MozillaZine

Phoenix 0.5 (Naples) is out

Discussion of general topics about Mozilla Firefox
Blake
 
Posts: 198
Joined: November 4th, 2002, 4:12 pm
Location: Mountain View, CA

Post Posted December 7th, 2002, 5:48 pm

Party like it's...umm.......pearl harbor day. crap.

asa

User avatar
 
Posts: 684
Joined: November 4th, 2002, 4:16 pm
Location: CA

Post Posted December 7th, 2002, 5:55 pm

Sucking less, on a budget*
Get your Phoenix (Naples release) and let us know what you think.

--Asa

*<i>(borrowed from our good friend <a href="http://mozpink.blogspot.com/">pink</a>)</i>

djst
Moderator

User avatar
 
Posts: 2826
Joined: November 5th, 2002, 1:34 am
Location: Sweden

Post Posted December 7th, 2002, 6:03 pm

Finally! Congratulations!

flii

User avatar
 
Posts: 2208
Joined: November 6th, 2002, 11:29 pm
Location: hickville, south dakota

Post Posted December 7th, 2002, 6:04 pm

you guys made my pretty theme have a couple setbacks, but other than that... ;) <b>thank you</b> for all the work and congrats many times.

NewtoN
 
Posts: 6
Joined: November 26th, 2002, 10:49 am

Post Posted December 7th, 2002, 6:09 pm

the linux-link leading to http://ftp.mozilla.org/pub/phoenix/rele ... gnu.tar.gz seems to be broken at the moment?

SuGa
 
Posts: 68
Joined: November 21st, 2002, 2:11 pm

Post Posted December 7th, 2002, 6:23 pm

yes. when i browse the ftp i only see the windows build :(
well, then i'll wait til this morning ;)

but there is a test-build :)
http://www.mozillazine.org/forums/viewtopic.php?t=2075

Blake
 
Posts: 198
Joined: November 4th, 2002, 4:12 pm
Location: Mountain View, CA

Post Posted December 7th, 2002, 6:26 pm

NewtoN wrote:the linux-link leading to http://ftp.mozilla.org/pub/phoenix/rele ... gnu.tar.gz seems to be broken at the moment?


We are having problems with the FTP servers. If you can't get a build, please try again later.

NewtoN
 
Posts: 6
Joined: November 26th, 2002, 10:49 am

Post Posted December 7th, 2002, 6:29 pm

blake:
the strange thing is that i was at downloading it already, before the dl vanished as i downloaded ~30% of the file ;)

well, i'll try it tomorrow again.

laszlo

User avatar
 
Posts: 5198
Joined: November 4th, 2002, 6:13 pm
Location: .de

Post Posted December 7th, 2002, 6:32 pm

Sadly, Bug 182695 - No hand cursor over links on Win95 and WinNT made it into the release, which is kind of a showstopper and makes it hardly usable on these OSs, but anyway: Congrats!

Zaphod

User avatar
 
Posts: 175
Joined: November 22nd, 2002, 12:07 am
Location: Munich, DE\Europe

Post Posted December 7th, 2002, 6:52 pm

This is an great build and an worthy final :-)
Congratulations! Great job.

Thanks.

ehume

User avatar
 
Posts: 6743
Joined: November 17th, 2002, 12:33 pm
Location: Princeton, NJ, USA

Post Posted December 7th, 2002, 6:55 pm

I downloaded 0.5 from the Nightlies section before the 0.5 directory was up in the Releases section. I didn't even notice that the vesrion had changed!

The Hotmail Send button works again (my wife will be pleased; she's the one who discovered the bug and she's been using Moz 'til it got fixed).

I don't seem to be able to make the mouse rocker extension work, but that may be due to conflict of extensions (I've never tried to use this extension before). I'll explore with a virgin version.

Congratulations on the milestone. This must be a great brwoser, since my wife uses it in preference to IE, NS, and Moz ;-).

Ed

Edit: Mouse Rocker and Mouse gestures seem to be incompatible. So it's not Phoenix-0.5.

BTW--Thanks for fixing the Get New Extensions and Get New Themes.
Last edited by ehume on December 7th, 2002, 7:32 pm, edited 1 time in total.

alanjstr
Moderator

User avatar
 
Posts: 9100
Joined: November 5th, 2002, 4:43 pm
Location: Anywhere but here

Post Posted December 7th, 2002, 6:58 pm

Flii wrote:you guys made my pretty theme have a couple setbacks, but other than that... ;) <b>thank you</b> for all the work and congrats many times.


That's probably due to inheriting of system properties. Check the threads for userChrome.css and -moz-appearance.

flii

User avatar
 
Posts: 2208
Joined: November 6th, 2002, 11:29 pm
Location: hickville, south dakota

Post Posted December 7th, 2002, 7:07 pm

alanjstr wrote:That's probably due to inheriting of system properties. Check the threads for userChrome.css and -moz-appearance.

yep, i got help from laszlo on the thread we talked about themes in. he hooked me up with what i needed to change, and my toolbar, tabs, and dropdowns are gorgeous once more.

Colin Ramsay
 
Posts: 637
Joined: December 7th, 2002, 12:42 pm
Location: Gateshead, UK

Post Posted December 7th, 2002, 7:09 pm

That's hideous!

I seem to have had a little bit more of the "No XBL Binding for Browser" error since downloading 0.5, but it may just be co-incidence. Is this a registered bug?

alanjstr
Moderator

User avatar
 
Posts: 9100
Joined: November 5th, 2002, 4:43 pm
Location: Anywhere but here

Post Posted December 7th, 2002, 7:10 pm

Colin Ramsay wrote:That's hideous!

I seem to have had a little bit more of the "No XBL Binding for Browser" error since downloading 0.5, but it may just be co-incidence. Is this a registered bug?


Yes.
http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=179660

Return to Firefox General


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests