MozillaZine

Sound Problem

Discussion of general topics about Mozilla Firefox
phospic
 
Posts: 3
Joined: April 20th, 2017, 3:23 pm

Post Posted April 20th, 2017, 3:26 pm

After I downloaded the new windows 10 the sound on Firefox even at a high setting is terribly low. Everything works fine with Edge and Chrome. The problem is only with firefox.

Thanks

therube

User avatar
 
Posts: 17191
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted April 21st, 2017, 4:46 am

All files, particular files... ?

Open the "mixer" part of "Sound Properties" (in Windows itself) & see if "Firefox" may be at a low setting, where others (Speakers, System Sounds, ...) are at a higher setting. If so, bring the Firefox setting up to par with the others. ("Firefox" will only show when FF is open.)
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

phospic
 
Posts: 3
Joined: April 20th, 2017, 3:23 pm

Post Posted April 21st, 2017, 7:27 am

I went to the mixer, but Firefox is not listed.

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37306
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted April 21st, 2017, 7:30 am

Hi,
Have you tried playing any kind of video with Firefox, like YouTube & then opening the Mixer?
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/IntelĀ® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-50.0/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. Conficker Test. (Always choose the "Custom" Install.)

phospic
 
Posts: 3
Joined: April 20th, 2017, 3:23 pm

Post Posted April 21st, 2017, 7:34 am

I discovered that I had to be in Mozilla browser before it would show up. The sound shows to be at full volume for Firefox in the mixer, but it is still a very low volume
Thanks for the reply though.

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37306
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted April 21st, 2017, 7:39 am

Hi,
This is how I have mine set...

http://s2.photobucket.com/user/RAJAH235 ... sort=3&o=2

Have you checked/asked/searched at the WIN 10 fora?
viz; > https://www.tenforums.com/gtsearch.php? ... x=0&sa.y=0
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/IntelĀ® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-50.0/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. Conficker Test. (Always choose the "Custom" Install.)

Return to Firefox General


Who is online

Users browsing this forum: rickden and 4 guests