MozillaZine

can't make lists in mZ Forums post

Discussion of general topics about Mozilla Firefox
gregmlang

User avatar
 
Posts: 95
Joined: December 28th, 2014, 8:38 pm
Location: Western Canada

Post Posted June 7th, 2019, 8:19 pm

For some reason, I couldn't make lists in a mZ Forums post today, except for un-numbered ones. I had to type the info in manually, which defeats the purpose.

I haven't had this problem before. Any ideas? Sorry if this is posted in the wrong area.
"Do computers dream of electric u's?"

The Byrds: "CTA 102"

malliz
Folder@Home

User avatar
 
Posts: 43703
Joined: December 7th, 2002, 4:34 am
Location: Australia

Post Posted June 8th, 2019, 12:47 am

Code: Select all
[list=1]
[*]Go to the shops
[*]Buy a new computer
[*]Swear at computer when it crashes
[/list]

  1. Go to the shops
  2. Buy a new computer
  3. Swear at computer when it crashes

Code: Select all
[list=a]
[*]The first possible answer
[*]The second possible answer
[*]The third possible answer
[/list]

  1. The first possible answer
  2. The second possible answer
  3. The third possible answer
Nope works for me. Maybe an extension? or try clearing cookies and cache for Mozillazine

Didn't have a senior moment and use HTML instead of php ?
What sort of man would put a known criminal in charge of a major branch of government? Apart from, say, the average voter.
"Terry Pratchett"

gregmlang

User avatar
 
Posts: 95
Joined: December 28th, 2014, 8:38 pm
Location: Western Canada

Post Posted June 9th, 2019, 12:27 am

So it's not an issue with mZ Forums?

malliz wrote:Didn't have a senior moment and use HTML instead of php ?


When I did it, I just used the Forums - which use php - which means I used that. It should have worked - properly - when I clicked on it.

malliz wrote:
Code: Select all
[list=1]
[*]Go to the shops
[*]Buy a new computer
[*]Swear at computer when it crashes
[/list]

  1. Go to the shops
  2. Buy a new computer
  3. Swear at computer when it crashes

Code: Select all
[list=a]
[*]The first possible answer
[*]The second possible answer
[*]The third possible answer
[/list]

  1. The first possible answer
  2. The second possible answer
  3. The third possible answer


Didn't get any of this stuff. Just the php code - without the complete coding - and which should not show up in the Preview - I just got the incomplete stuff saying [list][list/]. And nothing got properly listed.

The only thing that worked properly, was the point-less List. I didn't bother typing/copying and pasting in the proper other List codes. I just used that - and put in *s for bullet points - which is what I really wanted anyways.

malliz wrote:Nope works for me. Maybe an extension? or try clearing cookies and cache for Mozillazine


it just looks like a random glitch. I suspect that it's the sort of thing that goes back to acting normally when you restart the computer.
"Do computers dream of electric u's?"

The Byrds: "CTA 102"

therube

User avatar
 
Posts: 19757
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted June 9th, 2019, 3:10 am

[list/]

Unless it's a typo, [/list].
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

Return to Firefox General


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests