MozillaZine

_blank in same tab, extenal links in new tab

Discussion of general topics about Mozilla Firefox
acidosen
 
Posts: 3
Joined: February 7th, 2010, 5:08 am

Post Posted February 7th, 2010, 8:44 am

It is already set to true. It's okay when I open link one web site, it's not when I go CTRL+T (and it opens at the far right). But thanks for the effort.
Last edited by acidosen on February 8th, 2010, 3:10 am, edited 1 time in total.

mojo-chan
 
Posts: 125
Joined: November 25th, 2003, 8:56 am

Post Posted February 7th, 2010, 5:03 pm

I don't think there is a way to make new blank tabs open to the right of the current one. It would need an add-on because there is no preference to control it.

acidosen
 
Posts: 3
Joined: February 7th, 2010, 5:08 am

Post Posted February 8th, 2010, 3:07 am

But this was the default behaviour of the not-modified version of TabsOpenRelative, right?

mojo-chan
 
Posts: 125
Joined: November 25th, 2003, 8:56 am

Post Posted February 8th, 2010, 11:27 am

It was, but the problem is that the tab opening code in Firefox has changed. There used to be a parameter which you could pass to the function responsible to tell it where to open the tab, which was derived from your about:config preferences or modified by TOR. The new function is a bit more intelligent and decides where to open the tab based on it's own internal logic.

As such I don't think you can tell it any more than "open normally" or "open at the far right". I may be wrong but since I don't want that preference myself I'm afraid I have to dedicate my time to other projects.

file2mail
 
Posts: 1
Joined: March 24th, 2010, 1:00 pm

Post Posted March 24th, 2010, 1:04 pm

TORmod addon for 3.6 is not working right

Since 3.6 and subsequent updates of the addon, this addon has not been working properly. In fact it makes ALL LINKS open in NEW WINDOWS.

I have checked all about:config settings and they are what they should be.
browser.link.open_external = 2
browser.link.open_newwindow = 3
Also, I have tried disabling all other addons, but this issue still continues.

On XP, FF3.6, TabsOpenRelMod Addon v1.1

PimpUigi

User avatar
 
Posts: 222
Joined: February 1st, 2010, 12:03 pm

Post Posted March 24th, 2010, 10:12 pm

I had this problem with IE Tab.
I needed to make a new profile, and make sure I never installed IE tab.

Annoying and sad, I know.
: (
http://hardforum.com/showthread.php?t=1641786 - Try Firefox PimpUigi Edition

Return to Firefox General


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests