have subscribed to say this isn't fixed yet for firefox. So no idea on what is going on.

Return to SeaMonkey Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest