MozillaZine

Add Security Exception for outlook.office365.com:995?

Discussion about Seamonkey builds
RDaneel
 
Posts: 498
Joined: January 19th, 2004, 2:43 pm
Location: Seattle, WA

Post Posted October 31st, 2020, 3:24 pm

This is really getting annoying... for the last few days (probably covering the last 2 of Bill's Builds(tm)), I keep seeing these "random" popups on my desktop:

Title: Add Security Exception

Body: You are about to override how SeaMonkey identifies this site.
Legitimate banks, stores, and other public sites will not ask you to do this.
"Server Location:" outlook.office365.com:995

Certificate Status: The site attempts to identify itself with invalid information.

Wrong Site: The certificate belongs to a different site, which could mean that someone is trying to impersonate this site.

... so, I have been going with the "Cancel" button every time. What is interesting is that I see no apparent degradation in my accessing of my Outlook/Office365-supplied POP3 mailbox - which is actually AT this server's address (outlook.office365.com:995).

It looks like (maybe?) MSFT has allowed some cert/domain to expire - oops? If anyone else has been seeing this, or has any ideas/suggestions, I am all ears (you presumably will need to be using "Outlook" servers for your email, of course).
Last edited by RDaneel on October 31st, 2020, 8:41 pm, edited 1 time in total.

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 123904
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted October 31st, 2020, 3:53 pm

Moving to SeaMonkey Builds as 2.53.5 is not yet a release version.

ndebord

User avatar
 
Posts: 899
Joined: December 7th, 2002, 9:53 am

Post Posted November 1st, 2020, 5:26 pm

DanRaisch wrote:Moving to SeaMonkey Builds as 2.53.5 is not yet a release version.


Dan,

So can we expect this to fixed in the official release? I ask as I am too am using the beta.

Tks,

Nick
-N- Quis custodiet ipsos custodes
SeaMonkey(32bit), Acer Spin, Windows 10 Pro (X64 v1909), WinPatrol, MalwarebytesPremium & Avira

RDaneel
 
Posts: 498
Joined: January 19th, 2004, 2:43 pm
Location: Seattle, WA

Post Posted November 1st, 2020, 5:47 pm

It isn't clear (at least to me) that this is a SeaMonkey problem to fix - I was more hoping for some more comments, and possible work-arounds.

Does your question about a fix imply you are seeing this issue also?

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 123904
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted November 2nd, 2020, 4:17 am

I don't know if there will be a fix in the next release version. I moved the post so other users of the Beta would be more likely to see this.

ndebord

User avatar
 
Posts: 899
Joined: December 7th, 2002, 9:53 am

Post Posted November 2nd, 2020, 7:24 am

RDaneel wrote:It isn't clear (at least to me) that this is a SeaMonkey problem to fix - I was more hoping for some more comments, and possible work-arounds.

Does your question about a fix imply you are seeing this issue also?


RDaneel,

Yes, one site the other day... I did not save the info, nor allow it to continue.

Nick
-N- Quis custodiet ipsos custodes
SeaMonkey(32bit), Acer Spin, Windows 10 Pro (X64 v1909), WinPatrol, MalwarebytesPremium & Avira

Return to SeaMonkey Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests