MozillaZine

Spoof OS

Discussion of general topics about Mozilla Firefox
mahdi
 
Posts: 3
Joined: April 18th, 2019, 3:31 pm

Post Posted April 19th, 2019, 8:05 pm

I'm using Firefox sync, but I don't want tell Mozilla (and my country goverment's spy) I'm using Linux.

Brummelchen
 
Posts: 4489
Joined: March 19th, 2005, 10:51 am

Post Posted April 20th, 2019, 1:43 am

change the user agent per site in about:content, but be aware of side effects when not specific enough fort sync
viewtopic.php?f=40&t=2647781

mahdi
 
Posts: 3
Joined: April 18th, 2019, 3:31 pm

Post Posted May 8th, 2019, 3:40 am

Not worked, I added
general.useragent.override.firefox.com
general.useragent.override.mozilla.org
but still firefox sync sends my real OS

The problem is that China style governments get bad signal when you use Linux

malliz
Folder@Home

User avatar
 
Posts: 43775
Joined: December 7th, 2002, 4:34 am
Location: Australia

Post Posted May 8th, 2019, 4:15 am

Do a search for user agent addon
What sort of man would put a known criminal in charge of a major branch of government? Apart from, say, the average voter.
"Terry Pratchett"

mahdi
 
Posts: 3
Joined: April 18th, 2019, 3:31 pm

Post Posted May 13th, 2019, 11:04 am

addon not works for firefox sync

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 121887
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted May 13th, 2019, 12:48 pm

[quote]addon not works for firefox sync/quote]
What does that mean? Did the extension install but not work?

Brummelchen
 
Posts: 4489
Joined: March 19th, 2005, 10:51 am

Post Posted May 14th, 2019, 10:06 am

addons never work on mozilla pages, didnt you know? due security
users using outdated and vulnerable software probably never will get an answer from me - sticked with the past? stay alone. foe means you are and idiot from my view.

Return to Firefox General


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest