MozillaZine

No sound when download completed - help appreciated please

Discussion of general topics about Mozilla Firefox
madmudmob

User avatar
 
Posts: 710
Joined: August 30th, 2006, 7:34 am
Location: Somerset, UK

Post Posted October 18th, 2017, 9:31 am

For the last week I can not get a sound to play when a download is complete.

I have tried with Modern Download Manager, Download Manager (S3) and the one I have used for years with no issue up until now Download Statusbar. Each plays the sound in the settings but not when downloading a pic completes. I have tried numerous sounds both wav and mp3.

I have done the usual of clearing cache and cookies etc; uninstalled the add-on then reinstalled etc.

So, I'm wondering if there is some about:configery I should alter or anything else I should be doing to 'mend' this please?
Mud is good!

therube

User avatar
 
Posts: 17831
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted October 18th, 2017, 5:21 pm

As a test, create a new Profile.
Install your extension.
Download a file.

Sound?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

madmudmob

User avatar
 
Posts: 710
Joined: August 30th, 2006, 7:34 am
Location: Somerset, UK

Post Posted October 18th, 2017, 5:42 pm

Will do :)
Mud is good!

madmudmob

User avatar
 
Posts: 710
Joined: August 30th, 2006, 7:34 am
Location: Somerset, UK

Post Posted October 18th, 2017, 5:51 pm

Made a new Profile and the sound works perfectly in it ..... what do you suggest I do next please?
Mud is good!

therube

User avatar
 
Posts: 17831
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted October 18th, 2017, 5:58 pm

Disable all other extensions except for your download extension.

Sound?
(If not, not sure what to suggest after that.)
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

madmudmob

User avatar
 
Posts: 710
Joined: August 30th, 2006, 7:34 am
Location: Somerset, UK

Post Posted October 18th, 2017, 5:59 pm

I should have added to the first post that I have tried disabling add-ons a few at a time to see if there was a conflict. When I disabled Favicon Changer the sound worked twice but no more ..... the same happened with each of my extensions after that.
Mud is good!

madmudmob

User avatar
 
Posts: 710
Joined: August 30th, 2006, 7:34 am
Location: Somerset, UK

Post Posted October 18th, 2017, 6:00 pm

Will try disabling all the add-ons .... back in a mo
Mud is good!

madmudmob

User avatar
 
Posts: 710
Joined: August 30th, 2006, 7:34 am
Location: Somerset, UK

Post Posted October 18th, 2017, 6:08 pm

Disabled all but the Download Manager but no joy. Cleared the cache and cookies while they were like that and restarted but still no joy.

Thankyou for trying to help .... much appreciated.
Mud is good!

smsmith
Moderator

User avatar
 
Posts: 19399
Joined: December 7th, 2004, 8:51 pm
Location: Indiana

Post Posted October 19th, 2017, 7:27 am

If you can get it to work in a new profile, but not the old, just use the new profile and migrate the important stuff from the old profile to the new.

http://kb.mozillazine.org/Migrating_set ... ew_profile
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Rec ... ld+profile
Give a man a fish, and he eats for a day. Teach a man to fish, and he eats for a lifetime.
I like poetry, long walks on the beach and poking dead things with a stick.
Please do not PM me for personal support. Keep posts here in the Forums instead and we all learn.

madmudmob

User avatar
 
Posts: 710
Joined: August 30th, 2006, 7:34 am
Location: Somerset, UK

Post Posted October 20th, 2017, 6:46 am

Thankyou - will do
Mud is good!

Return to Firefox General


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests